Wkino

Hvordan å grave ut bilen din etter en snøstorm

Denne artikkelen detaljer hvordan å få bilen ut av snøen oppbygging etter en snøstorm eller en stor snøstorm. Det er en stor jobb, så bruker de riktige verktøyene og vite hva du skal gjøre kan hjelpe oppgaven kjøre jevnere. Og hvis du innvendig sukk på oppgaven, i hvert fall det er en fin trening i vinter!

Trinn

Hvordan å grave ut bilen din etter en snøstorm. Samle snørydding utstyr.
Hvordan å grave ut bilen din etter en snøstorm. Samle snørydding utstyr.
 1. 1
  Finn din bil. Etter en kan finne din bil være vanskelig noen ganger når en rad av biler i gata eller en parkeringsplass ser det samme under snøen! Alltid vet hvor du sist forlot bilen for å gjøre det enkelt å finne igjen i løpet av vinteren. Hvis du trenger å skjære ut en bane for å komme til bilen, gjøre det, så vil du ønsker støtt når du avklarer bilen. Hvis du er på jobb eller i en generell parkeringsplass, vente på parkeringsplass eierne til å rydde de drivende områder.
  • Hjemme, parkere bilen så nær veien som mulig slik at du slipper å hele oppkjørselen å komme seg ut. Dette vil også hjelpe deg å finne det raskere.
  • Vær forberedt. Hvis du parkerer på gaten med andre biler, sette en stav eller stang ut i nærheten av bilen på forhånd for å finne det etter stormen. Du kan også pryde radio antenne med en unik topper. Dette er spesielt viktig hvis du er parkering borte fra hjemmet, for eksempel på jobb eller shopping.
  • Hvis det er i garasjen, bare få ut din spade og fjerne rundt inngangen og oppkjørselen.
 2. 2
  Samle snørydding utstyr. Du trenger ikke mye, men hva du trenger må være i stand til å gjøre jobben uten å skrape bilen. Spader har en tendens til å skrape biler, selv om du er forsiktig, fordi det er lett å skli og det er vanskelig å vite hvor snøen slutter og bilen starter før du har ryddet nok snø.
  • Bruk en kost med fjærkledde, myk bust tips til å gjøre det viktigste arbeidet med fjerningen. Ikke bruk hagearbeid bust børster eller mais feiekoster, da disse vil lage riper i bilen. Også ta en isskrape for frontruten.
  • En veldig forsiktig tilnærming til å fjerne snø fra bilen selv ville være å bruke en gammel håndkle, og riste det ut fra tid til annen.
  • Kle deg varmt. Pass på å bruke hansker som hendene dine vil bli utrolig kaldt ellers, og du vil ikke være i stand til å holde rydde bilen. Slitasje lag med klær, som du kanskje må fjerne snøen jakke hvis det blir for varmt mens oppryddingen av dyp snø.
 3. 3
  Start ut av bilen. Avhengig av din personlige styrke, stablet mengden av snø opp på en bil, og temperaturen, kan denne oppgaven ta alt fra fem minutter til en time. Det vil være mye raskere hvis du kan få en hjelper eller to på jobb. Den følgende metoden er anbefalt:
  • Start med å grave rundt hjulene og sidene av bilen, spesielt førerdøren.
   • En snøfreser kan være stor for dette, og for å bli kvitt snøen senere fjernet fra selve bilen til bakken. Ikke kast snø - og hva junk kan være blandet med det - på bilen, folk, eller andre steder det kunne føre til et problem.
  • Måke fjernet snøen borte fra bilen, andre biler, og gangveier. Intensjonen er å rengjøre bilen uten å skape flere snøbilder farer.
  • Børst snø av taket på bakken. Siden mye av dette vil falle ned på panseret av bilen, også børste den av panseret. Ikke la snø på taket eller panseret på bilen. Mens det virker lettere, er det en vei fare fordi det kan blåse på frontruten blokkerer visningen, eller store biter kan blåse på andre sjåførens frontruter og blokkere deres syn. Hvis kjøretøyet er høyere enn deg, bruker et lite skritt stige og en kost til å dytte bort snøen.
  • Bruk en skrape for å fjerne frontruten, sidevinduene, sidespeil, bakvinduet og noen deler av taket og hette som ennå ikke er fri for is. Ikke hell varmt vann på frontruten da dette vil føre til at glasset sprekker!
 4. 4
  Etter en stor snøstorm, kan snø har fylt motorrommet. Hvis ja, prop panseret åpent, fjerne snøen, tørke tennplugg ledninger og la panseret åpen for å la alt tørke av. Også sjekke frontruten vaskemaskin uttak for å sørge for at de er klare som du kanskje trenger å vaske vinduene ofte under vinterkjøring.
 5. 5
  Prøv å låse opp døren med nøkkelen dersom bilen ikke har en fjernkontroll. Så snart du kan få inn i bilen, hvis din låser ikke er frosset, starte bilen og slå på varmen og Defrostere. Varmen fra ovnen og Defrostere vil hjelpe bilen til å varme opp og smelte snø og is mens du fortsetter å tømme den av. Pass på at eksosrøret er klar og bare ha motoren på mens snørydding når bilen er utenfor, aldri når bilen er i ly som oppbyggingen av karbonmonoksid er giftig.
  • Hvis det ikke åpnes, bruker lock de-icer eller rengjør og prøve en annen dør hvis du ikke har noen de-icer på hånden.
  • Hvis du ikke har noen de-icer på hånden, ved hjelp av en lighter eller matche å varme opp din nøkkel før du prøver å låse opp døren. Dette kan fungere som varmen vil smelte isen, prøv flere ganger om nødvendig.
 6. 6
  Klart snø fra eksosrøret. Den eksosen må være i stand til å flyte fritt fra eksosrøret, eller det kan bygges opp i bilens interiør.
 7. 7
  Frigjøre vindusviskere, hvis frosset. Hvis de kjørte da du stoppet bilen, kan det skade vindusvisker motor hvis du starter bilen og de er ikke gratis å flytte.
 8. 8
  Starte bilen. Slå på varmen og bak defroster. Vent noen minutter for bil å varme opp. Deretter komme inn og kjøre bilen som vanlig, forutsatt at oppkjørselen er klart.

Tips

 • For lettere snøfall på opp til rundt en fot eller to, bør du vurdere å løfte vindusviskerne på bilen din før du forlater den. Dette vil gjøre det enklere å fjerne av bilen, og hindre isen fra påløpe på dem.
 • Prøv å ikke la snøen hoper seg opp på bilen for dager og dager, vil du ha en enormt vanskelig oppgave hvis du la dette skje!
 • For ryddig freaks, vurdere å måke hele oppkjørselen før du kjører bort. På den måten kan ingen snø få pakket inn i is på overflaten din.
 • Hvis du vet at bilen vil bli tatt ut til å bli snødd på, kan du hindre isdannelse på frontruten ved å sette en plast frontruten skygge på utsiden av det, under vindusviskerne. (Det kan blåse bort skjønt). Knipe den mellom døren og bilen ville hjelpe den forbli på, men gjør det bare hvis bilen døren har en ramme hele veien rundt glasset, glass ikke skal skyves ut av stilling.
 • Hvis du bor i en snø-belte området, planlegge fremover. Hvis bilen din kan være helt begravd av snø, kan en vennlig snøplog ikke være i stand til å identifisere den som noe å unngå. I slike tilfeller lage alternative planer for å parkere bilen over natten.
 • Hvis du forventer å trenge kjettinger etterpå, bør du vurdere å sette dem på forhånd med lite eller ingen snø i veien. De kjettinger kan redusere grundighet som ellers ville være nødvendig å grave ut bilen. Pass på å fjerne dem før du kjører på bare fortau.
 • Om vinteren har lock de-icer på hånden i ditt hjem. Ikke oppbevar de-icer i bilen!

Advarsler

 • Ikke bruk salt på en bil, eller bruke en overdreven mengde rundt en bil. Det er etsende.
 • Det er ulovlig å kjøre med snø pakket på taket ditt i noen steder, selv der det ikke er ulovlig, det er farlig og bør ikke gjøres. Også, som bilen varmes, smelter det nederste laget på taket ditt forårsaker snø og is å skli på frontruten når du bruker bremsene.
 • Ikke tomgang bilen i garasjen eller noe annet ly. Tømme eksosrøret område så snart du er i stand til. Unngå tomgangskjøring bilen med folk inne mens du fjerner snøen. Oppbygging av karbonmonoksid kan være dødelig.
 • Vær forsiktig med din spade nærmer seg bilen rammen. Hvis du ikke er forsiktig, vil spaden skrape bilen. Brooms er tryggere.
 • Vær forsiktig med hvor du forlater måket snø, det kan fort hope seg opp rundt deg og andre deler av bilen hvis du ikke har vært å fjerne det langt nok unna bilen.
 • Hvis dine låser er frosset, ikke tvinge dem. Du kan ende opp som trenger en låsesmed hvis du gjør.

Ting du trenger

 • Myk kost for bil
 • Spade for bakken snø
 • Lås de-icer
 • Frontruten skrape (isskrape)
 • Hvis du bruker vann, bruk bare kaldt vann