Wkino

Hvordan å lage en liten armbrøst ut av husholdningsartikler

Akkurat nå kan du sannsynligvis bygge din egen mini armbrøst uten å reise deg fra skrivebordet: ingen kniver, tre, elektriske apparater eller annet kostbart utstyr er nødvendig. For å gjøre en liten armbrøst ut av husholdningsartikler, følg disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan å lage en liten armbrøst ut av husholdningsartikler. Tape to blyanter sammen, etterlot minst en centimeter untaped i begge ender.
Hvordan å lage en liten armbrøst ut av husholdningsartikler. Tape to blyanter sammen, etterlot minst en centimeter untaped i begge ender.
 1. 1
  Tape to blyanter sammen, etterlot minst en centimeter untaped i begge ender. Gjenta med to blyanter.
 2. 2
  Tape to blyant parene sammen for å danne en liten "t". Duct tape fungerer best, men du kan bruke andre typer tape (eller til og med gummistrikk eller). Igjen, la den siste centimeter av hver ende avdekket. Tape pennen parene til en "t", likevel forlate endene avdekket.
 3. 3
  Ta fra hverandre en billig eller ubrukelig penn. Skru om nødvendig og fjerne alle mekanismer, inkludert blekkpatronen, fjærer, og / eller tips. (Save blekkpatronen fordi det vil bli brukt som ammunisjon senere.) Når du er ferdig, bør du ende opp med et hult rør. Dissemble pennen. Lagre karet og blekkpatronen.
 4. 4
  Tape røret til det viktigste bar av "t". Sørg for å stille toppen av røret opp med toppen av "t", som vil være shooting slutten av armbrøst. Linje røret opp til toppen av "T" og båndet på plass.
 5. 5
  Strekke en strikk horisontalt over røret. Forankre gummi-båndet ved å skyve det inn i mellomrommet mellom de blyanter på hver side av tverrstangen av "T". Strekke en strikk over tverrliggjaren av "t", kiler den mellom blyanter på hver side.
 6. 6
  Vikle båndet rundt sentrum av gummibåndet flere ganger. Dette vil være vugge som du starte blekkpatronen. Pass på å ikke tape strikken til armbrøst selv. Bruk tape for å lage en vugge i sentrum av gummibåndene.
 7. 7
  Vikle et gummibånd rundt blyanter under lasting enden av røret. (The innlåstningsende er den der røret ikke stille opp med på slutten av armbrøst.) Dette legger høyde, noe som vil komme godt med senere. Vikle et gummibånd rundt blyanter under lasting enden av røret.
 8. 8
  Sett blekkpatronen tilbake inn i røret slik at det stikker litt ut. Hvis det går for langt, rett og slett vippe armbrøst for å skyve den ut igjen. Laste blekkpatronen.
 9. 9
  Strekk gummi-band til enden av røret. Pass på å strekke den til lasting slutten, ikke skytingen slutt. Strekk gummi forbudet tilbake mot lasting slutten.
 10. 10
  Grab blekkpatronen, trekker den tilbake med gummi band, og la gå. Merk at hvis blekkpatronen er fortsatt full, kan du faktisk trekke på hva du skyter på.
 11. 11
  Når du er ferdig, kan du bruke toppen og bunnen av pennen for en cap. Håper du har det gøy skyting.
 12. 12
  Ferdige.

Tips

 • Prøv å eksperimentere med forskjellige typer bolter ("piler" som brukes av armbrøst din). Noen bolter kan fungere bedre enn andre på grunn av sin størrelse, form eller vekt.
 • Baugen er ikke veldig god på lang avstand skyting, så hvis du ønsker å pierce noe, skyter det fra meget nært hold.
 • Hvis du bruker disse gummi-band-aktig hår bånd eller Silly Bands, får du mye mer kraft og avstand.
 • Bruk et bindemiddel klippet som en trigger.
 • Bruk en bøyelig linjal for basen. Det vil gi litt mer fleksibilitet, og tilbyr mer strøm når prosjektilet slippes.

Advarsler

 • Ikke rett dette på mennesker eller dyr, selv som en spøk. Tilfeldigvis la gå av gummi band fra noe så enkelt som noen dulter borti deg kan forårsake en alvorlig skade.
 • Ikke ta dette til skolen (med mindre du ønsker å bli utvist)
 • Ikke se inn i enden av armbrøst mens lastet. Bruk sunn fornuft.
 • Hvis laget dårlig, vil armbrøst ikke fungerer godt og vil være vanskelig å håndtere.

Ting du trenger

 • En penn
 • 4 blyanter
 • 2-4 gummistrikker
 • Tape
   • Hvis du vil sette en nær nål i enden slik at du kan sette bolten tilbake og brann med en utløser