Wkino

Hvordan å identifisere trær i vinter

er en flott tid å identifisere trær. Skogen er åpen, er det ingen insekter, og i stedet for en flekk av vegetasjon, mange trær skiller seg ut sterkt og har en karakteristisk vinter look. Noen er eviggrønne, noen har gamle pods, gamle blader, leftover frukt, pigger eller gigantiske knopper - og et tre silhuett er langt mer synlig uten dekke av blader.

Merk: De fleste av eksemplene i denne artikkelen er spesifikke til USA, men retningslinjene gjelder overalt. Gjerne legge til eksempler fra din egen region ved å endre denne artikkelen.

Trinn

Hvordan å identifisere trær i vinter. Komme til din lokale trær.
Hvordan å identifisere trær i vinter. Komme til din lokale trær.
 1. 1
  Komme til din lokale trær Det er godt å ha både en generell regional guide, samt en mer spesifikk veiledning for ditt område. Du kan aldri ha nok feltet guider - jo flere bilder du har jo lettere vil det være å identifisere en bestemt tre. Feltet guider kan fås gratis på ditt lokale bibliotek. Brukte bokhandlere kan være en annen god kilde, der guider kan kjøpes på omtrent halvparten av prisen. Hvis du bare starte opp, fokusere på å bruke det meste bilder av blader og bark og blomster og frukt til å identifisere trær. Deretter gå videre til å bruke nøkler og tegninger, som er mer teknisk og presis. Ulike guider kan også gi fascinerende anekdotisk informasjon om forskjellige trær.
 2. 2
  Unngå prydplanter, hvis du er en nybegynner. Noe plantet i en hage, plen, veikanten, park, er ofte en dekorativ. Prydplanter er hage varianter av hjemlige arter som er ulikt nok til å kaste deg av, og gjøre pinpointing en eksakt arter svært vanskelig. Hvis du ønsker å lære ditt område prydplanter, er det mange guider for horticulturist om planting og voksende trær som vil ha nok bilder som du kan bare finne din treet. Det er ikke så mange forskjellige innfødte trær i et bestemt område, og de ​​er enkle å lære. Men hvis du inkluderer byens prydplanter, du snakker opptil tusen trær plantet fra hele verden.
 3. 3
  Gå en tur, og ta noen guider med deg. Hvis du har tid til å sitte ved foten av et tre du ønsker å lære, og pore over feltet guider - stor. Identifikasjon tar mye tålmodighet og konsentrasjon. Det kan ta minst 30 minutter for å studere forskjellige guider før du har funnet den. Hvis du ikke kan sitte med treet, ta noen bilder og prøver hjem med deg.
 4. 4
  Fokus på trær som skiller seg ut, snarere enn å gå metodisk fra tre til tre. Pick et tre som har minst en, hvis ikke to lett identifiserbare egenskaper - slik som et blad eller blomst eller frukt. Bark er ikke så lett å gå etter, og heller knopper, eller arr, eller vekst vane. Bladene er den enkleste å bruke. Begynn med en eviggrønn. Det er svært få innfødte eviggrønne løvtrær i USA Dette magnolia [magnolia grandiflora] med sine store blanke eviggrønne blader i Sør er en død giveaway:
 5. 5
  Se etter leftover veksten seg ​​opp i grenene. Den tuliptree med sin enorme vertikal bagasjerommet og papery oppreist blomster, som forblir gjennom hele vinteren, er svært vanlig og lett å identifisere (de "blomster" er restene av frukten aksen, ikke faktisk blomstrer). Det gir treet en kandelaber effekt.
 6. 6
  Se etter korte spiny anspore grener, den sikre tegn på en plomme, pære eller eple - en fruiting tre i rosefamilien:
 7. 7
  Lær familiene deres, heller enn å isolere Trær etter art. En fersken, kirsebær, en plomme, en hagtorn, en juneberry, en pære, er alle i samme familie, med spiselige frukter - rosen. Trær med pods er i, (eller bønne) familien, som Silktree, mesquite og gresshoppe. Det er ikke så mange forskjellige tre familier i alle tempererte regioner i verden - hvis du kan gruppere trær i sine respektive familier vil du være bedre i stand til å forstå dem, og kjenner sine egenskaper. Bøk og eik, og er alle i samme familie (bøk), og produserer spiselige nøtter. Cottonwood er egentlig et gigantisk medlem av piletre familien, vokser ved vann og ha dypt oppsprukket bark, akkurat som andre piletrær.
 8. Og tuliptree er i magnolia familie - Det har store prangende blomster, akkurat som magnolia, og se på en sammenligning av frukten:
8
Se etter veldig merkelig bark, slik som warty bagasjerommet på denne hackberry, vanlig langs elva bunner (selv om forskjellige varianter kan også bli funnet på fjelltopper). Hackberries er i alm familien, og både sæd og kjøtt av de profilerte bær er spiselig - de er mye som sukkertøy, og kan vedvare på treet dypt inn i vinteren i noen varianter og lokaler: Eller flassende peeling bark av denne elven bjørk:
9
Se etter noe blomstring, selv midt på vinteren (spesielt i europeiske Sør), slik som denne silverberry, med sin sølv-flekkete bladverk, blomster og umoden frukt: Red lønn (Acer rubrum) er vanligvis det første treet til blomst på våren - I europeisk sør som er i februar. The Scarlet blomster skiller seg ut vakkert mot glatt grå bark. Red lønn er kvister er også rødt. Sine røde tastene vanligvis ikke vare så langt inn i vinteren:
10
Se etter leftover frukt, så det kan noen ganger være langt inn i vinteren, som på denne ornamentale crabapple: Eller kirsebær på denne laurelcherry, en sørlig native, likevel ennå ikke moden:
11
Søk etter trær med gigantiske knopper, for eksempel stående rack av store fløyelsmyke knopper på denne Princess-tre, en vanlig ugress treet. . . det er også gamle Woody kapsler fra fjorårets frukt:
12
Se etter trær fortsatt holde på sine døde blader gjennom hele vinteren, en felles vane bøk:
13
Ikke glem bartrær, nesten alltid eviggrønne, med lett identifiserbare nåler. . . og ofte holde på sine koner, slik som de små 1/2 "kjegler på denne Hemlock:
14
Bruk internett, der det er mulig, for å fullføre identifikasjon prosessen. Det er en utrolig mengde informasjon om ulike treslag på nettet, samt massevis av bilder - du bør komme frem til en død visshet om identifisering av treet på dette punktet. Du vil også finne et vell av anekdotisk informasjon, samt hva mulig bruker treet har og noen giftige eller spiselige deler. Alltid kryss-referanse og kontroller fra flere kilder at edibility av et bestemt tre - ikke gå etter en mening alene. Det har blitt sagt, er det svært få trær i USA som faktisk er giftige, for eksempel buckeye og barlind.
15
Ta bilder og lagre dem i en fil med både etiketten av treet og tid på året da bildet ble tatt. Til slutt vil du lage din egen database med områdets trær, og bli en ekspert. Det vil bli en utmerket referanse for deg år etter år, og du vil komme til å kjenne dine trær fra alle vinkler, i alle habitater, i alle årstider.
16
Samle inn prøver, og legg dem i en utklippsbok. Dette er et flott prosjekt for barn, og det sporer sin interesse for trær.

Tips

 • Trærne blir lettere å identifisere jo mer du vet. Den første er den tøffeste. Når du blir komfortabel med identifisering prosessen, vil du plukke opp raskt hva du skal se etter, og i hvilken familie hvert tre vil trolig tilhører. Og når du identifisere et tre, vil du begynne å se det overalt - det er nå en del av bevisstheten din. Til slutt etter nok tid på å bla gjennom feltet guider, i stedet for å se et tre og senere ser det opp - du vil merke et tre, og husker å ha sett det et sted før, i en av dine guider... noen ganger navnet vil skje med deg spontant.
 • Selv trær helt nakne av blader i vinter, med knapt noen åpenbare identifiserbare egenskaper, vil ofte ha hauger av gamle blader på basen deres.
 • For å virkelig få trær ned, begynner å bruke dem til mat. Alle eik har spiselige eikenøtter (det hvite, eller rund-flikete, er best, og ikke trenger behandling), valnøtter, butternuts, hickories, pekannøtter, furu, bøk - alle har spiselige nøtter. Mange trær har spiselige blader, som bøk (når unge - første 2-4 uker), og Sourwood, Sassafras, lind, og Boxelder har etterlater spiselig hele sesongen. Bartre nåler er også spiselig som veldig ung. Mange trær har spiselige blomster, for eksempel svart gresshoppe og redbud. Såvidt lag trær, det er vill epler overalt, persimmons, pawpaw, plommer, mange arter av vill kirsebær, juneberry, hackberry, morbær, alligator einer, farkleberry, høst oliven og mer. Begynn avhengig av trær, og blir næret av dem, og du vil komme til å kjenne dem nært.

Advarsler

 • Forskning noen planter du har tenkt å spise for å være sikker på at de anses som spiselig før man spiser. Noen trær og planter er giftige, eller kan forårsake allergiske reaksjoner.

Ting du trenger

 • Felt Guides
 • Forstørrelsesglass (flott for close-up undersøkelse av knopper, arr, blader og blomster)