Wkino

Hvordan å holde rommet rent

Du tenker kanskje at rengjøring av rommet ditt kan være så irriterende og kjedelig og tar opp massevis av din tid, men egentlig med et par enkle triks som å lytte til musikk mens du rengjør kan gjøre deg jobbe raskere.

Trinn

Hvordan å holde rommet rent. Gjør det til en vane å gjøre sengen din før du forlater for dagen.
Hvordan å holde rommet rent. Gjør det til en vane å gjøre sengen din før du forlater for dagen.
 1. 1
  Gjør det til en vane å gjøre sengen din før du forlater for dagen. En rotete seng kan gjøre en ellers clean room look rotete. Denne lite skritt kan inspirere deg til å holde rommet ryddig hele dagen. Kaster ting på sengen er ikke å gjøre det.
 2. 2
  Få en mp3-spiller, eller et stereoanlegg og spille musikk mens du ren (så lenge det ikke vil bry andre). Det kan hjelpe distrahere deg fra oppgaven, og det kan gjøre det mer moro!
 3. 3
  Holde maten ut av rommet ditt. Så fristende som det er å bringe snacks i rommet ditt, kan alle disse skitne retter og wrappers rotet opp et rom raskt. Hvis du absolutt må spise mat på rommet ditt, ta med retter tilbake til kjøkkenet og kaste all søppel i søpla når du er ferdig. Du kan også finne det nyttig å ha din egen søppelbøtta. Pass på at det ikke er noen leftover smuler! Crumbs kan og vil tiltrekke seg insekter som maur og kakerlakker, og bugs på et rom er ingen spøk!
 4. 4
  Sette ting tilbake der de hører hjemme. Dette kan virke som det er ikke en enkel regel, men hvis du følger den, vil du aldri trenger å bekymre deg for rom som en katastrofe noensinne igjen. Hvis du ikke har tid, i det minste gjøre en avtale med deg selv at du vil sørge for at alt er plukket opp før du går til sengs. Hvis du ønsker å plukke det opp før, plukke opp ting når du bruker den. Eller kanskje en gang i uken kan du bruke omtrent en time eller så å sørge for at rommet ditt er rent og pent og organisert for neste uke. Hvis dette blir slitsomt, vil du ikke ønsker å måtte re-clean rommet ditt, og da vil du ikke gjøre et rot i første omgang!
 5. 5
  Vedlikeholde. En gang i uken, gjør et enkelt vedlikehold. av skrivebordet, bokhyller og andre støvete flater. Støvsug og feie gulvet. Vask ark. Kanskje rent av vinduer.
 6. 6
  Bryt vaner som fører til skitt.
  • Dette er opplagt: Å sette klær på gulvet i stedet for i de skitne klærne hamper.Buy en kurv, og hver gang du bruker klær sette dem i kurven. Deretter hver dagene bringe den til en vaskemaskin.
  • Kaste en bok på gulvet etter å ha lest det i stedet for på sokkelen. Det er ikke få deg overalt.
  • Sparker av sko på gulvet i stedet for å sette dem bort. Sette sko på ett bestemt sted.
  • Crumpling opp et stykke papir og kaster den på gulvet i stedet for det.
  • Sette søppel i en søppelbøtte, alle sammen. Jeg kan ikke understreke det nok. Ikke bare kaste den ut av vinduet.
  • Drikker noe i rommet og forlater koppen på bordet. Les trinn 3.
  • Kaster uønskede puter på gulvet i stedet for å sette dem i skapet. Les trinn 1.
 7. 7
  Husk at belysning gjør et rom ser enda renere. Kjøp noen lamper, men ikke overdriv. En gulvlampe og to bordlamper er mange, og sørg for at pære avgir en myk, hvit, fluorescerende lys.
 8. 8
  Før du går til sengs, ta til side et par minutter å plukke opp noen skitne klær eller wrappers du glemte å sette bort og sørg for at rommet minst ser anstendig før du etablerer deg i sengen.
 9. 9
  Hvis rengjøring av rommet ditt er vanskelig for deg å gjøre, du "ikke har tid", eller du bare er for lat til, få en venn til å komme og hjelpe deg med det. Så kan du ha det gøy mens de gjør jobben!

Tips

 • Pass på at du ikke la søppel i rommet, for eksempel på gulvet, sengen, skrivebordet osv. Hvis du finner søppel i rommet ditt, kan holde en papirkurv i rommet for å gjøre raske rydde opp. Hvis du har noen papirer eller viktige notater fra skolen, prøve å holde en stabel av dem og ikke holde dem over pulten din. Også prøve å ikke kaste skitne (eller crusty) vev på gulvet eller tilbake i boksen, fordi det er bare ekkelt.
 • Hver gang du får klær å sette bort og du har et rotete soverom, legg klærne vekk først.
 • Være oppmerksom på visse situasjoner som kan undergrave selv din beste innsats. Hvis du går bort på en tur eller hatt en lang dag, kan du føle deg sliten og bare ønsker å kaste ting på gulvet. Dette er en av de verste tingene du kan gjøre. Det er viktig å pakke med en gang. Du vil være takknemlig for det senere.
 • Ha et bilde av din tidligere rotete rom et sted i nærheten. Hvis du er fristet til å la ting på plass eller å være rotete, ta en titt på bildet for å minne deg på hva som vil skje hvis du ikke legger inn en innsats.
 • Unngå å la folk inn på rommet ditt, spesielt hvis de aldri har vært i rommet før. De vil se på ting, plukke den opp, og ikke sette den tilbake på rett sted. Avstå fra å gå til rommet ditt, eller be dem om å sette ting tilbake der de var.
 • Hvis du finner ut at å holde rommet rent er fortsatt en umulig oppgave med disse tipsene, kanskje systemet for organisasjon trenger noen forbedring. Noen ganger tenke nytt i måten du organiserer og lagre ting kan gjøre underverker.
 • Å utfordre deg selv, en gang i uken plukke et objekt (er) for eksempel et skrivebord, skuff, nattbord, osv. Og utfordre deg selv til å holde den ren for hele uken.
 • Hvis du deler rom, kan du prøve å snakke med romkameraten din om det virker som det meste av tiden det er romkameraten din rot.
 • Noen ganger hvis du kjeder deg late som du er en person i et fangehull, og hvis du ikke rydde opp på et bestemt tidspunkt den onde dungeon keeper (din mor) vil komme og finne ut at du ikke gjorde det. Og hvis du er ferdig i tide du blir belønnet for å forlate fangehullet! Det kan være morsomt for yngre mennesker. Husk at du kan også ha det gøy som, late din kurv er en kurv ball bøyle og klærne kan være ballene. Men husk hvis du savner sørg for å plukke opp klærne.

Advarsler

 • Bare husk, sommel din største fiende i kampen for å holde rommet ditt rent. Å si "jeg skal plukke den opp senere" er en klar invitasjon til rot og kaos.
 • Sørg for å sette ting i grupper (sminke, skole, spiker, leker, etc.). Neste ting du vet at rommet er god som ny!
 • Noe mat igjen i rommet ditt vil føre til feil til slutt. Hvis du ikke ønsker å ha "venner", så spiser på kjøkkenet og spisestuen bare. Bugs kan bære sykdom.
 • Skitne undertøy liggende på gulvet undergraver ikke bare du som person, men hele husholdningen som helhet!
 • Ikke glem å rengjøre vinduet griller grundig som hver og alt teller!
 • Hvis fjernsynet er slått på den av så du kan bli distrahert på grunn av det.