Wkino

Hvordan å holde pusten i lange perioder av gangen

Har du noen gang ønsket å holde pusten lenger? Les nedenfor for å finne ut hvordan.

Trinn

Hvordan å holde pusten i lange perioder av gangen. Ta en massiv jafs av luft og hold den.
Hvordan å holde pusten i lange perioder av gangen. Ta en massiv jafs av luft og hold den.
 1. 1
  Gjør øvelser for å øke lungekapasiteten. Mens det er ingen måte å øke lunge størrelse, er det mange måter å øke mengden luft i lungene ta i, og effektiviteten som de fanger oksygen. Spesielt hjelper det å puster helt før du tar i pusten.
 2. 2
  Gå ned i vekt. Noe overvekt reduserer kroppens effektivitet i å bruke oksygen.
 3. 3
  Slutte å røyke. Avslutte vil betydelig øke lungenes evne til å frigjøre karbondioksid og absorbere oksygen.
 4. 4
  Før du holder pusten, pust og puster langsomt fra dypt inne mellomgulvet ditt. Ved å gjøre dette, er du kvitte lungene av lav kvalitet luft. Tilbringe fem sekunder puste i og fem sekunder puste ut, gjør dette i to minutter, og være sikker på at når du puster ut, presse deg ut hver siste "drop" av luft.
 5. 5
  Ta en massiv jafs av luft og hold den. Pust ikke inn så mye at du er i ferd med å dukke; fylle din lungekapasitet til 80-85% slik at du fortsatt har plass til å slappe av.
  • Alltid gjøre dette med en partner ser, siden det er mulig å miste bevisstheten uten forvarsel.
  • Ikke hold luft i kinnene. Denne metoden er ment for en luft reserve, men du må "la gå" av luft i lungene hvis du ønsker å bruke luft i kinnene, og exhaling luft i lungene vanligvis blir kvitt reserve i kinnene. Med andre ord, det er ikke lett å bytte ut luften i lungene og luften i kinnene uten å la både flukt. Men det kan gjøres - se link på "Circular Breathing" nedenfor.
 6. 6
  Splash kaldt vann i ansiktet ditt. Det har blitt observert at å sette en persons ansikt i kontakt med kaldt vann utløser bradykardi, eller bremse av hjertefrekvens, som er den første fasen av pattedyr dykking refleks. Du trenger ikke å faktisk sette hele hodet under vann, skjønt. Bare sprute litt kaldt vann i ansiktet rett før du holder pusten, eller prøv med en kald, våt vaskeklut. (Ikke bruk en ispose, men, den samme studien tyder på at sjokk av noe for kaldt utløser andre reflekser). Bare sørg for at det er kaldt nok (21 ° C eller 70 ° F) og resten av kroppen din er i en avslappet stilling.
 7. 7
  Slappe av hver muskel i kroppen din. Meditere, slik at du kan senke pulsen. Kroppen din vil forbruke mindre oksygen på den måten. Ved å lukke øynene, følelse, og fokusere på å bremse ditt hjerte slå, er det mulig å senke pulsen betraktelig og øke tiden du er i stand til å holde pusten for. Konsentrere seg om noe som er avslappende for deg. Når du ikke kan konsentrere seg lenger, distrahere deg selv ved å gjøre noe med hendene, liker Prøv ikke å bevege seg under hvilket som helst punkt når du holder pusten. Når du flytter, kaster du bort oksygen og som vil kutte ned tiden du er i stand til å gå uten å puste. Hold deg fortsatt.
 8. 8
  Puster langsomt. Når du ikke kan holde pusten lenger, prøve å unngå exhaling all luft i lungene i en gal rush. Først puster ca 20% luft, og deretter inhalere igjen slik at oksygen kommer til de mest kritiske områdene raskere. Deretter kan du puster og puster helt.
 9. 9
  Gjenta disse trinnene 3-4 ganger per økt. Det er ikke anbefalt å gjøre dette lenger, da dette kan skade lungene og kroppen. Prøv en økt på morgenen og én økt om natten hvis du ønsker det. Fortsette å øve og før du vet ordet av det, vil du være i stand til å holde pusten i flere minutter.

Tips

 • Prøv å ikke tenke på å holde pusten. Hvis du tenker på hyggelige ting, du er mindre klar over pusten refleks.
 • Begrense deg fra å svelge når du begynner å føle trøtt, og dette vil bremse den økende ønske om å overflaten.
 • Trangen til å puste er forårsaket av en opphopning av karbondioksid i kroppen din, ikke mangel på oksygen.

Advarsler

 • Hvis du føler smerte i brystet, pust ut, og puste normalt. (Med mindre du er under vann, hvis undervanns puster og begynner å stige per anbefalte dybde retningslinjene.)
 • Aldri hyperventilate! Hyperventilering har mange bivirkninger, en av de mer farlig vesen som det lurer kroppen til å tro at du har mye mer luft enn mulig, slik at du passerer ut uten noen faresignal. Hvis dette skjer mens senkes og uten en kompis, vil du mest sannsynlig dø.
 • Ikke Freedive etter scuba bruk. Jo raskere oppstigning ganger kan utløse dykkersyke, og kan faktisk legge til nitrogen belastning.
 • Aldri hold pusten under vann under oppstigning når det brukes trykkluft (som en scuba tank). Utvidelsen av trykkluft under oppstigning kan briste lungene.
 • Holde pusten under vann i lange perioder kan være svært farlig. Aldri gjøre det uten en kompis! Som du kan miste bevisstheten og drukner.
 • Aldri svømme fort når du holder på mye luft, begynner sakte og jobbe deg opp til en rask svømmetur.

Ting du trenger

 • En stoppeklokke
 • En blyant
 • Et stykke papir for opptak ganger
 • En kompis, spesielt hvis du er under vann eller under vann
 • En passende mengde vann hvis du skal holde pusten under vann.