Wkino

Hvordan åpne en ølflaske med en lighter

Er det ikke irriterende når du har en god flaske øl når du er tørst og varmt, men ingen flaskeåpner? Men hvis du har en myk plast lettere og noen fingre, kan du pop som sucker åpne lett.

Trinn

Hvordan åpne en ølflaske med en lighter. Bruk bunnenden av den lettere å fjerne korken, ikke metalldelen.
Hvordan åpne en ølflaske med en lighter. Bruk bunnenden av den lettere å fjerne korken, ikke metalldelen.
 1. 1
  Hold øl nær korken i en hånd. Gapet mellom fingrene og leppe av korken må være litt mindre enn bredden av lettere din. (Et lettere er ca 3 inches (7,5 cm) høy, 3/4 inches (2cm) bred, og 1/4 tommer (6,35 mm) tykk.)
 2. 2
  Bruk bunnenden av den lettere å fjerne korken, ikke metalldelen. Hold metallrammen slutten av lettere fast i den andre hånden på samme måte som du holder en boks kutter.
 3. 3
  Slapp av hånden på øl, resten den ene kanten av lysere på siden av din nærmest korken mellom to av knokene (for eksempel den mellomliggende falanks av pekefingeren), og trykk ned nok på å skli annen kant opp under hetten. Bunnen av lettere skal nå stå opp vertikalt mellom fingeren og kanten på korken, fanget i en avstand på 3/4 av en tomme (2cm) mellom fingeren og hetten.
 4. 4
  Klem ned på øl og du skal føle en kant av den lettere å grave i bøyd muskelen mellom din på siden av fingeren din og den andre kanten bør nå være å skyve opp på korken forårsaker det å grave i myk plast kanten av lighteren din. Det meste av kraften som kreves for å løsne korken kommer bare fra å klemme på øl, så hvis du ikke føler mye press på fingeren, starte på nytt med fingrene bare litt nærmere cap.
 5. 5
  Mens klemme veldig hardt på øl for bare et øyeblikk, trykk ned på metal slutten av lighter. Dette vil føre til lettere å bøye kanten på korken ut og vekk fra ølflaske. Hvis alt går bra, vil korken flyr av, men hvis du klarer å minst bøye hetten litt, du gjør bra, bare begynne igjen på den andre siden av lokket og lirke den siden borte fra flasken også.
 6. 6
  Tips: Bruk stor knoke på pekefingeren som omdreiningspunkt. Jeg har funnet dette med stor sannsynlighet kan føre til en champagne-stil "pop" med hetten flyr mer enn ti meter opp i luften (fra flaske). Det er en stor fest trick:-)

Tips

 • Bruk det andre benet fra tuppen av pekefingeren fordi muskelen er det ganske tøft.
 • I stedet for nysgjerrige hele veien rundt korken, optimalisere teknikken ved tørking av hendene og tørke bort kondens på ølflaske.
 • Hvis du klemmer hardt, vil hetten fly av gårde uten engang nysgjerrige på det: da kan du selv gjøre dette trikset med en hard lettere.
 • Hvis du ikke har en lettere, kan du bruke en annen uåpnet flaske øl som en brekkstang. Når du er ferdig med de første fem, kan du ta en av flaskekorker og sette den tilbake på en tom og bruke den til å åpne den siste flasken.

Advarsler

 • Ikke choke opp på lysere og ikke presse den lysere mot øl. Hvis du gjør det og lettere vil ikke sprette av korken på første forsøk, kan du klippe knoke på korken.
 • Når du lære dette trikset, vil du være i stand til å åpne en ølflaske med noe. Ikke bruk en metallgjenstand for å åpne øl på denne måten, da det kan chip toppen av flasken, forårsaker den som drikker å kutte sine lepper på knust glass.
 • Den lettere kan briste hvis presset for hardt, nesten alltid er dette på grunn av trykket fra, for eksempel, å kaste en lettere ned på bakken. Men hvis du har en veldig sterk grep, og du snapper den lysere, være forberedt for ringing i ørene!

Ting du trenger

 • En flaske øl
 • En myk plast lettere