Wkino

Hvordan å holde et kjæledyr pinnedyr uten et bur


Hvis du ønsker en lett-å-holde kjæledyr, som ikke trenger noen oppmerksomhet, et pinnedyr - eller andre insekt - vil være ideelt. Men du mangler plass til å sette en stor tank / container? Denne artikkelen vil vise deg hvordan å ha et kjæledyr pinnedyr, uten å holde den i et bur.

Trinn

Hvordan å holde et kjæledyr pinnedyr uten et bur. Få en liten plante (beware av butikken kjøpte planter sprayet med plantevernmidler).
Hvordan å holde et kjæledyr pinnedyr uten et bur. Få en liten plante (beware av butikken kjøpte planter sprayet med plantevernmidler).
 1. 1
  Finn din pinnedyr. En nymfe (baby mantis) er best, som det vil vare du til den er fullvoksen. Noen arter av Mantis er svært godt kamuflert, mens andre kan være ganske lett å få øye på. Se i områder der det er mye vegetasjon, eller mange andre insekter. Husk at Mantis er kjøttetende, og skal beite på nesten noe mindre enn det, har de ikke spiser planter.
 2. 2
  Få en liten plante (beware av butikken kjøpte planter sprayet med plantevernmidler). Praying Mantis gå gjennom et stadium kalles en molt, hvor de kaster deres hud, og vokse dramatisk i størrelse. I løpet av dette stadium må de henger opp-ned i en plante.
 3. 3
  Sett planten, sammen med mantis din, i hagen din (hvis du har det), eller i en hvilken som helst liten plass. Som en bug container eller noe lite med hull.
 4. 4
  Finne mat. Det er meningsløst å gå til en dyrebutikk for å kjøpe mat, som du kan finne alt den trenger nesten hvor som helst. Se etter noe mindre enn Mantis. Fluer, gresshopper, gresshopper, bier, veps, sommerfugler, møll, etc. alle gjør en god nok måltid for en Mantis. Hvis du mate Mantis nok mat, sannsynligvis den ikke vil løpe vekk. Ikke lek med den med fingrene i luften, ellers vil hoppe av og flykte. Hvis det er utsultet, så det kan du prøve å rømme. Så lenge den vet det er rikelig med mat hvor du holder den, så vil det bli.
 5. 5
  Spray pinnedyr med vann hver dag, for å gi sin atmosfære litt fuktighet, og slik at det kan drikke.

Tips

 • Når en Mantis når voksen alder, vil det ha vinger, og evnen til å fly. Det vil trolig fly av gårde for å lete etter en make, eller du kan til slutt finne en egnet beholder.
 • Hvis du kan, finne en mannlig og en kvinnelig. De kan være preget av antall segmenter på magen sin. En kvinnelig vil ha seks, og et mannlig vil ha syv eller åtte. Når de er begge fullstendig dyrkes, innfører dem til hverandre. Hvis du tror de vil pare seg, må du mate den kvinnelige alt hun kan spise, så hun kan spise hennes kompis etter (eller under) paring prosessen. Så når hunnen legger sine egg, beholde dem. Deretter kan du gjenta prosessen.
 • Hvis du bor på et sted (som England) hvor Praying Mantis ikke lever i naturen, kan du finne steder på nettet hvor du kan kjøpe Mantis ', eller en god dyrebutikk kan selge egg tilfeller.
 • Det kan være mulig å "hånd feed" din mantis! Prøv å gå en dag eller så (ikke mer!) Uten sprøyting sidene av tanken sin, så ta mantis ut og hold den på hånden / finger. Sørg for at den er avgjort, og deretter sakte heve en normal størrelse skje (plast er bedre, bare fordi det er lettere og om lettere å håndtere) en halv tomme vekk fra ansiktet sitt. Det kan ta litt tid, eller til og med noen få separate økter, men det er svært sannsynlig at mantis vil ta noen av dine tilbudt drikke! (Merk: IKKE forsøk å gjøre dette med sin mat - bare vann På toppen av risikere fingeren å bli forvekslet med hva insekt er ment å være lunsj, kan mantis også miste sin evne til å finne mat for seg selv!.)
 • I motsetning til andre buggy venner, Mantis 'vanligvis ikke liker en stor mengde grønne innredning i terrarium deres. Vanligvis er en pinne / kvist best. En mantis vil ofte ha en vanskelig tid å finne sine måltider hvis det er bladene som sitter overalt.
 • En Praying Mantis vil bare leve i ca ett år, så forventer en relativt kort levetid.
 • Praying Mantis biter ikke! Hvis du irritere den, kan du tror det er bite deg, men det er bare følelsen av sine piggete ben.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du går inn i rommet hvor du holder Mantis, som du ikke ønsker å gå på den.
 • Ikke berør bug for mye eller det kan bli syk.
 • Pass på at du kjenner lovene i delstaten eller landet om Praying Mantis. Det er ulovlig å røre eller forstyrre dem i enkelte områder.
 • Ikke gi den for mye mat, eller det kan bli syk
 • Sørg for at det føles behagelig.
 • Hvis du holder den på en grønn gren vekk fra treet, sørg for at du gir den friske blader hver dag fordi det er behov for fuktighet.