Wkino

Hvordan lage en bug terrarium

Kan ikke råd på dyrebutikk? Har du en gammel akvariet, men ingen fisk? Ikke noe problem! Du kan lage din egen bug terrarium og omsorg for insekter å se hva de gjør. Hvem vet? Du kan ha det gøy!

Trinn

Hvordan lage en bug terrarium. Få en brukt glass akvarium og fylle det med hagejord til rundt en fjerdedel av akvariet er full.
Hvordan lage en bug terrarium. Få en brukt glass akvarium og fylle det med hagejord til rundt en fjerdedel av akvariet er full.
 1. 1
  Få en brukt glass akvarium og fylle det med hagejord til rundt en fjerdedel av akvariet er full. Hvis du ikke har et akvarium, bruk en stor krukke eller skoeske.
 2. 2
  Se etter feil. Gå til et område med skitt og grave et hull med en spade. Holde utkikk gjennom jordsmonnet for underjordiske bugs. Du vil mest sannsynlig finne meitemark, spesielt etter at det har regnet. Sett ormer i akvariet.
 3. 3
  Nå som du har ormer og muligens noen andre bugs du fant i jorda, se etter feil i andre steder. Skanne de utvendige veggene i huset ditt og trestammer. Du kan også finne insekter krypende på alle overflater av bakken. Er feil overalt, du må bare se. Skrukketrollene, biller, maur, tusenbein og Mantis vil fungere fint.
 4. 4
  Plasser bugs i jorda. La dem utforske litt når de er i.
 5. 5
  Dekorere! Du ønsker ikke en kjedelig terrarium, gjør du? Det gjør heller ikke feil! Legg noen fargerike steiner, blader og kvister. Legg skyggefulle steder ved å sette i små greiner eller bygge et reir av planter og kjepper.
 6. 6
  Sørg for at feilene har mat og vann. Hvis du bare har ormer, er jorda deres mat. Legg noen matrester som banan skreller, appelsin skreller, eggeskall og epler. På denne måten ormer vil ha noe å brytes ned og. Blader, planter og tre bør mate andre bugs. Prøv å få blader fra plantene der du funnet bugs. Sørg for at de har nok vann også, fukte jorda og legge til et vann dish.Another god måte å gi dem vann er å suge en liten sammenkrøllet papir håndkle eller bomullsdott i vann og sette det i.
 7. 7
  Legg et tegn på terrarium si noe sånt som "bugville" eller "insekt paradis" hvis du vil.
 8. 8
  Ha det gøy! Ta vare på insekter og se på dem nå og da. Du kan holde dem ute i bakgården eller inne på soverommet, er det ditt valg. Alltid sikre at de har rikelig med mat og vann.
 9. 9
  Ferdige.

Advarsler

 • IKKE velge noen bugs som er giftige eller som kan bite. Det er best å unngå, skolopendere, brann maur og snekker maur (store svarte maur).
 • Unngå å sette bugs sammen som kan skade hverandre. For eksempel, hvis du setter på daddy-long-ben edderkopper, kanskje du ikke ønsker å plassere maur og små bugs i akvariet ditt med mindre du vil at de skal bli spist.
 • Noen steder, noen bugs er ulovlig å holde som kjæledyr. For eksempel ber mantises er ofte ulovlig å fange og holde. Vær sikker på at feilene du holder i terrarium din ikke er beskyttet av lov først.
 • Husk å rense tank eller krukke minst en gang i uken og endre vann hvis du bruker korken eller hva din hjelp
 • Hvis du bruker gjennomvåt bomullsdott metoden, må du huske å fukte den nesten hver dag.

Ting du trenger

 • Glass Aquarium
 • Jord
 • Plantemateriale
 • Vann
 • Spade