Wkino

Hvordan å begrave en katt

Det kommer tider i alle kjæledyr elskers liv når du har å si farvel til din kamerat og selge seg rester trygt og respektfullt.

Trinn

Hvordan å begrave en katt. Når du finner katten din ikke puster, ikke få panikk.
Hvordan å begrave en katt. Når du finner katten din ikke puster, ikke få panikk.
 1. 1
  Når du finner katten din ikke puster, ikke få panikk. Først ringe dyrlegen. Han eller hun vil gi deg retninger i å sjekke for livet. Plukk ham eller henne forsiktig opp og satt på et bord. Hvis katten er veldig stiv, ta katten til veterinær. Det kan ha blitt forgiftet, og det kan fortsatt være på tide å bringe den tilbake. Rigor mortis vil starte etter et par timer av kroppen være død. Åpne munnen litt for å se om hennes tunge er kaldt. Hvis ja, dessverre katten din er død. Hvis hun er varm og øynene åpne, bør du ta henne til veterinæren.
 2. 2
  Siden du konkluderte med at du har en avdød katt, finne en god og solid boks som passer kroppen hennes slik at hun kan legge ut med et par inches på hver side av henne og et par inches på toppen av kroppen hennes. Du vil trenge en matchende lokk også. Boksen kan være av tre, plast eller til og med en sterk papp.
 3. 3
  Plasser katten i boksen, kanskje legge hennes favoritt leketøy eller teppe, selv om du kanskje ønsker å beholde disse elementene for å huske henne.
 4. 4
  Etter kattens kropp hviler i boksen, legg lokk på og finne et tau å binde det stengt slik at andre dyr eller mennesker ikke kan få i det lett.
 5. 5
  Gå utenfor hjemmet og plukke et godt sted som du lovlig kan grave et hull ca 3-5 meter dyp. Hvis du leier ditt hjem, ringe utleier og spør om eller hvor du kan grave hullet. Hvis du ikke har din egen utendørs verksted, kan du se på internett for en pet kirkegården. Disse er imidlertid sjelden og kan koste litt penger, så prøv en nærliggende venn eller familiemedlem land først og spør dem om tillatelse. Hvis du ikke finner et sted å begrave katten din, spør veterinæren. Han eller hun kan vite om et sted, eller være i stand til å tilby de tjenester som trengs.
 6. 6
  Når du finner et sted å begrave katten din, få en spade og noen du kjenner som vil kunne hjelpe deg å grave hullet. Grav et hull som er ca 2-4 meter dyp og omtrent på størrelse med boksen i lengde og bredde. Avhengig av plasseringen av kroppen, trenger du kanskje en større boks, og dermed et større hull. Hvil i boksen i hullet og si din endelige gode byes til kjæledyret ditt. Du kan invitere venner, familie og / eller naboer over for en begravelse. Fyll hullet med skitt du gravde ut.
 7. 7
  Du kan plassere steiner, et kors, eller blomster rundt graven for å markere graven hvis du ønsker det.
 8. 8
  Gå hjem og komme seg fra tap.

Advarsler

 • Aldri begrave en levende katt. Hvis det er noen spørsmål, kan du ringe eller besøke en lokal veterinær. De kan fortelle deg om dyret er dødt.
 • En skadet katt hadde det vondt og vil piske ut hvis behandles omtrent.
 • Hvis du må kontakte eier, sørg for å snakke med en voksen, ikke et barn. Et kjæledyr er ofte betraktet som et medlem av familien, så behandle denne samtalen med samme respekt som du ville vise hvis du fant barnet deres døde. Hvis de får sint på deg, må du ikke gå tilbake følelsen i slag. Anger er en av de stadier av sorg. Fremfor alt, ikke avvise sine følelser eller blåse dem av - dette er en vanskelig tid for dem. Spør hvis det er noe du kan gjøre for å hjelpe.
 • Noen ganger kan en katt kan virke død, men er ikke - være veldig forsiktig med hvilken som helst katt, skadet eller ikke, som de kan ta anstøt til manhandling.
 • Hvis katten har blitt påkjørt av en bil eller er blødning, pakk den forsiktig i et håndkle og ta det umiddelbart til en lokal veterinær. Hvis katten har en krage, vil veterinæren ringe eierne.
 • Døde kropper vil begynne å lukte dårlig etter ca 6 timer, avhengig av hvor varmt det er. Jo varmere det er, jo raskere lukten vil komme på.
 • Hvis en katt er farlig for deg eller andre, ta den med til en veterinær og be om å bli satt ned. Aldri drepe en katt selv.

Ting du trenger

 • En solid boks
 • En spade
 • Tillatelse fra utleiere eller familie for begravelse
 • To eller flere folk til å hjelpe deg transportere kroppen og å grave og fylle hullet.
 • En venn å snakke med om tapet.
 • En venn til å hjelpe deg med tap.