Wkino

Hvordan bli kvitt sirisser

Crickets ringe i sommer med sin karakteristiske sang, og i små tall de er ganske ufarlig. Når de begynner å dele seg inne i huset, men de kan skade papirprodukter, klær, møbler og til og med vegger. Lær hvordan du tar noen enkle tiltak for å kontrollere din eiendom cricket befolkningen og hindre dem fra overfyller kjelleren.

Trinn

Hvordan bli kvitt sirisser. Fange dem med cricket agn.
Hvordan bli kvitt sirisser. Fange dem med cricket agn.

Fjerne sirisser fra huset ditt

 1. 1
  Fange dem med cricket agn. Med denne enkle metoden for å lokke sirisser fra hjørner og sprekker er den mest effektive umiddelbar løsning.
  • Legg noen skjeer av melasse i en grunn bolle, og fyll den halvveis opp med vann. Sett bollen i rommet der du har en cricket problem. Crickets elsker melasse, og de vil hoppe i bollen når de lukter det. Tømme bollen ofte.
  • Kjemisk cricket agn selges i jernvareforretninger, og bruker de samme grunnleggende metoden for å fange sirisser. Hvis du bruker denne type agn, sørg for at din familie og kjæledyr ikke gå i nærheten av det, siden det er giftig.
 2. 2
  Sett fellene. Klissete lim feller er en flott giftfri måte å fange sirisser. Dette er spesielt lurt hvis du har små barn eller kjæledyr som vil være følsomme for ofte giftige insektspray. Plasser cricket feller langs problemområder, som vegger, vinduer eller dører. Jo nærmere varme og fuktighet disse insekt passasjer er, jo mer sannsynlig er det å tiltrekke seg adgang forbudt sirisser.
 3. 3
  Bruk insektspray. De fleste bug spray effektivt bli kvitt gresshopper. Velg en all-purpose spray eller en laget spesielt for sirisser, og spray i hjørner, langs vinduskarmene, og andre steder der du har lagt merke til et angrep. Vær forsiktig når du bruker disse spray, siden de inneholder giftige kjemikalier.
 4. 4
  Ta eggene. Crickets kan legge egg inne i hjemmet, noe som kan føre til angrep for å raskt komme ut av kontroll.
  • Prøv støvsuging området med en støvsuger som har en High-Efficiency partikler Air (HEPA) filter. Dette er kraftige maskiner som vil trekke eggene fra teppet eller hvor de kan ha blitt lagt. Kast de støvsugd innholdet i en forseglet plastpose.
  • De fleste spray som brukes på levende sirisser vil også drepe eggene. Spray langs trim og gulvlister, hvor sirisser vanligvis legger egg.

Fjerne cricket hekkeområder

 1. 1
  Forsegle ditt hjem. Den enkleste metoden for å unngå cricket angrep i ditt hjem er å hindre dem fra å noensinne komme inn hjemme ved å tette vinduer og dører. De er i stand til å komme gjennom de minste sprekker, så sørg for at du sjekke nøye for områder der de kan være i stand til å komme inn eller bygge et reir.
  • Eliminere små sprekker ved drivning vinduer og sprekker i veggene.
  • Du kan kjøpe et vedlegg til å feste til bunnen av dørene dine for å lage en forsegling som hindrer sirisser fra klemme under dem.
  • Sørg for at ventilene har skjermer.
 2. 2
  Forsegle søppel. Søppel lukter tiltrekke sirisser. Dekker opp søppel utenfor i en lukket beholder vil avskrekke sirisser fra avl på eiendommen og inn i ditt hjem.
 3. 3
  Kutte ned vegetasjon. Crickets bygge sine reir i høyt gress og annen vegetasjon. Holde plantene trimmet tilbake og plenen klippes slik at de ikke vil ha et sted å hekke.
  • Sørg for gress-lignende planter er flere meter fra huset ditt, så sirisser som kanskje hekker der har enkel tilgang til ditt hjem.
  • Trim tilbake eføy og andre bunndekke.
  • Tre hauger, mulch hauger, og kompost hauger bør plasseres godt unna huset ditt.
  • Sjekk din avløp og takrenner for løv og annet plante rusk som kan ha stablet opp. Crickets ofte hekker i disse områdene.

Å gjøre en eiendom ugjestmilde til sirisser

 1. 1
  Fjern skarpe lys. Crickets er tiltrukket av lys, og hvis du lyse opp huset om natten med sterke lamper, er du kanskje lokke dem mot huset ditt.
  • Nedre-light "bug lys" eller oransje LED-lys kan kjøpes på jernvareforretninger. Disse er utformet for ikke å tiltrekke sirisser og andre bugs.
  • Hvis du tenner hagen din om kvelden, setter lysene i god avstand fra huset ditt, slik at de ikke trekker sirisser inne.
  • Tegn dine persienner og nyanser om natten slik at den lyse gløden fra huset ditt ikke vil tiltrekke sirisser.
 2. 2
  Tillate naturlige predatorer å trives. Øgler og edderkopper er naturlige cricket rovdyr, så hvis du tillater dem å leve på eiendommen din, vil de selvsagt kontrollere cricket befolkningen.
  • Unngå å spraye din eiendom med insektmiddel, som er giftig for sirisser 'rovdyr.
  • Katter og fugler er også naturlig cricket rovdyr. La katten din utendørs, og vurdere å installere en fugl mater.

Tips

 • Holde et ryddig hus er den beste måten å hindre insekt angrep. Hvis du har en rotete kjeller, kan søppel være boliger cricket reir.

Advarsler

 • Vær forsiktig innføre sterke insektmidler til din husholdning. Sørg for at barn og kjæledyr holde seg borte fra sprayet områder.