Wkino

Hvordan finne en tapt katt


Katter tidvis vandre av, til stor alarm av sine eiere. Selv om dette kan være en belastende hendelse, det finnes måter å sikre at du får din lille fur-ball/cat hjem i god behold.

Trinn

Hvordan finne en tapt katt. Hvis din er en innendørs / utendørs katt, katter er nysgjerrige og aktive skapninger, så det er ikke uvanlig for dem å komme på avveie gang en stund.
Hvordan finne en tapt katt. Hvis din er en innendørs / utendørs katt, katter er nysgjerrige og aktive skapninger, så det er ikke uvanlig for dem å komme på avveie gang en stund.
 1. 1
  Forbli rolig. Hvis katten din er normalt innendørs-bare, og har rømt utendørs, han / hun vil oftest bli svært nær der han fikk ut. Katter vil gjemme seg i den nærmeste plassen de ser --- under en veranda, bod, inne i en garasje. Med mindre jaget eller tvunget til å forlate etter sult, han / hun vil bo der. Hvis du ikke finner katten din i løpet av dagen, må du gå ut på kvelden. De fleste ganger katter vil gjemme før etter mørk, når ting er mer stille.
 2. 2
  Hvis din er en innendørs / utendørs katt, katter er nysgjerrige og aktive skapninger, så det er ikke uvanlig for dem å komme på avveie gang en stund. Det er mulig at katten er i nærheten, og bare opptatt, men hvis katten har gått seg bort eller er i fare, vil panikk redusere sannsynligheten for å finne den.
 3. 3
  Ikke forsinkelse på jakt etter katten din. Jo lenger katten er borte, jo lenger unna det kan være. Statistikk viser de fleste eierne ikke begynne å lete etter katten sin i flere dager. Det er viktig å få ord ut umiddelbart til Veterinærer, Animal-krisesentre og dine naboer slik at de kan søke med deg eller hente katten din før den har reist langt. GetMyCat Mistet Cat Alert tilbyr en rask reaksjon som kaller dine naboer og fakser de dyre-baserte bedrifter i ditt område.
 4. 4
  Dersom katten din har blitt tatt til en overfylt ly eller lokale pund, kan de bare være i stand til å holde kattene i noen dager før euthanizing ham / henne.
 5. 5
  Hvis mulig, la katten søppel boksen foran huset. Katten din vil være i stand til å plukke opp på duft og kan henge rundt lenger. Du kan selv sette et klesplagg din nylig båret av døren.
 6. 6
  La biter av kattemat ut bare hvis du kan overvåke det. Husk, det er mest sannsynlig andre katter i området, og katten din kan bli presset bort fra territoriet hvis det er en dominant katt i nærheten.
 7. 7
  Spore trinnene. Tenk tilbake til når du sist så katten din og fortelle hva hendelser har skjedd siden da. Visste du åpner døren i det hele tatt? Visste du åpner dørene til alle rom som du har siden stengt? Spør noen i huset, så vel som dine naboer, når og hvor var siste gang de så katten.
 8. 8
  Begrense søket. Se i og rundt de områdene katten ble sist sett. Det er spesielt viktig å se for å skjule flekker. Når kattene finner seg på ukjente steder, de vanligvis bli redd og gjemme seg. Hvis du leter utenfor, sjekk under nærliggende biler eller andre fine gjemmesteder flekker, som under grilling og terrasser. Dessverre, noen ganger en skremt katt kan klatre under en bil eller klatre på motoren på en varm bil. Katter er også kjent for å klatre i trær og sette seg fast. Innendørs, se under senger eller i kasser eller andre tilgjengelige skjulesteder flekker. # * Også, hvis huset har trapper, søk under trappen og under verandaen. Du må kanskje krype rundt området hvis han gjemmer seg i mørket. Bruk en lommelykt. Likeledes, sjekk baksiden av huset hvis du har en kjeller krypkjeller eller eventuelle kjeller vindusflater. Se i hauger av blader og noe rusk i nærheten av huset ditt. Se deg rundt søppeldunker. Hvis du har noen børste rundt huset ditt, områder med tykke planter og høyt gress, sjekk disse områdene svært nøye. Se bak høye planter og trær, spesielt de vokser i nærheten av huset ditt. Flytt det høye gresset rundt. Han er mer sannsynlig å være der enn i åpne områder som plener.
 9. 9
  Ring din katt. Friste katten ut av skjul eller hjem ved å kalle det og rister normal boks med tørr mat eller godbiter. Hvis katten din er en utendørs katt eller om det er mulig det ble løst utenfor, plassere noen av maten sin i en rett utenfor døren din. Gjør de lydene som vanligvis får det til å komme til deg, men vær oppmerksom på at de fleste katter i en tilstand av nød ikke vil bryte dekselet for å komme til samtalene. Prøv disse trinnene i de sene timer når det er stille utenfor. (Vanligvis etter 22:00)
 10. 10
  Stoppe og lytte regelmessig. En katt som er fanget, skadet eller sulten vil sannsynlig "meow", så om du søker alene eller med en gruppe, ta noen minutter i hvert område du søker å lytte rolig og oppmerksomt for katten å ringe ut.
 11. 11
  Tilkalle forsterkninger. Ring dine venner til å komme over og utvide søket. Hvis de ikke er tilgjengelige finne en Cat Detective nær deg. GetMyCat gir en nasjonal database med Pet Detectives som kan hjelpe deg i ditt område: www.GetMyCat.com/pet-detective-database/
 12. 12
  Med et lag som ser, øker du dine sjanser for å finne katten din. Advare alle som søker at hvis de skulle oppdage katten, forbli rolig og unngå brå bevegelser, så de ikke skremmer katten borte igjen. Det er vanligvis best for eieren nærmer seg katt, spesielt hvis katten er skvetten til å begynne med.
 13. 13
  Dersom katten din har vært savnet i over en uke, så er det på tide å trappe opp søket. Nå er det viktigere enn noensinne å fortsette å få de manglende katt budskapet ut til samfunnet. Hvis du ikke får svar fra flygeblad eller byen er å ta dem ned (enkelte byer tillater ikke tapt Pet flygeblad for å bli lagt ut), så du trenger en annen løsning for å spre ordet om katten din. Postkort er den sterkeste, mest personlige søk metoden tilgjengelig - nå er det på tide å vurdere å få dem sendt. GetMyCat sin postkort tjeneste utskrifter og skip hundrevis av postkort laget for tapt katt gjennom USPS First Class Mail, så vil kattens kort kommer land i din nestes postkasser i ca 3 dager.
 14. 14
  Ring RSPCA. Vanligvis hvis noen kommer over en tapt katt, vil de rapportere det til SPCA, Animal Control eller din lokale tilsvarende. Ring din lokale dyr ly og rapportere katten din har forsvunnet sammen med alle relevante opplysninger (kjønn katt, farge, og din kontaktinformasjon). Besøke dem hver dag eller to før katten blir funnet, som noen ganger krisesentre har mange katter, og har en vanskelig tid som passer din beskrivelse på hva de har. Det er også viktig å sjekke den lokale ly svært ofte som de kan bare holde tapt kjæledyr for et par dager før de setter dem til å sove.
 15. 15
  Informer din lokale politiet. Noen ganger, politiet får samtaler om funnet dyr. Offiserer som tilbringer dagen kjører rundt kanskje merke katten din. Motivere dem: Tilby en god belønning.
 16. 16
  Distribuere løpesedler i nabolaget ditt. Hvis katten din er savnet i mer enn noen få timer, snakke med dine naboer og gjøre løpesedler til å sette i sine pappesker eller under dørhåndtak. Sett ditt navn, telefonnummer og et bilde av katten din på flyger. Beskrive eventuelle karakteristiske særtrekk (for eksempel, "trekantet hvit flekk på skulderen"), og skriv pelsfarge hvis du distribuerer svart-hvitt løpesedler. Ikke vær redd for å appellere til følelser (for eksempel: "Han er veldig elsket!") Hvis dine naboer er klar over at katten er borte, de vet å kontakte deg hvis de ser den rundt. Inneholde relevant informasjon om eventuelle spesielle kosttilskudd eller medisinske tilstander katten din kan ha. Det er best å legge inn så mange løpesedler som du kan innen en 1 kilometers radius av ditt hjem. Bruk dette gratis mistet katten flyer mal for å skrive ut og legge til katten din flyer rundt nabolaget ditt umiddelbart: www.GetMyCat.com/lost-cat-flyer-template/ Du kan også ha profesjonelle savnede katt flyers og plakater trykt og sendt til deg samme dagen du ber om dem: www.GetMyCat.com/professional-lost-cat-flyers-and-posters/
 17. 17
  Gi løpesedler til lokale veterinærer. Hvis noen finner katten din skadet, eller tror han er en bortkommen og ønsker å ta ham som et kjæledyr, kan de bringe ham til en veterinær, som deretter kan identifisere ham fra flyer.
 18. 18
  Legge inn et bilde på nettet. Flere og flere finnerne kjæledyr søker etter eierne on-line; tenke på å legge ut et bilde av kjæledyret ditt, eller søke etter det på en av mange kjæledyr utvinning nettsteder, som www.lookformycat.com.
 19. 19
  Sett en human felle. Hvis katten din er innendørs-bare, hun er veldig sannsynlig gjemmer seg i frykt i nærheten av der hun løp bort og vil ikke lage en lyd, selv når du ringer henne. Mange dyr tilfluktsrom vil leie eller låne feller som er enkle å bruke, noen landlige eller utandørs butikker selv selger dem. Ikke glem å legge litt kattemat i fellen, og selv strø rikelig med godbiter og kattemynte. Dette er det beste alternativet for å finne din innendørs-bare katt. (Du kan fange andre dyr før katten ventures i - Hvis dette skjer for deg å lære å håndtere det: www.GetMyCat.com/cat-trapping-dealing-with-wildlife-other-cats/)
 20. 20
  Hvis mulig, legg et stykke dine egne klær på bakken utendørs. Bruk en artikkel som du bruker ved siden av huden din, og som ikke har blitt vasket. Denne metoden, mens eksentriske, kan hjelpe katten din en god del i å spore din duft og bestemmer seg for å bo i nærheten av et kjent sted.
 21. 21
  Kalle inn eksperter. Hvis ingen av de ovennevnte tiltak har fungert, ringe på en profesjonell Pet Detective eller få eBok "Hvordan finne en tapt Cat" skrevet av en Cat Detective med erfaring i å spore tapte katter.
 22. 22
  Katter er energi følsom skapning, noe som betyr at den ser energi først da deciphers hva det er. Sitter utenfor med et tent stearinlys vil være vanskelig å motstå for en katt som er sterkt påvirket av den høye energien i lyset.

Alternativ metode # 1

 1. 1
  Vent til den nye morgenen for å komme. Katten kan komme ut fra det gjemmested. Dette kan skyldes at katten blir redd for noe. Katten hvis redd kan også være redd for deg.
 2. 2
  Endre tidsplanen søvn.
 3. 3
  Bruk logikk.
 4. 4
  Forbered deg på muligheten for at en mer drastiske tiltak kan ha skjedd med katten. Hvis du har sett over alt og ikke ser noe, så hun er skjuling eller stjålet eller tatt til fange eller killd.
 5. 5
  Skjule og være stille, før katten kommer ut av skjul.
 6. 6
  Innse at de store ting i en katter tankene, er der det er mat, det vil de være.

Tips

 • Hvis det er natten, hold lommelykt nær hodet og la den skinne inn i alle de sannsynlige skjule flekker av katten din. Hvis katten er der, er det sannsynligvis ser på deg, og du vil se lyset reflekteres av sine øyne.
 • Prøv å holde seg hjemme, eller har et familiemedlem hjem, for å holde et øye med katten. Katter er svært territorielle og vil sannsynligvis komme hjem fra tid til annen... men hvis det er ingen hjemme kan de vandre ut igjen.
 • Lag en catnip agn. Dryss kattemynte rundt inngangsdøren din og området rundt. Det kan hjelpe lokke henne.
 • Iverksette tiltak for å bistå i kjæledyret frisk ved å ta skritt for å ID kjæledyret ditt på forhånd. Et halsbånd med oppdatert informasjon, inkludert navn på kjæledyr, hjemmeadresse og telefonnummer er avgjørende. Microchip din kjære kjæledyret gjennom en nasjonal pet utvinning tjenesten som vil øke oddsen for en trygg retur og kan tillate veterinær klinikker / tilfluktsrom umiddelbar tilgang til kjæledyret medisinske poster om nødvendig.
 • Ikke bli motløs. Hold deg fokusert og positiv, og søk etter minst 20 dager.
 • Alle søker bør være bærer en mobiltelefon eller walkie talkie (for å holde kontakt med hverandre og for å varsle de andre om katten er blitt oppdaget eller funnet) og en lommelykt, som kan brukes til å søke i mørke kriker og kroker selv i dagslys timer.
 • Sjekk avisens "funnet" delen, og se inn å legge ut en "missing" ad der, også. Noen ganger er de gratis.
 • Snakke med alle lokale dyreklinikker og la løpesedler med dem.
 • Hvis katten din er fast i et tre eller et annet tall sted, prøve å plassere en åpen boks med tunfisk på bakken ved basen. Lukten er ganske uimotståelig og oppfordrer katter å raskt finne veien til bakken (og spise tunfisk).
 • Ta forholdsregler for å hindre slike situasjoner oppstår. Hvis katten er en innekatt, pass på at det ikke er noen løse skjermer eller dører åpne for en lang periode. Sørg for at katten din har et halsbånd med kontaktinformasjon hvis det er en sjanse de vil gå manglende utendørs. Alternativt eller i tillegg kan du ha din katt implantert med en mikrobrikke som vil inneholde den informasjonen hvis det er slått inn i SPCA eller lignende.
 • Dersom katten din har en favoritt leketøy på en snor eller tryllestav, som en utstoppet mus eller fjær, ta den med deg når du søke og gjøre det veldig synlig, som du vil at katten å leke med deg, som ofte allays frykt og bringer dem ut av skjul.
 • Ikke vent. Jo lenger det er siden katten ble sist sett, jo mindre sannsynlig at du vil finne katten.
 • Ikke kjefte på eller jage en katt som kan allerede være redd. Hvis du kan se det, sitte rolig - bringe katten sin favoritt leketøy, snakke med normal stemme. Dra en hyssing eller garn gjennom buskene der katten kan skjule seg. Ikke send en mobb av barn (eller voksne) fintfolk kjører etter katten bare for å skremme den vekk.
 • Ytterligere tiltak som du kan ta for å hjelpe katten din utvinning er å utstyre katten din med en katt Flasher enhet tilgjengelig på catflasher.com. The Cat Flasher er verdens fremste katt beskyttelse enhet. Nødpeilesender med sensorer, beslutningstaking og signalgivende evne alle miniatyrisert å passe godt på katten din.
 • Hvis nabolaget foreningen har en e post nyheter fordøye eller hjemmeside, og legge ut en melding. Husk å ta med kattens navn, beskrivelse og temperament. (. Noen mennesker er redd for katter) Ta med noen av rådene ovenfor: å snakke lavt, behandler tilby etc..
 • Når du har funnet din katt, bygge eller kjøpe en utendørs innhegning slik at du aldri vil miste din katt igjen. Det er flere modeller som festes til huset ditt på www.bandobi.com
 • Prøv en radiomerkingsteknologien og finder som er bra opp til 300feet. Du kan også ha å sirkle huset for å finne dem lengre enn 300 meter eller mer. De tag piper når finder lokaliserer den. Finneren fungerer godt og kodene er festet til en krage. Bare sørg for at du har ferske batterier. Bare være tålmodig med finneren, skanne sakte, og du vil finne katten din. Finneren er laget av Loc8tor.com
 • Hvis været er mottagelig, og du har en grill, brann på en gammel kutt av biff og ta en drink. De saftige aromaer vil gjøre sitt ytterste for å lokke katten ut mens alkohol fungerer sin magi. Dette er en sikker måte å trekke ut en ellers motvillig katt, og selv om det ikke fungerer vil du fortsatt føler meg ganske bra etterpå blir litt løs og vet at det er en fantastisk biff venter på deg.
 • Mange Dyrevern har nettsteder som viser bilder av fanget, herreløse dyr. Sjekk nettsiden minst to ganger om dagen. Sjekk også www.PetHarbor.com, som viser dyr for tiden plassert på hundrevis av tilfluktsrom over hele fylket.
 • Hvis katten din er mistet den blir sulten! Sett ut litt mat på verandaen i en skål. Dette kalles en Kitty-Buffet. Det fungerer best med våtfôr eller noe stinkende, som tunfisk. De fleste katter flytte skål litt mens du spiser så feste en bjelle til skålen slik at du vil være i stand til å høre det eller enda bedre, plassere en baby monitor på verandaen i nærheten av bollen. Les mer

Advarsler

 • Dessverre er det mulig at katten hadde et dødelig møte på en vei i nærheten. Hvis du mistenker at dette kan ha vært tilfelle, ta kontakt med din lokale veivedlikehold mannskap (vanligvis drives av Department of Transportation) og spør om de har oppdaget noen organer som passer katten din beskrivelse.
 • Noen ganger kan en fugl vil skravle om en katt er rundt så lytte og søke i området rundt bråkete fugl.
 • Vokt dere for svindel.
 • Prøv å holde kjæledyret bilder nåværende så du vil ha et nyere bilde av katten din å sette på en flyger skal katten gå glipp av. Bilder er verdt tusen ord, og mens mange katter matche et gitt kort beskrivelse, ser bare en katt som din.
 • Mange stater har trent kjæledyr detektiver du kan leie. Før du gjør det, undersøke detektiv og sørge for at de er opplært og sertifisert. Få priser avgjort før de kommer.
 • Sett kattene matskålen utenfor, og deretter sette en baby monitor i nærheten av det. Slå den på, og kanskje du vil høre katten meowing midt i natt. Et alternativ til en baby monitor er å få en bærbar trådløs bevegelsessensor og mottaker pair (også kjent som en "oppkjørselen alarm"), og sette sensoren i lav høyde og vender bollen. Plassere mottakeren på soverommet og alarm vil være høyt nok til å vekke deg når bevegelse registreres.
 • Det er folk som kan hevde å ha funnet kjæledyret ditt og vil ha penger, så aldri publisere hjemmeadressen til fremmede, aldri møte med en fremmed alene, eller gi dem penger eller annen grunn.