Wkino

Hvordan unngå skader ved å falle av en hest

Falle av en hest er nesten uunngåelig hvis du rir ofte, og vite hvordan du skal falle er viktig for å hindre deg fra å bli skadet eller drept. Falle av en hest kan være alt fra pinlig å fatal. Hvis du er det nesten garantert at du vil falle av før eller senere. Å unngå, spesielt i hodet, ribbeina, og dine organer og for å hindre hesten i å bli skremt og å hjelpe hesten holde deg rolig, må du lære å ta forholdsregler for å hindre deg fra å falle og minimere risikoen for deg selv og din hest fra å få en.

Trinn

Hvordan unngå skader ved å falle av en hest. Bruk alltid når du rir.
Hvordan unngå skader ved å falle av en hest. Bruk alltid når du rir.
 1. 1
  Bruk alltid når du rir. En hjelm kan i det minste bidra til å hindre katastrofale hode injuries.AND GJØR AT HAT passer deg! Få det sjekket profesjonelt når du kjøper den og holde kommer tilbake for å få det re polstret!
  • Ikke bruk en sykkel ridehjelm i stedet for en hest ridehjelm. Mange mennesker gjør dette, men sykkel ridning hjelmer er laget spesielt for å beskytte hodet i en sykkel krasjet, og vice-versa.
 2. 2
  Prøv å ri med et leietau og har noen erfaring med hester som fører hesten din mens leietauet er festet til hodelaget eller grime for å hindre at ulykker skjer. Det lønner seg ikke å rir alene
 3. 3
  Velg trygge riding klær som zip-up boots med flate såler og en hæl, slik at du ikke får ved et uhell får føttene fanget i stigbøyler (hvis dette skjedde, og noe du tilfeldigvis falt av hesten med føttene fast i stigbøyler, kan du bli dratt til en fatal skade), et godkjent, lange bukser som jeans til eller jodhpurs, riding hansker, tøyler med sikkerhet klipp, halvparten chaps slik at du vil bo i salen, og en kropp Protector Beskytt din ribbeina og organer.
 4. 4
  Bruk riktig montert sikkerhet med en gummistrikk stigbøyle bar og sklisikker stigbøylen pads. Bandene kommer i en rekke farger og HMS Stigbøyler alle har forskjellig design, men er alle ment å hindre din fra å bli fanget i tilfelle av et fall. Selv med sikkerhet stigbøyler, må du holde hælene ned, er det bedre å være safe than sorry.
 5. 5
  Slapp helt av. I tiden mellom når du forlater salen, og når du treffer bakken, vil Tensing opp musklene sterkt begrense kroppens naturlige evne til å absorbere støt.
 6. 6
  Sjekk din tack å se den passer ordentlig, eller hvis det er utslitt, for stramt eller gni på noen steder. Dette kan være grunnen til at hesten din er konstituert opp.
 7. 7
  Sjekk også se om hesten hadde det vondt noe sted, da dette er den vanligste årsaken til hester som opptrer opp under salen. Gni hånden over hestens kropp og hvis han viser tegn til smerte overalt har dyrlegen sjekke det.
 8. 8
  Hvis hesten fortsatt begynner å handle opp, må du sørge for at de ikke slippe unna med det de gjør. Det er de små tingene som er viktige og de leder til store ting hvis du ikke håndtere problemet når hestene oppføre seg dårlig
 9. 9
  Hold armene bøyd. Samme med bena. Det er instinktiv å stikke armene ut, men hvis albuene er låst, er det en god sjanse for at du vil bryte et bein i armen. Hold en vinkel i albuen din, og ikke spent musklene dine.
 10. 10
  Husk at når du faller å holde løs. Forsøk på å lande på bakenden kan øke risikoen for skade på din halebeinet, så hvis det er mulig prøve å gå helt slapp og land med overarmen mot bakken. Hvis er høy og du er, kan du lande på. Hvis du gjør dette, bruker samme type kraft du ville bruke hvis du var. Hvis du lander på føttene, bøy knærne så du lander å dempe virkningen.
 11. 11
  Duck og vekk fra hesten. Rolling vil redusere virkningen og få deg bort fra deres, og dukke bør beskytte hodet. Behandle det som en salto.
 12. 12
  Lær at når du slutter å rulle å forsiktig bevege armene,,,, hodet, og anklene, ett om gangen. Hvis du føler selv den minste bit av smerte, ligge stille til hjelpen kommer, det ville være farlig å bevege seg. Men hvis du føler deg opp til det, stå opp sakte uten krampetrekninger kroppen din. Hvis du gikk med en venn, nå vennen din skal ha fanget hesten din og skal holde det for deg.
 13. 13
  Palpate (eller sjekk) din over og ham for litt. Dette vil gi deg en sjanse til å finne ut om han eller du har noen skader, og også å ha en.
 14. 14
  Prøv å finne ut hva som skjedde. Var du loping på feil bly og fikk ubalansert? I så fall bør du jobbe med hesten din på å plukke opp riktig ledning, slik at ikke skjer igjen. Var han av en som han hørte i det fjerne? Noter deg det faktum, og holde seg borte fra veier eller lære å til ting som gjør det Spook.
 15. 15
  Klatre tilbake på hvis du er i stand til å gjøre det. Dette er et svært viktig skritt, fordi du senere komme tilbake på, jo vanskeligere vil det være, og du vil aldri sitte igjen.
 16. 16
  Husk ikke straffe hesten han eller hun sannsynligvis ikke husker hva som skjedde likevel, og sint vil ikke hjelpe noen.
 17. 17
  Forstå at hvis hodet traff bakken når du falt, må du få en CAT scan for å være sikker på at du ikke har et hode alvorlig hodeskade, og du bør bytte hjelm etter en alvorlig innvirkning. Selv om det kan se fint, hjelmer designet for å ta full gjennomslagskraft, og kan bli ubrukelig etter treffer bakken. Mange hjelm selskaper vil erstatte din hjelm gratis, så spar på kvitteringer og sjekk med selskapet om deres erstatning politikk.
  • Selv om du føler deg fin, hvis du treffer hodet du bør få det sjekket ut på sykehuset med en gang for skjulte skader.
 18. 18
  Ta litt motrin å hjelpe med smerte. Sørg for at du får noe å spise først, eller du vil føle deg som kaster opp og vente fire timer før du tar en ny dose med Motrin.
 19. 19
  Hindre hesten i å steile ved utkopling av bakparten. Dette kan gjøres ved å trekke i hodet til en side og presser bakparten ut til den andre siden. På den måten hestens vekt vil være på sine forbena og det er ingen måte det kan presse det vekt bakover for å gå opp! Men IKKE DRA ned og tilbake. ned + back = snu
 20. 20
  Få en god trener for hesten din og minne hesten din at du er sjefen, og selv om du ber ham om å gjøre ting, og hvis han ikke gjør det du ber det vil bli konsekvenser, du er også den som han stoler.
 21. 21
  Hvis legen forteller deg ikke å ri for en liten stund følge legens instruksjoner til du får OK å ri igjen.

Tips

 • Hindre hesten fra bolting ved å ha ham eller henne gjøre trange sirkler. Ikke gjør kretsene dine for stor eller for liten.
 • Spør din rideinstruktør å lære deg hvordan du gjør det Emergency Demonter. The Emergency Demonter vil hjelpe deg å unngå å bli skadet eller verre.
 • Når du rir tur med sikkerhet Stigbøyler og sklisikker stigbøyle Pads. HMS Stigbøyler har strikker, slik at hvis du faller du ikke vil såre føttene og sklisikker stigbøyle Pads vil hindre deg fra å skli og falle mens du får på hesten din.
 • Komme tilbake på hesten, eller vil du være for redd for å stadig sitte igjen. Men hvis du er for sår til å komme tilbake på tur igjen når du føler deg bedre.
 • Hvis hesten er redd for biler, lastebiler eller UPS lastebil sette hans eller hennes høyet på slutten av beite nær veien, slik at hesten vil komme over hans eller hennes frykt.
 • Varm alltid hesten opp før du sykler eller hoppe slik at hesten ikke vil bevege seg stivt og husk å kjøle ned hesten ut etter at du sykle eller hoppe.
 • Kjør aldri i veien. Hvis du faller i veien eller hvis hesten bolter du vil begge være i faresonen for å bli truffet av en car.If du trenger å sykle i veien som folk flest har å bære Refleks!
 • Bære en mobiltelefon, ladet opp, men slå av. Kontroller at du har nummer av verftet du har ridd ut fra, og veterinæren. Hvis du bruker ridning jeans la mobiltelefonen i etuiet og klippet det på en av beltet holder av dine jeans eller i en sal bag eller en ankel mobiltelefon tilfelle. Ringe etter hjelp er mye vanskeligere hvis telefonen er på salen mens hesten din kjører bort fra deg.
 • Aldri gå narr av deg selv eller om natten som begge er farlig.
 • Gå på do før du monterer din hest.
 • Hvis du velger dette, bør du og din kompis nærmer hoppe en av gangen. Den første personen skal bli sett av personen bak og deretter slå på trygg avstand for å se sin kompis hopp. Vær forsiktig når du hopper fordi hopping er den farligste delen av ridning.
 • Tenk fremover og gjør det du kan, slik at du ikke faller ut av hesten din i første omgang.
 • Før du går ridning sjekke været. Hvis det ser ut som det kommer til å bli en storm eller regn, har tenkt på ri hesten en annen dag.
 • Hvis hesten løper vekk med deg å gjøre en nødstopp.
 • Alltid bære en, en Jumping Vest, ridehansker, Zip Up ridestøvler, og leggchaps. Det er bedre å være safe than sorry. Hopping Vester vil beskytte dine organer og ribbe hvis du faller av og leggchaps vil hindre deg fra å falle mens du er i salen. Lace Up ridestøvler vil føre føttene til å sette seg fast i Stigbøyler. Riding Gloves hindre deg fra å miste tøylene.
 • Gjør Gulrot Strekker til smidig hesten opp og hindre ham eller henne fra dårlig oppførsel.
 • Når man kjører i et felt eller beite, se etter hull, slik at hesten ikke vil reise og fall.
 • Mate hesten "Seminole Cool and Calm" Horse Mat med to kuler av "Cool and Calm" Horse Supplement i mat og gi hesten litt "kald og rolig" Lim fire timer før du rir slik at han eller hun skal bo roe.
 • Ri på en leietau og be en forelder eller en venn eller verge eller rideinstruktør eller hestens trener til å være din side walker, slik at hvis noe går galt og du kan få ut av hesten med en gang. Det lønner seg ikke å ri alene.

Advarsler

 • Hvis du har noen ryggsmerter, ikke komme tilbake på hesten. Ryggskader kan ta tid å fullt avsløre seg selv og ridning vil skade dem ytterligere.
 • Hvis du mister bevisstheten, selv for et par sekunder har noen ringe en ambulanse umiddelbart, selv om du føler deg fin etter å ha våknet opp.
 • Pakk aldri tømmene eller bly tau rundt hendene eller håndleddet. Hvis du faller av og hesten begynner å gå mens tømmene som dette så kan du bli dratt i hjel eller bryte et bein.
 • Hvis du har noen form for Medical Card bære den med deg i lommen på dine riding jeans slik at hvis du blir skadet, og en totalt fremmed stopper for å hjelpe deg at han eller hun vil vite hva de skal gjøre.
 • Kjør aldri uten riktig sikkerhetsutstyr.
 • Hvis du rir med sikkerhet Stigbøyler har noen back up gummistrikk med deg i tilfelle en av bandets pauser.
 • Før du ri på hest lunge ham eller henne til å finne ut hva slags humør han eller hun er i, eller du vil bli skadet mens du rir.
 • Hvis du vet at du er i ferd med å falle sparke føttene ut av stigbøyler, slik at du vil falle sakte og prøve å rulle ut av veien for hestens ben forutsatt at du har tid til å reagere.
 • Hvis hesten din har en distraksjon problem tur i en del av ridning ring eller beite slik at han eller hun ikke vil bli distrahert. Hesten din vil oppføre seg dårlig hvis han eller hun blir distrahert av noe som høy.
 • Bare mate hesten din sunne godbiter som epler og gulrøtter. Sukkerbiter, Hest Cookies, og Peppermints vil gjøre din hest hyper.
 • Ikke vær redd. Hesten din vil kjenne det. Dette gjør ham eller henne mer sannsynlig å kjøre bort med deg. Hvis du er nervøs før du får på din hest ta dype rensing åndedrag.
 • Husk å sitte på med en side walker og be dem om å sette hesten din på et leietau.
 • Hvis hesten blir nervøs når en annen hest og rytter pasning fra stoppe hesten, la rideinstruktør eller en annen voksen vet hva som skjer, og gå av på hesten eller hesten vil bli skremt, og du vil falle av.