Wkino

Hvordan tiltrekke fugler

Tiltrekke fugler til hagen din gir deg en tilkobling til din lokale. Du kan aldri innse hvor mange forskjellige, vakre og unike fugler bor i nabolaget ditt før du inviterer dem inn i hagen din!

Trinn

Hvordan tiltrekke fugler. Gjøre noen undersøkelser.
Hvordan tiltrekke fugler. Gjøre noen undersøkelser.
 1. 1
  Gjøre noen undersøkelser. Finn ut hva slags fugler lever i ditt område, eller vandrer der og vil trolig bli tiltrukket av din helligdom. Mens du er i gang, få et felt guide med å identifisere de fuglene som snart vanker din yard.If du egentlig ikke har noen fugler som besøker hagen din så bør du prøve å bruke små potter av sukker. Sukker kan tiltrekke sommerfugler og de tiltrekker fugler!
 2. 2
  Skaffe mat. En av de enkleste måtene er å kjøpe og frø, men du kan også plante trær og busker for å tiltrekke seg fugler. Stick med innfødte planter og unngå prydplanter. Gjøre forskning. Bruk planter som bærer frukt eller nektar.
 3. 3
  Tilby ulike arter hekker i forskjellige steder; studere fuglene å finne ut hva du kan gi. Hvis du har planer om å bygge hekkende bokser, ta oppmerksom på at bokser med forskjellige hull, former og orientering vil tiltrekke ulike arter. Sørg for at reiret boksen har tilstrekkelig ventilasjon, og leveres med en "baffel" og forsterkning ring ved åpningen som vil hindre rovdyr fra å komme inn. Du kan også gi nesting materiale slik som hyssing, hår eller andre fibrer. Ikke legg den rett ved siden av en mater, som kjas og mas det kan ta motet fra fugler fra å bruke ly for å hekke.
 4. 4
  Gi dem hekkende materiale. Stuff sekkene med biter av garn eller hyssing, halm, pet pels, hår fra kam, små biter av stoff, og alt en fugl kan bruke til å lage et reir. Henge posen nær reirkasser våren.
 5. 5
  Gi grus. Fugler har ikke tenner til å tygge maten, så de svelge biter av sand som hjelper male maten i gizzard deres. Du kan hjelpe ved å tilby knust eggeskall, og dette tjener et dobbelt formål ved å gi fuglene kalsium nødvendig for egglegging. Pass på å bake eggeskall å drepe Salmonella og andre patogener før tilbyr dem.
 6. 6
  Lag en vannkilde. Fugler er tiltrukket til lyden av dryppende eller bevegelige vann. Du kan kjøpe en birdbath eller opprette en grunn dam med fontene. Hvis du har dårlig tid eller ressurser, kan du henge en vannfylt container med et hull i bunnen over en tallerken. Prøv ikke å plassere vannkilde nær trær eller busker der kattene kan gjemme før pouncing. Sørg også for at vannet ikke er mer enn 1 tomme (2,5 cm) dyp.
 7. 7
  Plante innfødte planter. Bruke en lokal felt guide eller ring din lokale Audubon Society kapittel (hvis du bor i USA) for å finne ut hva som vokser naturlig i din region, og legge disse plantene i hagen din. Ikke bare er de sannsynlig å tiltrekke fugl og sommerfugl arter, men innfødte planter er mer egnet til det lokale klimaet og har en tendens til å være mindre vedlikehold enn import.

Tips

 • Hvis du ikke har motivasjon, tid eller ressurser til å skape et fuglereservat i hagen din, kan du alltid bidra til en "felles" fuglereservat. Donere penger og / eller frivillige timer til naturvernorganisasjoner som The Nature Conservancy som kjøper landområder og lagrer dem fra utvikling.
 • Ikke mist motet hvis fuglene ikke umiddelbart komme til din helligdom. Fugler er ofte skeptisk til endringer i sine omgivelser og vil ta tid å venne seg til den nye mater eller bad.
 • Også prøve å mate en rekke og talg, hvis du begynner å mate fuglene i vinter, ikke stoppe det som det vil trolig føre til stor motgang, eller til og med død, for hver fugl å stole på at materen.
 • Ikke fjern døde trær med mindre de er en fare - stående døde trær er viktige hekke-og beite plasser for mange arter spesielt hakkespetter som spiser insekter som hjemsøke døde trær.
 • Ikke rake løvet. Fugler vil fôr for insekter gjemmer seg under døde blader om våren.
 • Prøv å kjøpe fugl hus laget av selskaper som hovedsakelig selger fugl-relaterte ting. De vil være bedre kvalitet hus som er mer beskyttende.
 • Hold forer, hus og vannkilder rene.

Advarsler

 • Ikke plasser nestboxes for nær hverandre. Hver fugl vil etablere sitt eget territorium, og konflikten vil følge.
 • Unngå å kjøpe eller lage fugl hus som har en abbor på dem. Denne funksjonen hjelper bare rovdyr komme inn i huset. I stedet for å tiltrekke fugler, kan du ende opp med å miste dem!
 • Prøv å unngå å bruke kjemiske plantevernmidler - foreldre som er i henhold til mat vil bringe forgiftede insekter tilbake til reiret og hele generasjoner av baby fugler kan bli drept fordi noen sprayet gift på mais deres. Bli en organisk gartner!
 • Unngå å ta på fugler egg / reir hvis du kommer over dem.
 • Gi aldri en fugl tørketrommel lo som inneholder fargestoff eller kjemikalier (brukes i prosessen med å lage klær ikke brennbar) for hekkende materiale. Det er svært farlig. Ellers er akseptabelt.
 • I løpet av vinteren hvis du tiltrekke fugler det kan føre dem til å bli avskrekket i sine fly kurset.
 • Om vinteren, aldri legge frostvæske i vannet Frostvæske er svært giftig. [Beware of Deadly innendørs luftforurensning som kan skade din Companion Bird | giftige] og vil drepe noen fugl, et dyr eller kjæledyr som drikker det, og kan forårsake alvorlig skade eller død hos mennesker så vel. Frostvæske smaker også søtt, som kan tjene som insentiv for noen dyr som selv tilfeldigvis lukte eller smake det. Du kan kjøpe ovner designet for å tine dammer, fontener, eller birdbaths. Flytende en tennisball i vannet vil også tillate deg å bryte og fjerne isen lett.