Wkino

Hvordan unngå matvarer farlig for hunden din

Det er mange vanlige på den menneskelige bordet som er dødelig for. Det er viktig å vite om dem for å unngå å forårsake alvorlig eller dødelig sykdom hos din lojale firbente følgesvenn.

Trinn

Hvordan unngå matvarer farlig for hunden din. Forstå at selv om en viss er ikke giftig for deg, betyr ikke dette at maten er giftfri til.
Hvordan unngå matvarer farlig for hunden din. Forstå at selv om en viss er ikke giftig for deg, betyr ikke dette at maten er giftfri til.
 1. 1
  Forstå at selv om en viss er ikke giftig for deg, betyr ikke dette at maten er giftfri til. Visse matvarer som forårsaker ingen skade på mennesker kan være dødelig for hjørnetenner.
 2. 2
  Gjør deg kjent med de beste menneskelige mat gjerningsmannen:
  • Sjokolade inneholder teobromin (en metylxantin derivat). Det kan føre til en hund til, har diaré, bukse overdrevet, urinere ofte, utvikle en stor tørst, har anfall, viser hyperaktivitet, får en unormal hjerterytme og muligens dø. De negative effektene avhenger av dosering, størrelsen av hunden, og den type sjokolade. De farligste typer sjokolade er mørk sjokolade, baker sjokolade og kakao. Hvit sjokolade er ikke farlig, selv om fett og sukker innhold er ikke bra for hunden din.
  • Koffein / garanterer samme forholdsregler som for sjokolade. Koffein, som teobromin, er en metylxantin derivat med tilsvarende effekt på hunder.
  • Alkohol Øl, sprit, vin, mat som inneholder alkohol - kan drepe hunden din. Alkohol er en depressant og bremser ned funksjon av hundens lever og hjerne på samme måte som det gjør for mennesker. Jo mindre hund, jo større blir virkningen. er mye mindre og er mer utsatt for forgiftning. Det tar langt mindre alkohol for å skade en hund vitale organer. Bare en liten mengde alkohol kan føre til oppkast, diaré, sentralnervesystemet depresjon, problemer med koordinasjon, pustevansker, koma og død.
  • , hvitløk og gressløk i alle former (tørr, rå, kokt) inneholder thiosulphate, noe som kan irritere mage system av hunden din. En relativt høy dosering (600-800 gram) i ett måltid eller spredt fra hverandre over et par dager kan skade røde blodlegemer (hemolytisk anemi).
  • Macadamia nøtter (både rå og stekt, samt macadamia smør) inneholder et ukjent giftstoff som kan forårsake motorisk vansker: svakhet, pesende, skjelvinger og hovne lemmer.. Ofte i, så vær forsiktig med hva du mate hunden.
  • Druer og rosiner - kan føre til nyresvikt. Foreløpig er det ikke kjent hva stoffet i druer forårsaker dette. Vær forsiktig, så rosiner er ofte i kake og.
  • Avocado - stoffet Persin kan føre til oppkast, diaré og noen ganger hjertet lunger.
  • Gjær - dette refererer til deigen før koking. Gjæren kan fortsette å stige i hundens mage og forårsake smertefulle oppblåsthet, gass og selv ruptur av tarmen eller magen.
  • Rå eller kokt kjøtt og - Mens det er uenighet rundt rollen av rått kjøtt i hundens diett, har studier vist at rått kjøtt har en høyere sannsynlighet for å huse skadelige bakterier enn kokt eller tilberedt hundemat. Som med mennesker er omhu som skal tas for behandling av rått kjøtt, og for å unngå muligheten for forurensning med bakterier Salmonella og E. coli. Rå egg inneholder et enzym (avidin) som kan føre til hud og pels problemer for en hund.
  • Milk - på grunn av mangelen av laktase, kan føre til forbruk oppblåsthet, gass, diaré og andre fordøyelsesproblemer.
  • Xylitol - dette kan føre til leversvikt gjennom over-utgivelsen av insulin, oppkast, slapphet og tap av koordinasjon. Det tar ikke lang tid å se tegn på nærmer leversvikt - bare noen få dager. Vær svært forsiktig da dette stoffet finnes i et bredt spekter av produkter, slik som godteri,, tannkrem og bakevarer.
  • Bones kan forårsake kvelning eller de kan bryte fra hverandre i spisse biter som blir fast i fordøyelseskanalen. Se etter solide marg bein som er mindre sannsynlig at splint eller nylon bein som slites ned sakte.
  • Maiskolbe er en av de vanligste måtene en hund kan få en blokkert tarmen. Hunden biter av et stykke av Cob en tomme lang og svelger det. Kornet er fordøyd av cob i magen og Cob er igjen å blokkere tynntarmen og føles som en Brillo pad prøver å skrape den måten ned tarmsystem. Dette er sett i dyrlege kontorer ofte og kan drepe hunden hvis det ikke fjernes kirurgisk.
  • Laks og ørret ofte har en parasitt som matlaging ikke drepe. Det er greit for mennesker, men kan skade hundene.
  • Ham er dårlig og kan lett være dødelig for enkelte raser (f.eks terriere), men bør ikke gis til noen hund. Skinke bein er like.
 3. 3
  Kylling bein kan få fast i taket av munnen
 4. 4
  Sjekk maten du deler nøye. Mange av disse ingrediensene er gjemt bort i cookies, brød, kaker, syltetøy og andre bearbeidede matvarer. Det er veldig viktig å være klar over hva du mater din firbente følgesvenn, slik at du kan unngå disse problemet mat.
 5. 5
  Sørg for at hunden din spiser et sunt og balansert kosthold. Les deg opp på de aktuelle matvarer for hunden din type og gjøre regelmessige veterinær besøk for å sikre at hunden din er i topp form.
 6. 6
  Minimere snacks fra den menneskelige tabellen. Det oppfordrer dårlige oppførsel fra både hund og menneske, og det visker ut skillet mellom hva som er god mat for dyr og hva som ikke er det. Start ut rett og holde den rett.
 7. 7
  Ta kontakt med din veterinær umiddelbart hvis du ser noen tegn til svakhet, forgiftning, mangel på koordinasjon, sløvhet, frådende eller annen uvanlig oppførsel etter inntak av noen av disse matvarene. Forsinkelse kan være dødelig, så ikke nøl.
 8. 8
  Ikke la hunden spise søppel. Dette kan infisere eller forgifte hunden din.

Tips

 • Vis denne listen og lære dem tidlig hva de kan og ikke kan mate hunden (e).
 • Hvis du er i tvil om hvorvidt en bestemt type mat er greit for en hund, ikke mate den. Du er bedre å spare en hund en nødsituasjon tur til dyrlegen.
 • Vær veldig forsiktig når du tar medisiner. Hvis du mister en på gulvet gjør at du får det før dine dyr gjør. Se etter små elementer og piller som har falt til gulvet, i sofaen puter og andre steder når du får et kjæledyr som vil ha "roaming privilegier" i huset.
 • Kokt brød er greit i svært små mengder.
 • Mange naturlige kosttilskudd skryte hvitløk som en naturlig loppe forebyggende.
 • Hvis hunden din trygler ved bordet bare ignorere dem ad de vil sakte gange unna, eller gå legge ned. Du ma gi dem litt mat og deretter fortelle dem å gå legge ned
 • Tilberede mat for hunden i god tid og trene dem til å spise hundemat. Mange hundetrening klasser tilbys på steder som Petsmart vil tilby pottetrening og denne opplæringen for rundt 15€ 0,00 i begynnelsen klassen.
 • For mye av nesten alt vil føre til kjæledyr til å spy.

Advarsler

 • Plasser alltid matrester og annet søppel i en sikker beholder, hvor hunden ikke kan få til det.
 • Aldri la hunden din å spise mat eller behandler han finner på bakken i det offentlige.
 • Vær oppmerksom på at bare fordi du kan ha matet en gang på en dårlig mat at dette ikke betyr at hunden kan fordøye det. Noen matvarer har en kumulativ effekt og dosen kan være nøkkelen til hvorvidt det er en fatal eller alvorlig reaksjon.
 • Ta din til veterinær umiddelbart hvis det viser noen tegn til forgiftning eller noen av symptomene beskrevet ovenfor følgende forbruk av noen av disse matvarene.
 • Hunder er ikke ville dyr. De fleste av de rasene som er holdt som kjæledyr er tamme, noe som betyr at de ble avlet for å holdes under menneskelig omsorg og tilsyn. Mens tamme hunder kan overleve ferally på en vill kosthold, hunder på en kontrollert diett er sannsynlig å leve lengre, sunnere liv.