Wkino

Hvordan roe ned hot hest

Hot-blooded hester som fullblodshester og arabere er verdsatt for sin følsomhet og raske reaksjoner, dessverre dette kan også gjøre dem vanskelige å håndtere. Enten du gjør hopping eller western riding, noen ganger hesten din vil bli litt varmt og ute av kontroll. Følg disse tipsene for å kjøle ham ned.

Trinn

Hvordan roe ned hot hest. Gi hesten noe å fokusere på.
Hvordan roe ned hot hest. Gi hesten noe å fokusere på.
 1. 1
  Gi hesten noe å fokusere på. En varm hest som blir lei vil bli mer varm og prøve å gjøre turen mer moro for seg selv ved å kjøre rundt og sparker. I stedet for å ri på tog, sirkel, endre retning hele tiden, og serpentin. Hesten har ikke råd til å sparke eller tabbe av når han må være på vakt for din kommando.
 2. 2
  Alltid la en ung hest vet hva du gjør. Snakk med ham og ikke la ham få måten med ting. Pet ham og la ham få trygg.
 3. 3
  Holde hesten under kontroll så han lærer hva de skal gjøre. Hvis han fortsetter å handle opp, prøve å gjøre ham gjøre hva du vil på et utfall linje. Du må vise ham hvem som er sjefen.
 4. 4
  Å få "til bunns" av en begeistret, ladet opp hesten, prøv å sette ham på en hot-walker for en stund eller utfall linje for en bit.
 5. 5
  Gjør din hest betale for sine handlinger. Hvis du sykler med venner, og din ute og går av deg selv, og dine venner er på vei hjem, og hesten blir til dart hjemme, holde ham ute i en halv time lenger noe som gjør ham gå gjennom sine skritt, arbeid med innsamling eller forlengelse, får ham på bittet, osv. Hesten vil lære at hvis det er rolig og lytter første gang, vil det ikke trenger å gjøre ekstra arbeid for å betale for dårlig oppførsel.
 6. 6
  Hvis en hest kjører bort med deg, trekker nesen til kneet for å frigjøre sine bakparten siden det er der all kraften kommer fra. Dette vil gjøre ham gå inn i en sirkel og holde sirkle til han stopper.
 7. 7
  Gå ut i et stort åpent jorde og la hesten være varm. Rett ut hurtighet for hele utstrekningen av feltet. Hoppe noen logger. Ha det gøy. La hesten din til å være hvem han er en gang i en stund, og han vil lære at hvis han gjør bra, får han til å kjøre.
 8. 8
  Beite valgdeltakelse er nøkkelen. En hest som har vært fastlåste i en uke vil uten tvil handle opp på stien eller i arenaen. Prøv og oppmøtet fem timer om dagen og la hesten trener selv.

Tips

 • Aldri demontere din varm hest og satte ham tilbake. Dette er positiv forsterkning for dårlig oppførsel. I stedet ender på en god tone.
 • Vær trygg på salen når det går fort.
 • Aldri truffet en hest hvis den ikke gjør noe riktig første gang, i stedet belønne prøve.

Advarsler

 • Aldri gi en hardt ridd, svett hest havre. Heller ikke bør en hest bli ridd hardt umiddelbart etter blir gitt en strøm av havre. Kolikk kan skje hvis du gjør. Og, er det best å gi en svett varmt hest lunkent vann i starten, fortsatt bare noen få slurker om gangen. Det virker.
 • Skyv aldri en hest så hardt at det blir skadet eller verre.
 • Vær klar for noe raskt.
 • Hester som du har er at ikke trent kanskje ikke reagerer så vel, men noen hester er ikke på den måten.

Ting du trenger

 • Du trenger din positive tenkning sinn til å tro at du kan gjøre det.
 • Tack
 • Sikkerhetsutstyr
 • Normal riding klær