Wkino

Hvordan å roe ned en skremt hest

Hester er byttedyr, derfor når de ser eller hører noe, er det deres instinkt til å reagere. Hesten kan tro at de kommer til å bli skadet. Å lære å roe en hest etter at den har skremt, vil en klar beskrivelse gis.

Trinn

Hvordan å roe ned en skremt hest. Hvis hesten ikke har stukket av, men bare skvatt tilbake eller til siden, sakte nærme seg ham / henne ved å snakke med dem sakte.
Hvordan å roe ned en skremt hest. Hvis hesten ikke har stukket av, men bare skvatt tilbake eller til siden, sakte nærme seg ham / henne ved å snakke med dem sakte.
 1. 1
  Hvis hesten ikke har stukket av, men bare skvatt tilbake eller til siden, sakte nærme seg ham / henne ved å snakke med dem sakte.
 2. 2
  Prøv å finne ut hva hesten skremt på. Dette bør være ganske innlysende, så hesten vil enten stikke ørene og se direkte på det eller viker (annen betegnelse for Spook) i motsatt retning.
 3. 3
  Hvis hesten har skremt på noe i hånden, eller noe som kom opp ved siden av deg plutselig, berolige dem om at uansett skremt dem ikke vil skade dem
 4. 4
  Hvis du allerede er på hesten, klappe nakken eller massasje / riper området rundt sin hårfestet i nakken sin. Du kan også gni hesten under sine ører. Prøv forskjellige teknikker til du finner den som fungerer best for deg. En god teknikk er T-Touch som flytter midten og peker fingrene i små sirkler rundt hester kroppen. (Dette gjør at musklene ikke spent og rolig.)
 5. 5
  Hvis du ikke er på hesten, nærmer det sakte, mens du snakker trøstende ord. Selv om hesten ikke kan forstå deg, vil det bli beroliget av den rolige lyden av stemmen din.
 6. 6
  ~ Hester har en svak spot rett i midten av det pannen. gni det og beroligende snakke (eller synger) til dem mens du gnir det. det kalles en te touch, og det beroliger hesten.
 7. 7
  Vis hesten at ingenting kommer til å skade det. Hold hendene håndflaten opp, mens du holder dem på sidene. Pass på å ikke gjøre noen brå bevegelser.
 8. 8
  Hvis du kan, vise hesten hva skremt den. Pass på at det ikke gjør noen høye lyder, flytte eller gjøre noe som kan generelt skremme hesten. Hesten vil trolig tilbake borte et par ganger, men hold forbi den for å vise hesten at objektet ikke kommer til å skade det.
 9. 9
  Mate den ting, som gulrøtter, sukkerbiter, og hesten godbiter. Dette vil bidra til å få en hest tillit.
 10. 10
  Nærme hesten med tillit, ikke sky / sjenert.
 11. 11
  Hvis hester ørene ikke er festet, er neseborene ikke blusset, og øynene er ikke sint la hesten kommer til deg. Ikke nærme hesten fordi det er en bevegelse som kanskje skremme dyret.
 12. 12
  Mate hesten noen godbiter, men bare hvis det virker rolig. Dette forteller det at du godkjenner deres atferd.
 13. 13
  Terpe det siste trinnet et par ganger, og hvis hesten spiser dem, klapp hesten.
 14. 14
  Besøk hesten ofte mens du er rolig. Hesten vil bli brukt til ditt nærvær, og begynne å stole på deg som en "venn".
 15. 15
  Når du har et fast forhold med hesten fortsette forholdet å gjøre det enda sterkere.
 16. 16
  Etter en tid, vil hesten stole på deg nok til å la deg på ryggen.
 17. 17
  Hvis hesten er et misbruk / omsorgssvikt tilfellet holder hånden ut, med håndflaten vendt mot deg, må du ikke tvinge hesten til å ta kontakt, bare overtale dem mot deg og la dem være den første til å ta kontakt. (Faktisk bør det gjøres med de fleste hester, men spesielt i misbruk eller forsømmelse tilfeller)

På utstilling

 1. 1
  (Før et show eller hendelse) Før viser, kan en rytter blir nervøs og kan gjøre hesten nervøs. Å være i ringen med alle de ukjente hester hjelper heller ikke. Første bare tar et øyeblikk å puste og slappe av. (Trust) Hvis du har problemer med å stole på hesten din, eller vice versa, og deretter prøve å bli med opp med hesten din. Dette gjør det mulig å skape et bånd med hesten din.
 2. 2
  Fortynnet lavendel og redning rette er favoritter for roe ned hester. Disse midler kan også brukes på rytterne. Bach blomst rettsmidler er stor for hester og mennesker.
 3. 3
  Avslutt ridning økter på en god tone slik at hesten ikke trenger å frykte arenaen eller bli nervøs når salen kommer ut.
 4. 4
  Hvis hesten blir nervøs rundt en sal, betyr det sannsynligvis at hesten hadde en dårlig riding erfaring eller det er noe med salen som gjør vondt ham.

Tips

 • Tillit er nøkkelen ingrediens!
 • Vær rolig med hesten. De vil føle at du er sint og få like oppskjørtet som deg. Husk hester kan føle dine følelser.
 • Hvis du rir en spooky hest sørge for at du har erfaring i hestens virksomheten.
 • Når hesten har roet seg ned, se dem over å være sikker på at de ikke har skadet seg selv i prosessen.
 • Få tillit med hesten.
 • Ha alltid noe rundt for hesten å spise når du er i nærheten av det.
 • Hvis du holder hesten når det spøkelser, slipp leietauet eller tøylene, hvis du er i et trygt vedlegge området, så berolige hesten.
 • Hvis hesten er en skummel hest, kan prosessen med å få dem til å erobre deres frykt ta måneder, kanskje et år eller mer. Vær tålmodig med dem og fortsette å jobbe med dem.
 • Berør aldri hesten din med et utfall pisk.
 • Lunge hesten før ritt
 • La hesten snuse rettsmidler før du bruker dem. hvis han snur hodet bort, ikke bruk den. Hesten vet hva den trenger.

Advarsler

 • Innpakning hestens leietauet eller tøylene rundt hendene kan forårsake skade.
 • Alltid snakke rolig til hesten.
 • Noen hester trenger mer arbeid enn andre.
 • sørge for at noen vet hva du gjør i tilfelle noe går galt.
 • Hvis hesten spøkelser og du prøver å beherske det, husk at hesten ikke alltid vet med en gang at du prøver å berolige den. Hesten din kan få panikk og prøver desperat å komme seg unna, noe som resulterer i å få sparket, blir litt på, eller til og med kjøre over! Spenning på ledningen kan føre til mer nød!
 • Når det er mulig, ikke la en hest løs i et åpent område, eller når leietauet eller tøylene er lange nok for ham å reise på.
 • Ikke alle hester kan stole på deg først.
 • ikke gjøre noe som kan skade deg eller hesten.