Wkino

Hvordan forberede et beite for hester

Sette i et beite som ikke har blitt skikkelig inspisert eller forberedt kan forårsake mange typer problemer, for eksempel råte fra fattige, beinbrudd snubler i skjulte hull, og underernæring fra dårlig gress. Her er en rask og forhåpentligvis smertefri guide til å sørge for at din nåværende eller fremtidige vil ha, eller har, et skikkelig hjem. I tillegg er det mange tips til å holde beite egnet for hest okkupasjon i lang tid framover.

Trinn

Hvordan forberede et beite for hester. Vær oppmerksom på problemområder.
Hvordan forberede et beite for hester. Vær oppmerksom på problemområder.
 1. 1
  Sjekk beite. Gå over hele beite og se etter noe som kunne skade. Slike ting å se opp for ville være: glass, ragwort, piggtråd, splintret, store (eller små) biter av metall, og hull. Disse kan alle forårsake alvorlig skade eller død, til dyret ditt hvis det ikke fjernes, så ta forsiktig oppmerksom.
 2. 2
  Vær oppmerksom på problemområder. Ikke plukke opp eller fylle ut noe i første gjennomkjøring av beite. Lag et kart over beite og mark der det finnes problemområder som har noen av de nevnte problemene. Dette vil hjelpe deg senere når du gjør det endelige kjøre gjennom, samt hjelpe deg å legge merke til noe mønster i plasseringen av rusk. Hvis du ser knust glass eller biter av kunstige materialer i et bestemt område mer enn én gang, lage et merke på kartet, og sjekke området ekstra nøye, bare i tilfelle noe ble ødelagt eller dumpet rundt dette området, og spre seg.
 3. 3
  Rengjør beite. Med en stor plast søppelpose, tykke gummihansker, og en spade, løse eventuelle problemområder på beite. Hvis du allerede har en hest lever på beite, gjøre oppmerksom på om de er redde for plastposer-noen hester er. Hvis dette er tilfelle, styre klar av hesten mens du gjør dette, eller plassere hesten i et annet beite helt.
  • Fylle hullene. Dette vil ta en stund, selvfølgelig, men er en av de viktigste delene til å sikre sikkerheten til din. Ta skitt fra et område hvor det er litt ekstra, for eksempel fra vollen av, og hvor du kan forvente å fylle ut relativt snart. Fylle eventuelle hull store nok for deg å stikke neven inn. Ta vare-hvis du ikke kan se bunnen av hullet, det kan godt være en slange eller gopher hull. Hvis du ikke er forberedt på å håndtere slike dyr, gjør et rødt merke på kartet hvor det hullet er, og komme tilbake senere når du er forberedt på å gjøre kampen. For alle andre hull, fyll ut liberalt, tamp skitt ned for å sørge for at det er pakket tett, og kommer tilbake om en uke for å være sikker på at smuss ikke har lagt seg ned i hullet, forårsaker et annet hull.
  • Kast søpla. hvis i det hele tatt er mulig. Ellers vil det ende opp som søppel i andres beite, eller bare dumpet ned i bakken, og det er ikke mye bra i det lange løp, er det ikke?
  • Utrydde ugress. Ikke bare redusere ugress gjør fôring verdien av beite din, men noen planter kan gjøre hester syke, så finn ut hvilke arter som er vanlige i ditt område. Lær å identifisere dem, slik at hvis du ser dem på beite, kan du fjerne dem med en spade, rot og alt. Hold et øye på disse stedene for gjenvekst og bruke plantevernmidler hvis nødvendig.
 4. 4
  Forholde seg til.
  • Gå lengden av gjerder du bruker for beite, og sørg for at den er intakt. Hvis du har gjerder som bryter ofte, kan det være lurt å bytte ut hele gjerdet.
   • Piggtråd er ikke en god idé for hester, de kan lett skade seg selv på ulike måter med piggtråd, og, for å starte opp, er det mange redningsaksjoner byråer ikke tillate deg å adoptere en hest fra dem hvis du har piggtråd.
   • er et sikkert kort, men bryter ofte hvis du ikke opprettholder dem godt.
   • Elektrisk gjerde kan høres ut som en god idé, men bare i moderate mengder. Ved hjelp av en ledning av elektrisk gjerde på toppen av et tregjerde er normalt en relativt trygg ide hvis du har en som hopper over gjerdet mye, men av hensyn til hesten og elektriske regningen, slå den ned så lavt som mulig.
  • Undersøke alle innganger og utganger til beite. Disse er normalt de svake punktene i fekting, siden gating kan alle være avhengig av en halv tomme tykk tau, og det er det. Hvis gating situasjonen er lik, seriøst vurdere å kjøpe en metal gate som har en faktisk på den. Selv om hestene er ganske tam og føyelig, kan den søteste hesten likevel ta noen sjanse til å unnslippe. Det er ganske problemfritt til igjen. I tillegg til å holde hestene i, er en sterk gate viktig å holde andre ting ut av beite. Mens en bestemt person sannsynligvis bare kunne gjerdet, er et stort dyr avverget ved å opprettholde gating og fekting situasjon.
  • Snakk med naboene hvis du deler et gjerde med dem. Fortell dem at du er klar til å hente inn en ny hest og må være sikker på at de ikke har planer om å endre noe om fekting hvis gjeldende gjerdet er akseptabelt. Hvis gjeldende fekting er ikke akseptabelt, fortelle dem før du endrer noe om gjerdet, som de kan ha en grunn til å forlate gjerdet som det er. Hvis det er tilfelle, kan det hende du må bygge en andre gjerde på din side av beite. Dette kutter ditt land tidligere, men løser eventuelle nabo problemer du kan ha, og bidrar til å kontrollere eventuelle uregjerlige dyr de kan ha som kan utgjøre en fare for dine hester.
 5. 5
  Undersøke beite ressurser. Nå som det er rent, ta denne sjansen til å sørge for at beite er faktisk beboelig av hester.
  • Sørg for at matforsyningen er tilstrekkelig. Er dine hester kommer til å spise rent gress fra beite, og overleve off av det? Hvis så, kan du se tipsene nedenfor. Eller har du planer om å mate dem høyet og hest feed? Kontroller at fôring området er i nærheten av vann, og hvis du har flere hester, sette opp flere områder brukket av fra hverandre. Svært ofte dominerer en hest over den andre, og vil stjele den svakere hestens mat. Hvis de bare kommer til å beite for mat, må du kontrollere at det er nok gress. Hvis du bor i et tørt, tørre klima, kan det meget vel ikke være nok gress vokser for å mate hestene. Kjøpe høyballer i vinter er en veldig god idé, du kan bare plassere en balle ut på beite, og la hestene spise av den når de vil.
  • Sørg for tilstrekkelig vann er tilgjengelig for dine hester. Dette er helt avgjørende. En større paddock kan ha en dam i det, eller det kan ha en elv som renner gjennom den. I mange hest beitet, kan det hende du må frakte vann til en drikkekar eller kar. Bare ta et par gamle vask, badekar og plassere dem ut på beite. Fyll opp med vann når det er mulig. Ta en annen kar og plassere den der du enkelt kan få til det, og holde den forsynes med vann til alle tider.
   • Sørg for at karene er rene, og bort fra over hengende greiner, vil som fallende løv føre til at vannet blir uhygieniske raskere.
   • Har gjennom nær et gjerde, slik at det ikke vil bli en fare for å kjøre hester, og slik at du er i stand til å fjerne bunnen (hvis bærbar) i en nødssituasjon eller situasjon.
   • Hvis du har to tilstøtende beitet, kan et gammelt badekar være nyttig, som du er i stand til å ha det i både beitet ved å skjære et hull i gjerdet og ha halvparten av badekar på hver side. Sørg for at karet er ren og fri for sprekker og skarpe kanter. En plugg er avgjørende for å hindre vannet i å renne bort. Du kan plukke opp gamle badekar fra resirkulere planter eller du kan spørre på ditt lokale badekar spesialist.
 6. 6
  Bring inn hestene. Ta med hester i løpet av dagslys timer, helst tre eller flere timer før solen innstillingen. På denne måten kan dine hester lære om sine nye omgivelser, og det vil være en mindre sjanse for å finne en i morgen. Se dem nøye for et par dager og inspisere eventuelle sår som de kan utvikle seg. Hvis noen sår gjør utvikle, og du har grunn til å mistenke at det hadde noe å gjøre med beite som kunne vært unngått (f.eks en lang flenge langs siden, noe som indikerer piggtråd sted i feltet), og gå tilbake til steg en. Du vil at hestene skal være så trygg og så lykkelige som mulig.

Tips

 • Hvis du har en som er mye eldre enn de andre, planlegge riktig. Den eldste hesten kan ha bein eller muskel problemer, og ikke i stand til å forsvare seg skikkelig. Hvis dette er tilfelle, kan det være lurt å skille hestene. Også, hvis du har en mare som har en svært ung føll, holde to unna noen ondskapsfulle hester du måtte ha ved inngjerding av visse områder fra hverandre.
 • Hold paddock ren ved å plukke opp møkk hver morgen eller ettermiddag. Dette vil ikke bare redusere angrep av ormer og roboter, men vil også sikre at paddock ser rent og ryddig, og vil sikre alle gresset er tilgjengelig for å spise, så hestene ikke vil spise i nærheten av husdyrgjødsel sine med mindre de er virkelig sulten.
 • Hvis beite virker litt tørt eller hesten din er ikke en god doer, bør du sjekke for å være sikker på at gresset er egnet for hester. De beste fôr gress inkludere belgfrukter som sukkererter. Den mengden nitrogen fiksering knuter vil hjelpe fremtidige gresset gro, noe som resulterer i en bedre beite i månedene som kommer.
 • En GPS-enhet kan være nyttig for å kartlegge et stort beite.
 • Opprettholde hester utelukkende på beite krever en undersøkelse som er utenfor omfanget av denne artikkelen. Du må være sikker på at de typer gress på beite gi riktig ernæring for dine hester, at det er nok areal til å mate hestene, og at gress ikke når et avansert stadium av modenhet. Du må kanskje gjødsle og frø beite, samt rotere hester regelmessig.

Advarsler

 • Pass på at du ikke bruker barb wire for inngjerding hvis du bestemmer deg for å få fekting slengt! Hester ofte kjøre inn i dette og klippe og skade seg selv.
 • Plukke opp fremmedlegemer som knuste glassbiter og biter av piggtråd virkelig kan skade deg. Pass på å bruke hansker.

Ting du trenger

 • Solid Work Boots eller gummi støvler eller Joggebukse
 • Hansker
 • En Hat
 • Søppel Bag eller søppelbøtte
 • En ragwort gaffel
 • Barrow
 • Blyant og papir
 • Grime og leietau
 • Spade
 • Fekting