Wkino

Hvordan du installerer en swag krok

Swag kroker blir ofte brukt til å støtte planter og lysarmaturer som henger av en kjede. Installere en swag krok kan være vanskelig, men her er det du trenger å vite hvordan du gjør det riktig og sørge for at den forblir satt.

Det er viktig å huske at swag krok i seg selv vil trolig støtte mer vekt enn du noensinne ville vurdere å sette på den, men maskinvaren kroken er festet med og materialer den er festet til vil gi ut mye raskere.

Trinn

Hvordan du installerer en swag krok. Betrakt vekten av gjenstanden henges opp etter kroken.
Hvordan du installerer en swag krok. Betrakt vekten av gjenstanden henges opp etter kroken.
 1. 1
  Betrakt vekten av gjenstanden henges opp etter kroken. Hvis swag krok skulle falle, vil noen bli skadet eller vil et dyrt møbel, bli etc. skadet? Hvis en plante, bør du vurdere hvor mye tyngre det blir etter vanning, og hvis over vannet, vil overflow skade på elektriske / elektroniske apparater nedenfor?
 2. 2
  Bestem installasjonsmateriell som skal brukes, basert på bærermaterialet. En typisk krok vil ha en gjenget hull, og være utstyrt med innstikk som tråden inn i dette hullet. En innsats vil bli tredd med fine tråder på den ene enden, og bredere tråder og et punkt i den andre enden. Dette vedlegget er utformet for å brukes når de skrus direkte inn i tre eller plast anker (noen ganger kalt en "Molly") som har blitt presset inn i et boret hull i mur, betong, etc. (ikke tapet!). Et annet innlegg er et to eller tre (eller lengre) tomme gjengestang - tråder går igjennom hele lengden, mangler et punkt. Det er arbeider med en fjærbelastet vinge-lignende mutter, og som kalles en "Toggle" (eller noen ganger en "butterfly") mutter. Mange produsenter inkluderer dem for ulike bruksområder og identifisere dem for bruk i tapet. De er faktisk konstruert for bruk i hule vegger konstruert av holdbare materialer som slagg blokk. De har bedre suksess når det brukes i vertikale veggplate installasjoner for liten belastning, men bruk i tak bør frarådes bortsett fra de aller letteste belastning.

Installer i tre

 1. 1
  For å støtte et feste eller anlegg fra et tak, den eneste metode for trygt å installere en swag krok skal tydelig fremgå av type sikret i tre.
 2. 2
  Finn tre stropper eller bjelkene i taket nærmest ønsket sted med en kommersielt tilgjengelig stud finder. Følg instruksjonene som følger for riktig bruk.
 3. 3
  Velg en borkrone liten nok til at den resulterende hullet vil være mindre enn tykkelsen av den spisse ende innsatsen. Dette gjøres ved å holde gjengehylse bak borkronen - trådene bør være fullt synlig fra bak borkronen. Velg en mindre snarere enn større bit. Det er meget viktig at ikke for mye materiale fjernes fra hullet, slik at trådene kan "fange". Større hull gir mindre gripende styrke enn mindre hull.
 4. 4
  Bor i sentrum av den strapping der fant tidligere med stendersøker til en dybde som bare er lengre enn den spisse enden gjengede del av innsatsen (ca 2 ").
 5. 5
  Tre ikke-spisse enden innsatsen i swag kroken.
 6. 6
  Tvinn swag inn i ferskt borehullet inntil flensen eller base av kroken er presset tett mot taket.
 7. 7
  Når det er sikret helt inn i taket, trykk kraftig nedover (større enn vekten av armaturen / plante) på kroken for å teste "trekke ut" styrke.
 8. 8
  Hvis swag trekker ut - Kontroller plasseringen av stropping med stud finder igjen og bore et hull med en mindre borekrone i nærheten og installere swag. Gjenta til swag ikke trekker ut.
 9. 9
  Andre swags brukes til å støtte kjeden og strømkabelen på en lysarmatur kan støttes med toggle bolt hvor som helst ønsket - Som denne vekten er en liten brøkdel av ligaen.
 10. 10
  Se på tilstedeværelsen av stropper eller tilfarere med stud finder der flere swags er ønskelig. Hvis den finnes, gjenta prosedyren ovenfor der det trengs.

Installer i tapet

 1. 1
  Hvis ingen stendere (vegg) eller stropper eller bjelkene (taket) er til stede, kan veksle metode brukes. Denne metoden krever at gjengestangen være installert i den swag, og motholdet mutteren er spunnet bare så langt at den gjengede stang stikker ut av enden av omtrent to eller tre tråder. Bistabil mutteren må monteres slik at vingene kan trykkes mot den gjengede stang (mot roten av den swag nålen). Den samme metode benyttes for å suspendere gjenstander fra kroker i taket. Når du bruker denne metoden for takinstallasjoner, bare de letteste laster eller dekorative typen laster bør vurderes, da denne støtten metoden er den minst robust.
 2. 2
  Mens holder vingene mot den gjengede stang, bestemme diameteren av et hull som ville være nødvendig for å presse motholdet gjennom mutteren. Hull 1/2 "eller høyere er ikke uvanlig.
 3. 3
  Bore inn i taket kun dypt nok til å trenge inn i veggplaten.
 4. 4
  Klem de avlange mutter vingene mot gjengestang, og trykk veksle mutter i hullet helt. Trykk på swag mot taket for å sikre at vingene har poppet åpen. Vri swag kroken klokken mens forsiktig dra nedover.
 5. 5
  Vri swag inntil flensen eller base er godt presset mot taket.
 6. 6
  Gjenta for så mange swags etter behov.

Post-operativ prosedyre

 1. 1
  Heng ligaen / ferske vannet anlegget på swag krok - Holde hender like under det - Så det kan bli fanget må belastningen bevise større for at kapasiteten på swag kroken maskinvare eller mount metoden.
 2. 2
  Når fornøyd lasten kan trygt holdes, koble noen kjede / strømkabelen gjennom noen ekstra swags.
 3. 3
  Sjekk swag regelmessig for tegn på forestående svikt (svulmende eller sprekkdannelser i taket rundt kroken), og hvis det blir funnet, iverksette korrigerende tiltak på en gang.

Advarsler

 • Ikke prøv å henge noe av substans sikret bare til et tak som støttes swag kroken. Kontroller at kroken er skrudd inn i tre stropper eller bjelkene bak taket overflaten.
 • Aldri anta at eksisterende swag kroker er festet i tre.