Wkino

Hvordan leiekontrakten trene en katt

Trening en katt til å gå i bånd er en flott mulighet for katten. Dette tillater dem å komme seg ut av miljøet at de er i, og gir dem spenning. Psykiske og fysiske problemer kan løses eller forebygges ved å la katten din til å få en dose av den store utendørs.

Trinn

Hvordan leiekontrakten trene en katt. Ikke stress katten din ut på den første dagen.
Hvordan leiekontrakten trene en katt. Ikke stress katten din ut på den første dagen.
 1. 1
  Få forsyninger: Katten din trenger en sele og bånd. Mål kattens brystet og ta målingen til din lokale dyrebutikk. På selen vil det si katt eller kattunge. Men vent, kan kattungen være veldig stor for sin alder eller katten din kan være svært liten. Så sørg for at den er justerbar og se hvor mange inches det justerer. Pass på at det vil passe katten din riktig. Behandler kan bidra til å oppmuntre dem. Du kan kjøpe dem pre-pakket eller rett og slett gi dem kokt kylling eller tunfisk. Ha det i en plastpose.
 2. 2
  Ikke stress katten din ut på den første dagen: start ved bare å ha ham / henne venne seg til selen. Gi dem masse oppmerksomhet, gi dem godbiter (men ikke for mange), og ros them.If katten din ikke vil la deg sette sele på, kan du la dem bare snuse det og sørge for at de finner det trygt.
 3. 3
  Den første dagen er over og nå er det tid for litt skikkelig trening. Hvis katten din er fortsatt ukomfortabel med sele sin, ikke gå videre til dette steget ennå. Feste bånd og la katten vandre rundt omkring i huset. Ikke prøv å lede ham / henne ennå, fordi du kan skremme katten ut av hele ideen. (HUSK: Du må holde bånd og betale mye oppmerksomhet til katten din Katten din kan hoppe, blir sittende fast på noe og får vondt..)
 4. 4
  Nå er dette når du begynne å kontrollere katten din. Feste bånd og begynne å gå uten å slite. Dette vil ta tålmodighet. Hvis katten ikke kommer, holde ut en godbit. Hvis det ikke fungerer deretter plukke ham opp, flytte ham en fot fremover, og steg i den retningen du ønsker å gå, så gi ham en liten godbit. Gjenta prosessen i 8-10 minutter og deretter vente en time.
 5. 5
  Mind spillet: Du vil at katten å tro at han / hun er den beste i verden når de har sin sele på. Hver gang en stund ta selen av og betaler ingen oppmerksomhet til katten din for et par timer, og deretter sette den på igjen og gi ham mye oppmerksomhet. Du kan finne over tid at læringsprosessen var mer gunstig for menneskers enden av båndet enn katten enden og at "mind game" ble spilt på deg.
 6. 6
  Hold opplæring til katten din er en pro, så ta ham utenfor. (HUSK:. Katten din er redd for lyder og hunder Ikke bli sint hvis katten din nekter, bare varme pus inn i den.)
 7. 7
  Også når katten er vant til selen ikke bli fristet til å erstatte en krage. Selen gir beskyttelse for ømfintlige nakkeskader og kunne forhindre kvelning bør de bolt, klatre og henge seg.

Tips

 • Katten kan forsøke å kommunisere med eieren. Ulike symboler eller tegn som avgis av katten må følges nøye for å få dem til å bli å se godt.
 • Vær tålmodig. Ikke rush inn i den.
 • Dette er viktig fordi du vil at katten skal være fornøyd når du får trent.
 • Gi katten din den type interaksjon det nyter best.
 • Børste katten ukentlig hvis de har en tett underull eller langt hår
 • Sørg for at katten har mat og rent vann til alle tider.

Advarsler

 • Hvis katten går opp en, umiddelbart forsøke å få det ned eller raskt. Selen er en forpliktelse til en klatring katt desperat søker en trygg havn.
 • Unngå å la din katt uten tilsyn i bånd. Katten din er sårbar for rovdyr og kvelende på bånd.
 • Carry et putevar (katt comfort bag) med deg, å bruke for å skjule og beskytte katten i tilfelle out-of-control hunder.
 • Noen katter vil aldri ta til en sele - noen bare faller på sine sider, og ligge som om døde - de vil "komme seg" hvis overlatt til seg selv, men noe press på selen fører til et tilbakefall og "gå" raskt blir til en " dra ". Disse kattene kan ikke gikk som sådan.
 • Ikke riv på bånd, dette kan skade katten eller gjøre den sinte og det vil vri seg for å komme seg ut av selen.
 • Hold et øye med hundene. Hunder som er store eller ikke under sin eiers kontroll kunne utfall for pus. Når du er i tvil, plukke opp katten og snu kroppen litt, gjemmer katten fra hundens syn. Dette gjør det mindre sannsynlig for hunden å angripe og for katten din å kjøre.
 • La aldri katten på bånd i bakgården alene. Katten kan prøve og hoppe over gjerdet og sette seg fast, noe som resulterer i en overhengende katt begravelse.
 • Walking en innekatt i bånd utendørs kan gjøre katten mindre redd for naturen og mer sannsynlig å rømme gjennom en åpen dør, får deretter mistet, påkjørt av en bil, eller angrepet av en feral katt eller andre dyr.
 • Hvis du setter sele på og katten din nekter å stå opp, men kryper rundt på gulvet uten å utvide bena, gjør at selen ikke passer rett og kan hindre hans bevegelser. En sele som passer vil løse problemet. Dette er ikke passiv motstand i selen, det er et mekanisk problem med en altfor liten sele.
 • Aldri løsne grep på bånd. Katten kan bli skremt og plutselig løpe vekk, tar det leiekontrakten med det. Hold håndleddet i loopen av leiekontrakten.