Wkino

Hvordan lære hesten å legge seg ned

Trening en hest tar erfaring, dyktighet og tid, så vel som en sterk, tillitsforhold. Liggende er noe hester gjør på impuls, når de føler seg trygge og komfortable, så er ikke en enkel ting å lære dem å gjøre på kommando. Native europeere har brukt denne teknikken for 100s år og noen ryttere fortsatt bruker i dag.

Trinn

Hvordan lære hesten å legge seg ned. Ta deg tid til å kjenne igjen hester funksjoner og måten han eller hun beveger seg og reagerer på kommandoer før du tar noen skritt for å lære din hest.
Hvordan lære hesten å legge seg ned. Ta deg tid til å kjenne igjen hester funksjoner og måten han eller hun beveger seg og reagerer på kommandoer før du tar noen skritt for å lære din hest.
 1. 1
  Ta deg tid til å kjenne igjen hester funksjoner og måten han eller hun beveger seg og reagerer på kommandoer før du tar noen skritt for å lære din hest.
 2. 2
  Se hesten din og merk anatomi av hesten, muskler og bein, og hvordan hver beveger seg med hverandre. Ikke før da kan du korrekt og god horsemanship, be hesten din til å gjøre noe.

Naturlig metode

 1. 1
  Se din hest før, under og etter aktivitet. Når en hest legger seg ned i paddock og vill, vil du legge merke til en trend. Hester sjelden legge seg ned på egen hånd, og som regel de gjør det når det er en hest i nærheten. Dette er i forhold til fight or flight reaksjon. Når de føler seg trygge, vil de slappe av og legge seg ned, selv om en hest er alltid stående varsling i tilfelle fare. Dette skjer også i paddock forhold. Noen hester føler meg så trygg de legger seg ned når ingen hest er rundt, men dette er på grunn av fangenskap og oppdrett.
 2. 2
  Ta oppmerksom på øvelser som gjør hesten din har en reaksjon som ligger nede eller rulle. Når du ber en hest å legge seg ned, er det begynnelsen på en rull, uten over. Ingen hest vil bare rulle over med mindre de allerede sitter. Noen hester har en natur å rulle i gjørme og vann, andre i støv eller sand. For å begynne å lære dette trikset, lære hva som gjør hesten reagerer.
 3. 3
  Har hesten din på et utfall tau, og ta det ut til skitt / sand / leire og se sin reaksjon. Du kan fortelle når en hest er i ferd med å rulle, slik de vanligvis labb i bakken, og du vil se en knekking på foran knærne. Som hesten går ned, rolig gange opp til det, og all den stund snakke til den med rolig beroligende ord. Hvis hesten står, skritt tilbake og berolige den.
 4. 4
  La hesten å sitte, og nå skal du ha flyttet opp til skulderen sin. Dette er en rask reaksjon, så holde klar over bakparten og ben til enhver tid. Når hesten blir sittende, belønning og ros.
 5. 5
  Bevege seg mot hestens skulder / foran, og rolig strøk hodet og nakken. Du ønsker å forsikre hesten at den ikke trenger å stå opp eller rulle fullt. På dette punktet, vil noen hester gjerne etterkomme, mens andre ikke så mye.
 6. 6
  Nøye kneler ved din hest foran, være skeptisk til bena, og sikre at du har en "komme ut" trekk, som for eksempel bakover eller sidelengs vekk fra hester slående punktet.
 7. 7
  Forsiktig legger hendene på hester halsen og med en jevn, men kraftig trykk, (uten å tvinge hesten, som de vil reagere og stive opp) la hesten til å falle ned på halsen hans. På dette tidspunktet, kan du være i stand til å la hesten hvile hodet i fanget ditt.
 8. 8
  Pat og slag hestens hals, og gi ros. Prøv å bruke stikkord som ned, ligge eller sove. Kontroller at kommando ord er kort og annet til andre kommandoer du bruker. Whoa og Go Whoa> lyd samme, så ha dette i bakhodet.
 9. 9
  Tillate hesten å legge seg ned i noen minutter, og gradvis fjerne deg selv fra bildet. Flytt til et sted i nærheten innen rekkevidde for hesten din, alt mens gjenta din stikkordet. I løpet av denne tiden, venne deg til hvor hesten er ute, og hvordan han reagerer til stående stilling. Legg merke til denne posisjonen for fremtidig referanse.
 10. 10
  Spør din hest til å stå ved hjelp av et annet nøkkelord, for eksempel opp eller noe å be ham om å sette seg opp og deretter stå. Som du sier dette nye ordet, si det med en positiv og energisk tone. Slik som når du ber om galopp på utfall med en lat hest.
 11. 11
  Mens han står, fortsetter å si ordet, og når han har stått opp, belønning og ros igjen. Bruke mat godbiter eller faste slag eller til og med en mage gni. Uansett hva hesten din elsker, bruk denne.
 12. 12
  Gjenta denne metoden før hesten reagerer raskere hver gang. Etter hvert vil du bare nødt til å bruke noen få stikkord, og hesten din vil reagere på samme måte som når du utfall dem, for eksempel skritt, trav og galopp og stoppet opp. Noen foreslår å bruke fysiske tegn, for eksempel som det brukes med seler og delfiner. Prøv ikke å få hånden fly opp eller raskt, da dette rask bevegelse kan skremme hesten din, forårsaker dem til å være nervøs eller skumle. Prøv å bruke en nedover gest, f.eks hånd håndflaten opp, om hoftehøyde, og deretter en rask bevegelse til din side. Du kan deretter bruke denne kommandoen i den andre retningen, i siden og håndflaten vendt opp bevege armen til hoftehøyde. (Ned og opp.)
 13. 13
  Alltid avslutte på en god tone. Hvis du hesten legge seg ned, og bare sitter, det er ok, ros og deretter be ham om å stå. Du bør prøve å lære hesten de grunnleggende kommandoer, for eksempel ned og opp som du vil trenge både for dette trikset stunt.

Tips

 • Hesten din kan ikke legge seg ned første gang, så ikke bli motløs. Bare fortsette å prøve hvis du gjør fremgang, og hesten din ikke blir resistent mot prosessen eller opptrer nervøs.
 • Hvis du ikke lykkes innen én time, stoppe og kjøre hesten din via et kjent sett av kommandoer, deretter gi spilletid til å holde forholdet på gode vilkår.
 • Opprette en obligasjon med hesten din vil hjelpe henne eller ham å ikke sjenert eller bolt i skremmende situasjoner, fordi hun vil stole på deg og din evne til å beskytte ham eller henne.
 • Ikke bli anspent mens du trener, eller det vil gjøre hesten ubehagelig, også.
 • Trening er enklere med små dyr.
 • Når ri hesten, og det er dårlig oppførsel, ikke får frustrert med dyret, bare hoppe av og føre ham / henne rundt for en liten stund bare for å sørge for at han / hun stoler på deg.

Advarsler

 • Aldri vikle tauet rundt hånden.
 • Vær forsiktig så du ikke får deg selv eller hesten fast i tauet.
 • Aldri "buck" en hest å bli lei henne før trening. Hester bare bukk når redd eller frustrert, og dette er ikke bidrar til vellykket trening.
 • Bare forsøk Metode 2 hvis du er erfaren i hestetrening. Dette er farlig for uerfarne trener, har potensial til å skade hesten (hester beina er notorisk minst solid kroppsdel), og har evnen til å ødelegge et tillitsfullt forhold.
 • Hester veie opptil 1200 kg og er fly dyr, det er ikke i deres natur å legge seg ned når som helst, så vær klar over både dine omgivelser og hestens temperament og reaksjoner. Det er ikke foreslått å prøve å gjøre dette i en høy innstilling med distraksjoner.

Ting du trenger

 • En 25 fots båt tau fungerer fint, men noen lange tau vil fungere så lenge dens minst 25 meter eller lengre.
 • Runde pennen av alle størrelser
 • Grime med kort leietau
 • Behandler hvis du velger.
 • Arbeid hansker.