Wkino

Hvordan å gynge en hest

Utfall, noen ganger kjent som lengsel, er et svært nyttig treningsverktøy. Når utfall en hest, det handler i en sirkel. Den handler styrer hesten ved å bruke hjelpemidler som ber hesten å bevege seg raskere eller saktere, bøy på en sirkel eller gå nærmere eller lenger bort fra deg.

Aids er stemmen din, utfall tau, og kroppsspråk. Ved utfall hesten din, får du muligheten til å se det fra bakken, slik at du kan overvåke bevegelser, sunnhet og naturlig ramme. Utfall før en tur kan redusere den iboende risikoen av å ri en varm hest, derfor øker din sikkerhet. Men lunging feil måte, kan være svært farlig for både deg og hesten din.

Trinn

Hvordan å gynge en hest. Finn et lukket rom for utagerer, fortrinnsvis en ring eller liten lukket beite.
Hvordan å gynge en hest. Finn et lukket rom for utagerer, fortrinnsvis en ring eller liten lukket beite.

Kjenne og bruke lunging utstyr

 1. 1
  Finn et lukket rom for utagerer, fortrinnsvis en ring eller liten lukket beite. Pass på at fotfestet er trygt for hesten din i hele ringen, og at du kan lage en sirkel som er minst tjue meter i diameter. Fungerer ikke hesten på en tett sirkel for en lengre periode, da det kan forårsake skade på sine ben.
 2. 2
  Påfør polo wraps eller pusse støvler til hesten før arbeidet begynner. Det er viktig å beskytte hestens bein når du arbeider på en relativt liten sirkel, spesielt med grønne hester.
 3. 3
  Bruk helst et utfall cavesson. Hvis du ikke har en en grime eller hodelag på hesten kan også brukes. Hvis du bruker en grime, ta vare å sikre at den ikke vrir ikke og gni hesten i øyet. Ikke bare klipp utfall linje til en bit ring, kan dette føre til at litt for å bli trukket gjennom hestens munn.
 4. 4
  Aldri forlate side tømmene stramt når hesten går. Hesten må være i stand til å fritt bevege seg i nakke og rygg å ha en skikkelig tur. Også er det viktig å la hesten å varme opp fritt før du fester og stramme side tømmene. Et alternativ til side tømmene er en Master Rein som ikke løser hester nese til det brystet, men gjør at hesten kan bevege seg fritt frem til en kontakt mens bøye og bøye på utfall.
 5. 5
  Klargjør utfall linje, ved å brette den tilbake og frem over seg selv, ikke ved å kveile rundt hånden. Pass på at det ikke er vridd og er behagelig i hånden.
 6. 6
  Øve lunging tøyler og pisk til du er komfortabel med dem og kan håndtere dem danser. Enhver klossethet vil forvirre og opprørt hesten.
 7. 7
  Knepp utfall tøyler til sentrum ringen av cavesson.
 8. 8
  Pisker kan "bare" brukes som et hjelpemiddel, aldri som et verktøy for å skade, skade eller skremme hesten. Pisken er bare å holde deg ut av den sparker rekkevidde. Å flytte hesten vekk fra deg, peke pisken på skulderen (ikke berøre), og for å flytte hesten på, peke pisken bak hans bakparten.

Stilling

 1. 1
  Plasser deg selv i sentrum av ringen, og hvis du er utagerer mot venstre, hold utfall tøyler i venstre hånd og pisken i høyre hånd.
 2. 2
  Du bør gripe utfall linje, med det overskytende kastet fram og tilbake i hånden din i sløyfer. Du bør danne en trekant, med hestens kropp, utfall tøyler og pisk.
 3. 3
  Bære pisken peker svakt bak hest og peker ned når du ikke bruker den. Hold håndledd, armer og skuldre avslappet og smidig, det samme som du ville gjort for ridning.
 4. 4
  Face midten av hesten. Stirrer på hesten i øynene legger vekt på hesten, slik som belønning for god oppførsel avverge øynene til skulderen.

Den hjelpemidler

 1. 1
  Kontrollere hestens fart og tempo med tale hjelpemidler eller klikke tungen ved hjelp av kommandoer som "stand", "gå på", "trav on", "galopp", "fast" og "Jøss".
 2. 2
  Be om mer fremover aksjon ved å bringe utfall tøyle litt fremover og "klemme" hesten med pisken ved å bringe den opp og nærmere bakdelene.
 3. 3
  Å bremse hesten, ta utfall tøyle litt tilbake, la pisken punkt ned og litt bort. Ikke trekk tilbake på utfall, bare legge mer kontakt og slipp umiddelbart når hesten lystrer.
 4. 4
  For å stoppe hesten, be hesten å bremse og også peke pisken foran hesten. Du kan også gjøre dette for å bremse en hest hvis de nekter å avta. Whip-sjenerte hester kan bli påvirket i motsatt vei, så vær forsiktig.
 5. 5
  Kontrollere rytmen i hestens tempo med dine egne føtter. Hold føttene i bevegelse.
  • På samme måte kan du styre hestens tempo med setet ditt når du kjører, din hest vil følge tempoet i føttene.
 6. 6
  Flick eller knekke pisken til å sikkerhetskopiere hjelpemidler bare når det er nødvendig. Vær klar hvis hesten reagerer, og vente på hesten til å slappe av og lytte til deg igjen.
 7. 7
  Send hesten ut på sirkelen ved å be om gange eller "flytte ut" og la utfall tøyler slip om fingrene '. Viktig: Never Let utfall tøyle bli for slakk eller hesten kan tråkke på den og skade seg selv eller deg. 'Når hesten er på linjen du ønsker, ta opp en kontakt. En tyve meter sirkelen er normal.
 8. 8
  Hold hesten fra å snu i eller falle i på sirkelen ved å peke pisken på hestens skulder.
 9. 9
  Å gynge hesten i den andre retningen (kalt 'endre tøyler'), først stoppe hesten. Ta utfall tøyler i høyre hånd og pisk i venstre side. Heve pisken foran hesten å blokkere bevegelse på den måten, og flytte utfall linjen bort fra kroppen din til å invitere hesten inn i det rommet. Vent til hesten har snudd og deretter be om gange.
 10. 10
  Når du er ferdig, stoppe hesten og gå mot hesten tar i utfall tøyler som du går. Pass på at du bretter tøyler i stedet for rull den til å minske faren for at rein stramme rundt hånden hvis hesten tar av.

Tips

 • Finne en pålitelig, godt trent hest å øve på og en erfaren hest-person til å overvåke deg. Bland aldri en uerfarenhet handler og en uerfaren hest.
 • Arbeid hesten i en rolig, selvsikker måte, aldri i en spent, nervøs, engstelig, sint, frustrert, anspent, engstelig eller usikker sinnstilstand fordi sjansene er hesten vil ikke være som ønsker å svare så lett for deg og dine bevegelser enn hvis du er rolig og avslappet.
 • Alltid gi hesten en "utvei". Hold utfall linjen avslappet og alltid peker til hvor du ønsker å gå, med pisken bak hesten.
 • Bruke kroppsspråk mer enn pisk.
 • Aldri bli utålmodig med deg selv eller hesten. Hvis du begynner å føle seg frustrert, stoppe og la deg rolig ned.
 • Hvis du synes det er enklere du kan holde det overskytende tøyler i den andre hånden med pisken. Men dette begrenser dine bevegelser, og er umulig i noen mer avanserte typer utfall, som å bruke to tøyler.
 • Lonsjering har god trening verdi hvis du ikke bare la hesten løpe i sirkler rundt deg. Prøv å trene skiftende gangarter, for eksempel å ha hesten stoppet opp, skritt, trav, galopp, etc. med ikke mer enn en halv sirkel mellom endringer i gangart. Du vil bli lærer hesten å være oppmerksomme og lydige, og vil se ham begynne å engasjere seg og komme på bittet. Du vil bli belønnet med en forbedret ride og bedre ganglag overganger når du er montert.
 • Noen mer forhånd lunging inkluderer: Longering fra et hodelag med ett eller to tøyler, ved hjelp av trening hjelpemidler, gjør pole arbeid, og hoppe på utfall.

Advarsler

 • Flytt hesten vekk fra deg hvis det er bakenden mot deg. Ikke knekke pisk fordi hesten kan overraske og bukk ut når du er rett bak hesten forårsaker skader.
 • Aldri, aldri, la utfall linje for å bli pakket rundt noen del av kroppen din, inkludert fingrene, hånd (s), midje, nakke eller føtter. Folk har blitt skadet og faktisk til og med drept på denne måten mens utagerer.
 • Ikke la din hest spille "spill" med deg. Dette inkluderer: stopper og vender deg eller stoppe og reversere uten din kommando. Dette er en utstilling av mangel på respekt, og hvis du lar dette fortsette du er i for en negativ treningsøkt!
 • Aldri utfall hesten i kun én retning. Longering er ganske stressende å leddene sine, og utagerer i bare én retning er en sikker-brann måte å gjøre hesten gå halt.
 • Longering er en svært konstruktiv måte å trene en hest, men under visse omstendigheter, for eksempel hvis hesten beveger seg på en uvanlig måte på grunn av en halthet, kunne han bli skadet.
 • Aldri utfall hesten din på for lite av en sirkel. Det legger for mye stress på leddene sine, og han kan bli skadet.
 • Ha alltid med en pisk når lunging. Det er den enkleste måten å stoppe hesten kommer inn på sirkelen. Det er også et hjelpemiddel til bruk ved forhindring for å bli kastet.
 • Aldri utfall en halt hest, bortsett fra å vurdere halthet under tilsyn av en veterinær. Press fra beveger seg i en sirkel vil irritere hestens skade.
 • Dette er så avansert og kompleks en trening teknikk som ridning. Ikke prøv dette med en hest du ikke kjenner, eller hvis du ikke har noen tidligere hest opplevelse.
 • Bruk hansker og hjelm når du utfall en hest. Det er alltid en fare for at hesten kan prøve å rive linjen ut av hendene eller trekke deg over.
 • Tappe hesten med pisken av pisken eller sprukket pisken tar dyktighet og praksis. Verken bør være nødvendig med en pålitelig hest og tilsyn.
 • Ikke la din hest handle opp. Han kan prøve å bak eller bukk.

Ting du trenger

 • En korrekt montert utfall grotter-son, bissel eller grime.
 • Leg beskyttelse for hesten.
 • En utfall line - minst 35 fot (~ 20m) er best.
 • Hansker.
 • Hjelm (valgfritt, men anbefales).
 • Lunge pisk.
 • Side tøyler - valgfritt.
 • Master Rein.
 • Gjorden eller saddle-valgfritt.
 • En pute eller Voilock å hindre gjorden fra rubbing.
 • En utfall en grime.
 • En trygg, nivå lukket rom.