Wkino

Hvordan å kaste en co ed baby shower

Tidene forandrer seg, og flere fedre å være og deres mannlige venner, familie og kolleger blir inkludert i pre-baby-feiringen. Men mange av de mannlige kjønn er nølende til å delta på et slikt tidligere jenter kun event. Her er hvordan du får gutta til å dukke opp, være komfortabel, og selv ha det gøy!

Trinn

Hvordan å kaste en co ed baby shower. Hvis en eller annen grunn, er det ingen, "pappa" tilgjengelig for å hjelpe til med planlegging og råd, bør mtb utpeke en spesiell mannlig venn eller et familiemedlem.
Hvordan å kaste en co ed baby shower. Hvis en eller annen grunn, er det ingen, "pappa" tilgjengelig for å hjelpe til med planlegging og råd, bør mtb utpeke en spesiell mannlig venn eller et familiemedlem.
 1. 1
  Pre-planlegging. Hvis du er mamma-å-være (mtb), eller den utpekte party-planner, sørg for pappa-å-være (DTB) kan og vil delta. Hvis lydbøkene ikke interessert (og spent), vil det være svært vanskelig, om ikke umulig, å lokke de andre gutta til å dukke opp.
 2. 2
  Hvis en eller annen grunn, er det ingen, "pappa" tilgjengelig for å hjelpe til med planlegging og råd, bør mtb utpeke en spesiell mannlig venn eller et familiemedlem. Helst velge noen som vil bli glade om partiet vil delta aktivt i planlegging, og som du vet vil virkelig oppfordre mannlige gjester til å dukke opp og ha en flott tid.
 3. 3
  Snakk med dtb om hva han ønsker / liker for dusjen. Hva er hans smak? Også, hva ville han definitivt ikke liker. Hvis han ikke vil like det, de andre mennene sannsynligvis vil ikke heller.
 4. 4
  Hvis det er en overraskelse dusj, definitivt få dtb involvert i planleggingen så mye som mulig.
 5. 5
  Sende ut "par baby shower" invitasjoner! Hvis kjøper invitasjoner ser spesielt for par eller co-ed baby shower invitasjoner som funksjon grafikk og tekst som klart indikerer at par er invitert. Hvis DIY, må du tydelig viser at det er et par dusj og at dtb vil være til stede. Adressere konvolutter til både mannlige og kvinnelige gjester til å gjøre det klart hvem som er invitert.
 6. 6
  Sørg for dtb vet all viktig informasjon på toppen av hodet (han vil bli spurt): Dato, tid og bestemte plasseringen av dusjen, hvor gaven register (e) er / er; etc.
 7. 7
  Planlegg din dekorere ordningen med gutta i tankene. Ikke gå for gale med Lacy, loopy, blomstrende dekorasjoner, invitasjoner, og gaveposer, selv om babyen er en jente! Hold ting enklere enn du normalt ville.
 8. 8
  Inkluder mann-vennlige matvarer i menyen. Hold mamma-å-være er begrenset diett i tankene, men ikke forvent gutta å være fornøyd med frisk frukt og punch. Igjen er dtb oppfatning en stor hjelp her!
 9. 9
  Unngå, "baby shower spill." Ingenting gjør noen gutter fange 'baby shower influensa "raskere enn den trusselen han vil bli fanget opp i potensielt pinlige spill. I stedet har en bleie tombola (hver gjest bringer en pose med bleie poser og får et lodd), og sørge for at premiene er guy-vennlig, eller andre mannlige-aktuelle aktiviteter. Du må kanskje avklare med mennene på forhånd at det ikke vil være spill, for å bidra til å heve sin komfort-nivå. Dtb kan være svært nyttig med dette.
 10. 10
  Hvis du må ha spill, ikke gjøre menn føler de må delta. I stedet gir et sted for forhastet tilbaketrekning hvor gutta kan henge, og unngå følelsen ubehagelig.

Tips

 • Co-ed baby dusj er en flott mulighet til å bryte mold og prøve nye ting: sillier eller mer moderne invitasjoner, innovative parti-favoriserer, en mer avslappet atmosfære, og uvanlige eller morsom baby gaver, kan alle jobbe sammen for å gjøre dette en baby -dusj folk faktisk snakke om og huske!
 • Prøv å unngå lange omstendelig diskusjoner eller detaljerte beskrivelser av arbeidskraft og levering, eller ekstreme bleie-endringer, med mindre gutta synes i det. Har emne-skiftere planlagt på forhånd.
 • Husk at gutta spise mer, så sørg for at du har rikelig med ekstra mann-vennlig mat og drikke slik at gutter kan vare ettermiddagen.
 • Ikke overse dtb innspill, hvis du ønsker å sikre at alle har en god tid.
 • Utelukker ikke guy-vennlige elementer avfeiende, bare fordi det er en "baby shower". Jada, kan mamma ikke ha øl, men en runde med kalde, kalde som gir dtb en jobb som bartender, og er en stor ice-breaker for gutta.

Advarsler

 • Til tross for din beste innsats, kan du likevel ende opp med færre mannlige gjester enn forventet. Hvis mennene er også undertall, la for gruppen av gutta til å ha sin egen plass på festen hvis de trenger det.
 • Dette er fortsatt en velkomstfest for en spesiell ankomst: minne dtb ikke å invitere kompisene hans som han vet drink eller partiet for mye. Hvis gutta kommer ut av kontroll, vil mtb parti bli ødelagt, også.
 • Ikke bli fristet av de kvinnelige gjestene til, "snike en over", på mennene, og har dum spill eller fru-fru dekorasjoner, til tross for hva du kanskje har lovet dtb. Råde disse gjestene at det er dtb parti også, og han bidro til å planlegge det. Være fast.