Wkino

Hvordan lage et habitat for en gravemaskin

Så du fant en liten larve og du vil beholde den til den blir til en sommerfugl eller en møll. Men vent, du trenger et habitat for det første! Her er hvordan å lage en.

Trinn

Hvordan lage et habitat for en gravemaskin. Kjøp en krukke eller et lite dyr reise carrier.
Hvordan lage et habitat for en gravemaskin. Kjøp en krukke eller et lite dyr reise carrier.
 1. 1
  Kjøp en krukke eller et lite dyr reise carrier. Reise bærere selges for rundt fem dollar på de fleste forhandlere. Med en krukke, ta av lokket og erstatte den med en svært tynn t-skjorte materiale og deretter vikle en strikk rundt det å feste den til leppe. Standard metall lokk med hull fører til dårlig ventilasjon. En reise transportør er det foretrukne alternativet siden det gir mer plass, kan dekorert lettere, gir bedre ventilasjon, og lar dukket sommerfugl eller møll mer plass til å strekke sine vinger.
 2. 2
  Velg en plassering for habitat din. Det bør være i en luftkondisjonerte rom (med mindre du overvintrende larven) ut av sollyset. Det bør også være fri fra enhver risiko for å bli veltet.
 3. 3
  Hvis du vet hva slags larve du har, og du vet det er ikke den typen som pupates undergrunnen, kan du fylle bunnen av habitat med nesten ethvert materiale. Avis, tørkepapir, eller mulch er alle alternativer, men du kan gå med bakgård skitt hvis du ønsker. Akvarium bergarter av dyrebutikk ser fint. Hvis du ikke vet hva slags larve du har, er det trygt å fylle bunnen med bakgård skitt eller jord fra en barnehage.
 4. 4
  Legg pinner, småstein eller andre fasiliteter. Du trenger minst en kvist for larven til forpupper på. Du kan også legge bomullsdotter for larven å slappe av på eller gjøre en hengekøye med litt stoff og en kvist. Vær kreativ med dekorere!
 5. 5
  Legg larven inn i habitat, sammen med sine vertsplanter.
  1. Caterpillars vil ikke bare spise noen form for blad. De fleste krever en bestemt type blad, og noen er rett og slett kresen. Monarken larvene vil ikke spise noe utenfor milkweed familien. Hvis du ikke kjenner verten plante av din gravemaskin, prøv planter som din gravemaskin var på eller i nærheten når du fant det. Hvis det ikke fungerer, bare fortsette å prøve. Når larven finner man den liker, fortsetter å mate den med det.
 6. 6
  Bytt planter hver noen dager for å være sikker på at de forblir friske.
 7. 7
  Bruk en tørr, ren pensel for å fjerne ekskrementer fra sommerfugllarver habitat daglig.

Tips

 • Pass på å gi svært friske blader til din larve, som fuktige bladene er larven eneste kilde til vann.
 • Prøv å identifisere gravemaskin online. Noen ukjent informasjon kan være avgjørende for trivsel av din spesielle gravemaskin.

Advarsler

 • Ikke gi din larven en "dammen" for å drikke ut av. Det kan gjøre habitat se pen, men det kan lett drukne din gravemaskin og kan gjøre habitat blir for fuktig.
 • Hvis larven ikke spise noe du gir det innen et par dager, er det best å slippe den tilbake der du fant den.