Wkino

Hvordan å identifisere en hobo edderkopp

The Hobo Spider er en siste innføring i Pacific Northwest. Implisert i en rekke tilfeller av nekrose, er Hobo Spider den minst kjente av de farlige edderkopper i Europa. De to andre vanlige edderkopper som utgjør en helserisiko i Europa er den sorte enke og Brown eneboer. The Black Widow er etablert i hver stat, men den brune eneboer er bare funnet i Sør og deler av sørvest. Får mye mindre oppmerksomhet, den Hobo Spider, også kjent som Aggressiv Hus Spider (Aggressiv er en feilaktig oversettelse av det latinske ordet agrestis som betyr felt, verifisering ved CDC.) Er raskt utvidet sitt sortiment og nå omfatter mye av Pacific Northwest og selv deler av Canada.

Trinn

Hvordan å identifisere en hobo edderkopp. Sjekk størrelsen på edderkoppen.
Hvordan å identifisere en hobo edderkopp. Sjekk størrelsen på edderkoppen.
 1. 1
  Sjekk størrelsen på edderkoppen. Hobo edderkopper aldri vokse til mer enn to inches i beinet span og selv eksemplarer av denne størrelsen er eksepsjonell. Dermed edderkopper mer enn tre inches lang (om bredden på en dollarseddel) er garantert IKKE være å Hobo Spiders eller andre ekstremt giftige arter i Europa for den saks skyld. Edderkopper av en så stor størrelse vil i virkeligheten kontrollere befolkningen av flere edderkopper.
 2. 2
  Vet rekkevidden av hobo edderkoppen. Selv om edderkoppen har en raskt voksende utvalg, vil du ikke finne edderkoppen sør for Nord-California eller øst for Wyoming som i 2008. Husk at dette er et estimat fordi edderkopp utvalg antas å være å utvide med en hastighet på 10-20 miles i året, og på grunn av manglende finansiering, har det ikke vært mye koordinert forskning gjort om edderkopp dagens utvalg. I 1996 ble det funnet edderkoppen utvalg var sentrert i Washington, Oregon, Idaho, og betydelige deler av Montana, Wyoming og Canada. Det er nå rapportert om edderkoppen beveger seg inn i Utah og selv Colorado. Derfor, hvis du bor hvor som helst i dette området, er det en sjanse edderkoppen er en Hobo Spider.
 3. 3
  Se på buken som er den oppsvulmede del av edderkoppen bak hvor alle benene kobler. Hvis det er to distinkte sikksakk mønster kjører ned på venstre og høyre side av magen, er det sannsynlig en Hobo Spider.
 4. 4
  Undersøke bena. Hvis det er forskjellige ringer rundt beina, er det absolutt ikke en hobo edderkopp. Den hobo edderkoppen har jevnt fargede ben.
 5. 5
  Se hobo edderkoppen nettside på: http://www.hobospider.org/ og på: http://bugguide.net/node/view/31446/bgimage

Tips

 • Ikke drep noen edderkopp som har blitt eliminert som en Hobo Spider, Brown eneboer, eller Black Widow. Den absolutt beste måten å kontrollere bestander av Hobo Spider, uten å leve i en plast boble, er å ha andre edderkopper rundt. Mest spesielt, vil Hobo Spider falle byttedyr til Giant Hus Spider, som vil vokse til en enorm størrelse, langt større enn noen Hobo Spider. Som nevnt før, er enhver edderkopp med et ben span større enn bredden på en dollarseddel i Europa nesten helt sikkert til å være gunstig. Det er ingen måte å eliminere hver edderkopp anyways, så leve med det!
 • Hvis du blir bitt av en edderkopp, fange eller drepe edderkoppen, men ikke knuse den helt som edderkopp mincemeat ikke kan identifiseres.
 • Husk at det er ingen måte å identifisere edderkoppen med absolutt sikkerhet. Du kan bare fjerne muligheten edderkoppen er en Hobo Spider med sikkerhet. Selv forskere som studerer edderkopper trenger avansert utstyr for å lage en 100% absolutt identifikasjon.
 • Bitt av Hobo Spider er antatt å være lik bitt av den brune eneboer, noe som betyr at det kan gjøre kjøttet råtner. Men noen anekdotiske rapporter tyder på at edderkoppen er gift er ikke så dødelig som for den brune eneboer.

Advarsler

 • For å minske sjansen for å bli bitt, bruk hansker når du strekker deg inn i ethvert sted du ikke kan se, spesielt gamle woodpiles. For å unngå å sette på klær som kan inneholde en edderkopp, vri klær som du ville når du tørke et håndkle før du setter den på.