Wkino

Hvordan fange en edderkopp

Har du noen gang sett en veldig kul edderkopp som du ønsket å fange, men visste ikke hvordan? Vel, denne artikkelen kommer til å fortelle deg alt om hvordan du skal fange en edderkopp med en rekke verktøy.

Trinn

Hvordan fange en edderkopp. Få noen bøker om edderkopper bare for å lære det grunnleggende om dem og hvilke du vil unngå.
Hvordan fange en edderkopp. Få noen bøker om edderkopper bare for å lære det grunnleggende om dem og hvilke du vil unngå.
 1. 1
  Få noen bøker om edderkopper bare for å lære det grunnleggende om dem og hvilke du vil unngå. (En av de beste og minst kostbare er Levis Edderkopper og deres pårørende, med Golden Til) De fleste edderkopper har gift, men svært få er faktisk farlig.
 2. 2
  Få utstyret. Utstyret er vanligvis hansker, containere, en venn (valgfritt), og en pinne. En kopp eller krukke med 3X5-kortet fungerer godt også.
 3. 3
  Finn et edderkoppnett. Banene er vanligvis bebodd, men hvis nettet ser kjedelig eller pistrete, så en edderkopp er sannsynligvis ikke bor der. De fleste web bygge edderkopper er aktive om natten.
 4. 4
  Når du har funnet en web, må du ha deg hanskene på og dine beholdere på klar.
 5. 5
  Her er en oppsiktsvekkende metode for en edderkopp i nettet sitt. Plasser den største del av beholderen bak nettet og lokket foran. Raskt bringe de to sammen uten å skade edderkoppen. Tømme nettet av rundt felger og rist den opp slik at edderkoppen ikke kan klatre ut på en av sine webs. De fleste edderkopper vil slippe ut av deres duk, holder en beholder under edderkoppen vanligvis fungerer godt.
 6. 6
  For en lemmen edderkopp, ønsker du å ta pinne (det bør være en lang en) og prod den bak edderkoppen er det du prøver å fange. Det bør flytte inn i beholderen, og du fikk deg en lemmen edderkopp (Min favoritt foruten ulven edderkopp). Lemmen edderkopper vil vanligvis holde dørene lukket med sine huggtenner. Hvis du ikke kan forsiktig lirke døren åpen edderkoppen er like bak døren. En rask stikke med en liten sparkel vil vanligvis resultere i en edderkopp, fremdeles holder sin dør (eller en halv edderkopp).
 7. 7
  Å fange en jord-bolig edderkopp bør du forsiktig Shoo edderkoppen i beholderen med lokket, så ta glasset opp slik at det ikke kan unnslippe. Eller plop glasset eller koppen over edderkopp og skyve en kort under koppen.
 8. 8
  Å fange en tarantella, eller bare observere nøye, først oppmerksom på at disse bor i hull i bakken i mange områder. De er mildt giftige som de fleste edderkopper, men pass på at deres fangs er like stor som noen klapperslanger og ganske smertefullt. Sekund, merk at de er nattaktive (de jakter om natten), så hvis du ønsker å finne dem ut av sine hi, se etter dem i tidlig morgen når de er på vei tilbake mot hullet sitt. Du kan finne dem ut og om på dagtid og på visse tider de kan bli funnet utenfor sine hull no masse. Når de går utenfor hullet sitt, kan du bare plassere en stor krukke foran dem, og de vil gå ned i glasset. Noen ganger kan en svak berøring på baksiden av deres store magen vil føre dem til å bevege seg raskt fremover... ned i glasset. Ikke rør dem mot fronten, der deres øyne og hoggtenner er. Les deg opp på dem på forhånd. Alternativt kan du rett og slett ha det gøy å observere dem på dagtid ganske trygt, se etter små roundish hull i bakken med noen web rundt inngangen. Finn en liten tynn kvist (9 "-12" lang) og "veldig forsiktig" flytte den inn i hullet omtrent en halv tomme av gangen, forsiktig trykke på sidene av hullet (med stokk) og til. Flytt pinnen i sakte for ikke å skade tarantellen. Hvis man er til stede, vil det legge merke til deg med en gang, men kan ikke fortelle deg det merknader i noen tid. Når du beveger pinnen "sakte" i hullet, litt om gangen, og ut igjen, så tilbake igjen.. på et tidspunkt, vil edderkoppen hente pinnen med sin etappe kroker og gi den en test slepebåt. Legg merke til slepebåten, men ikke skyve eller trekke mot det. Du vil edderkoppen å tro det er noe mer enn en kvist. Flytte det inn og ut sakte litt mer, og forsiktig begynne å flytte den ut igjen, med edderkoppen hooking eller bite den andre enden. Etter hvert vil du se tarantella rett innenfor hullet inngangen... og noen ganger vil de sette sine foran fire ben utenfor hullet for å få et bedre utseende. I 50 år med å gjøre dette, jeg har aldri kjent en komme helt ut på egen hånd. Hvis du ikke flytter plutselig, kan det sitte der og spille stick-push for en stund før du går ned igjen hullet sitt. Dette burde være opplagt, men en liten advarsel: Ikke sette fingeren på en tarantella hullet jeg har aldri blitt bitt. Taranteller er ofte føyelig, men kan være mer aggressive og bite utsatt om å ha sin hule invadert. Selv om du har håndtert taranteller før, være forsiktig og skånsom for deres sikkerhet og din egen. Den pepsis veps (ofte kalt "tarantella veps") bruker en lignende teknikk for å drepe dem.
 9. 9
  Vårt endelige edderkoppen er hopping edderkoppen. Dens vanskelig å fange så det kan være lurt å ha en partner der for å hjelpe deg. Først bruke pinne for å gjøre det hoppe inn i beholderen din foran den. Klem lokket ned og du fikk hoppe edderkopp.
 10. 10
  Lemmen edderkopper. Disse er lett fanget på følgende måte.
 11. 11
  En. Åpne sine lemmen ved å ta en kniv og sakte åpne døren
 12. 12
  La døren koblet til nettet tunnelen.
 13. 13
  2. Fylle tunnelen med vann.
 14. 14
  3. Vent et par minutter og begynne å vri på nettet ved å slå døren igjen og igjen. Dette vil føre til at nettet for å trekke vekk fra skitt sider.
 15. 15
  4. Veldig dra forsiktig på nettet i løpet av kronglete sett. Nettet vil til slutt trekke hele veien ut til edderkoppen inneholdt i den lille pære ved en ende av nettet.
 16. 16
  La webben i en container og forsiktig kuttet pære åpne og nyte din nye fangst.
 17. 17
  Ferdige.

Tips

 • Ikke fortvil! De fleste edderkopper er helt ufarlig, kan til og med sorte enker bli trygt tatt hvis du er erfaren og forsiktig.
 • Vær nøye med å bruke hansker, selv fagfolk får litt noen ganger.
 • Ikke få panikk om edderkoppen kryper på hånden. Bare forsiktig børste den av.
 • Fanger med partnere gjør alt mye enklere. Stol på meg på denne.
 • Ha det gøy. Det er det viktigste.
 • Du kan ikke finne svært mange hoppende edderkopper når du først begynner å lete etter dem.
 • Veldig seriøse samlere vanligvis snu enorme antall stokker eller steiner for å finne sine prøver. Være vedvarende. Skift alltid stokker eller steiner der du fant dem!
 • Hvis du er seriøs om edderkopp innsamling, prøv å bruke ca to timer i ett område søking. Det tar ofte lang tid å begynne å finne edderkopp skjulesteder og vaner.
 • Slo garn fungere godt. Disse er tunge lerret garn, som sommerfugl garn, som du feie gjennom penselen eller gress.

Advarsler

 • Hvis du får litt av en eneboer eller enke ringe 911 og ikke vaske bittet. Om edderkoppen er farlig, kan det medisinske personalet ved sykehuset bruker giften rester til å oppdage hva slags edderkopp har bitt deg og i sin tur den riktige anti-gift å bruke. Vasking vil ikke kvitte seg med giften som allerede har blitt injisert.
 • Se opp for den brune eneboer og enken familien. Den eneboer har en markering formet som en fiolin på hodet og er stort sett funnet i sør, sørøst og sørvestlige USA. Den sorte enke har et timeglass merking på sin skinnende magen. Den brune enken og den røde enke er ikke så farlig, men likevel gå til en lege med en gang.
 • Hvis du får litt ikke få panikk. Bare vaske bittet ut med en antiseptisk og sette et plaster med Neosporin på den.

Ting du trenger

 • Hansker
 • En lang pinne
 • En venn (valgfritt)
 • Beholdere
 • 3x5 eller 4x6 kort
 • Tålmodighet
 • Mange områder for å søke.
 • Det finnes en rekke edderkopp hvalbåter på markedet: bugbuster, spidatrap etc. Vurder å kjøpe en hvis du ikke ønsker å ta på edderkopper
 • Og ikke glem ditt trofaste butterfly nettet.