Wkino

Hvordan lage en plakat

En plakat er en utmerket måte å få poenget raskt. Vi viser deg noen måter å komme i gang å lage en plakat med PowerPoint, for hånd, og med Photoshop.

Trinn

Hvordan lage en plakat. Få ut dine fargeblyanter!
Hvordan lage en plakat. Få ut dine fargeblyanter!

Lag en plakat for hånd

 1. 1
  Få ut dine fargeblyanter! Å gjøre en plakat for hånd kan bli mye moro, og det er ingen reell regler å følge. Vi viser deg et par ting som vil hjelpe din plakat ser flott ut.
 2. 2
  Få et blankt papir eller plakat bord. Når du lager en plakat for hånd, det er ingen reell grense for hvor stort det kan være.
 3. 3
  Gjør tre lys linjer. Litt ned fra toppen, tegne en linje over papiret. Dette vil være der du vil sette tittel. Gjør det samme litt opp fra bunnen. Dette er hvor du vil legge inn informasjon om ting du vil at folk skal gjøre videre: "Kjøp våre informasjonskapsler" et nummer å ringe, en dato for en hendelse, eller en "oppfordring til handling" som
 4. 4
  Lag en overskrift. Ved hjelp av blyant, lett trekke ordene i overskriften.
  • For eksempel, hvis du gjør en plakat for Earth Day, kan du sette noe sånt på toppen.
  • Ved å trekke ut bokstavene med lys blyant først, vil du være i stand til å justere slik at størrelsen er riktig. Hvis det er for stor eller for liten, slette og starte på nytt. Dette er bare en retningslinje, så ikke bekymre deg om å gjøre det perfekt.
 5. 5
  Lag en bunntekst. Gjør det samme på den nederste lett tegne på med blyant hva du ønsker å si på bunnen, ved hjelp av linjen som en guide.
 6. 6
  Fyll i midten. Uansett hva den primære ideen på plakaten er, går det i midten. For vår Earth Day plakat, vil vi gjøre et bilde av jorden. Det samme gjelder hvis det er en elevrådet plakat (bildet ditt) eller et annet emne. Du kan ha en collage eller et enkelt bilde, så bare skisse i lett hvor ting vil gå.
 7. 7
  Fylle det inn! Nå som du har din plakat all planlagt ut, og du er sikker på at det ser ut som hvordan du vil at den skal se ut, forsiktig trekke i brevene med markør eller farget blyant eller fargestift-men du vil legge til farge på teksten.
  • Husk at svært lyse farger på lys bakgrunn vil være vanskelig å lese.
  • Hvis du gjør en collage, klippe ut og lime på noen av bildene du skal bruke.
 8. 8
  Post din plakat! Dette var en generell retningslinje, så gjerne å eksperimentere. Mest av alt, ha det gøy å lage plakater.

Lag en plakat på powerpoint

 1. 1
  Lansere powerpoint. Åpne en tom PowerPoint-dokument. Selv om ikke like fleksibel som en fullverdig grafikk editor som Photoshop, er PowerPoint en meget dyktig program.
 2. 2
  Endre raset orientering til portrett. Standardoppsettet er landskapet, men siden postere er vanligvis portrett, la oss gå videre og endre dette.
 3. 3
  Velg et lysbilde layout. Standardoppsettet er vanligvis bare en tittel og undertittel, men andre alternativene inkluderer en tittel med et bilde, en tittel og to bilder og blank. Dette eksemplet bruker bildet med bildetekst layout.
 4. 4
  Velg et lysbilde tema. PowerPoint har ferdighus temaer som kan brukes som den er, eller tilpasses.
  • Hvis du ikke liker temaene tilgjengelig, mer er tilgjengelig på nettet. Merk at du også kan bruke et tema som en mal og deretter kraftig modifisert den.
 5. 5
  Legg visuelt innhold. Klikk i innholdet boksene for å legge til bilder, diagrammer eller selv tegne bokser for deg å trekke innsiden.
  • Hvis du legger til et bilde, bla til et lagret bilde på datamaskinen, og klikk OK eller Sett inn.
 6. 6
  Legg til en tittel. Klikk på den aktuelle boksen og legge til tekst. Ikke glem, dette er en nøkkel selger funksjonen, så gjør tittelen fengende, stor og fet.
 7. 7
  Legg sekundær informasjon. Klikk på den aktuelle boksen (eller sette inn en ny tekstboks) og legge til tekst. Hold det klart og konsist, men formidle så mye av den viktige informasjonen som du kan, inkludert detaljer, hva, når og hvor.
 8. 8
  Ferdigstille raset. Redigere tekst, justere skriftstørrelsen eller avstand, endre farger, størrelser, eller grenser, osv. Skriv det ferdige plakat!

Lag en plakat med photoshop

 1. 1
  Fyr opp maskinen. Den desidert enkleste og mest effektive måten å lage en plakat er med datamaskinen og et grafikk program som Photoshop, som vi vil bruke for vår første eksempelet. Hvis du ikke har Photoshop, er det en rekke andre alternativer, blant GIMP og Pixlr, som begge er gratis. Mens trinnene her er spesifikke for Photoshop, vil de fleste grafiske applikasjoner har samme eller lignende funksjonalitet.
 2. 2
  Fyre opp photoshop. Når det er ferdig lastet, opprette et nytt dokument, og bruke følgende spesifikasjoner:
  • Bredde: 8 inches
  • Høyde: 10,5 inches
  • Oppløsning: 300pixels/inch
  • Color Mode: CMYK
  • Bakgrunn Innhold: Hvit
  • Det vi har satt opp er en side på størrelse med et standard brev-sized stykke papir, ved 300 dpi (piksler per tomme), slik at det vil være fin og skarp når den er skrevet ut. Vi valgte CMYK for Color Mode, fordi skrivere er designet for å bruke disse blekk farger, mens skjermer er designet for å bruke RGB. Hvis grafikkortet app ikke støtter CMYK, ikke fortvil-fargene du skrive ut vil ikke være nøyaktig den samme som på skjermen, men de vil fortsatt ser flott ut.
  • Merk at hvis du har tilgang til en storformat printer, som slag du kan finne på de fleste trykkerier som kinkos, trenger du ikke å stoppe på normal papirstørrelse. Gi trykkeri en samtale og spørre dem hva som er den maksimale papirstørrelse de kan skrive ut, og størrelsen dokumentet tilsvarende.
 3. 3
  Velg en bakgrunnsfarge. Gjør det lyst og oppsiktsvekkende, men ikke så lys at det vil overvelde meldingen. Ikke bekymre deg hvis det ikke fungerer, kan du alltids endre det senere. Hvis avsenderen er for en bestemt hendelse, kan du bruke et fargevalg som passer til. For eksempel kan din skole farger være rødbrun og gull, og gull ville gjøre en fin, lys bakgrunn.
 4. 4
  Legg bilder eller grafikk. Hvis du ikke er trygg på å tegne eller illustrere ferdigheter, se på nettet for bilder i det offentlige rom som du kan bruke eller endre for arbeidet ditt.
 5. 5
  Velg en minneverdig hovedbudskapet. Plasser denne meldingen i stor skrift som vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Mer detaljert informasjon kan også legges i mindre skrift.
  • Gjør plakaten lett å lese. Tenk på din font farge og størrelse, og uansett hva du gjør, ikke blande mer enn to eller tre forskjellige skrifter sammen.
 6. 6
  Legg til sekundær informasjon. Nå som du fikk oppmerksomheten deres, er det tid for den "fine print", som de sier. Hvis det er en sekundær melding, gjør at så sterk som overskriften. Det kan være en lengre setning, så du kan ha til å krympe skriften litt. Men holder det konsist. Jo færre ting på din plakat prøver å formidle, jo sterkere er budskapet!
  • Legg merke som teksten fikk mindre, var det færre utsmykking. På toppen er det en sterk gul ramme. I "Bruk en Tie Week" delen, er skriften mindre, og grensen er mye tynnere. Endelig datoene har ingen ramme eller skygge i det hele tatt.
  • Heller ikke avstanden mellom skriftene: alt er sentrert venstre til høyre, og inne i seksjonene topp til bunn. Det er viktig å holde ting justert for en glatt, profesjonelt utseende. Selvfølgelig, hvis det ikke er din mål-gå gale!
 7. 7
  Korrekturlese plakaten. Har din informasjon kontrolleres av et friskt sett med øynene, for eksempel en venn eller lærer. (Hvis det er en profesjonell plakat, finne noen med kompetanse i faget. Det kan være noen som jobber eller frivillige i en ikke-statlig organisasjon eller offentlig kontor, for eksempel.) Pass på å stavekontrollere informasjon i tillegg.
  • Inkluder en adresse eller annen kontaktinformasjon. Hvis avsenderen er dirigere folk til en hendelse, sørg for å inkludere hendelsen adresse. Hvis det er ment å være opplysende, inkludere kontaktinformasjon (for eksempel et telefonnummer eller en e-postadresse), slik at folk kan lære mer.
 8. 8
  Sette opp plakater. Prøv å finne steder hvor mange mennesker vil passere, men hvor de ikke vil bli borte i mengden.

Tips

 • Ta deg tid til å organisere din plakat tenke mer effektivt å presentere mer skjønnhet av arbeidet ditt.
 • Bruk fine lyse farger for å få deres oppmerksomhet.
 • Større organisasjoner er involvert i problemet du har valgt kan ha plakater som du kan bruke for offentlig informasjon.