Wkino

Hvordan å lage et papir snøfnugg

Det er godt å gjøre snøflak for vinteren og familiemedlemmer, spesielt i jula. I vintermånedene, noe som gjør et papir snøfnugg er en enkel og morsom håndverket for yngre barn. Det finnes mange metoder i denne Google guide, så du vil ha tonnevis av forskjellige snøflak å gjøre som et alternativ!

Trinn

Hvordan å lage et papir snøfnugg. Samle dine materialer.
Hvordan å lage et papir snøfnugg. Samle dine materialer.

Simple snøfnugg metode 1

 1. 1
  Samle dine materialer. Du trenger et stykke papir og saks.
 2. 2
  Brett arket i to.
 3. 3
  Finn midten av papiret på fold, deretter kaste papiret i tredjedeler i en trekant form. Dette innebærer folding ene siden over omtrent 1/3 av veien, og deretter å brette den andre siden over for å dekke den første side.
  • Ikke trykk ned på kantene ennå som det kan ta litt refolding å få kantene perfekt justert, slik at du har en perfekt trekant. Poenget er nede.
 4. 4
  Brett i to.
 5. 5
  Skjær av toppen. Du er nå klar til å kutte ut snøfnugg!
 6. 6
  Begynn med å sage et veldig enkelt mønster, når du blir vant til det du kan prøve mer kompliserte mønstre.
 7. 7
  Brett ut snøfnugg. Utfolder tar litt tålmodighet, men du vil ha din første seks-sided snøfnugg.

Metode 2

 1. 1
  Ta en 8 1/2 x 11 ark og kuttet av en tomme fra bunnen av sjiktet for å gjøre det til et 8 1/2 med 10 "ark.
 2. 2
  Fold i halvparten - Bli med de to 8 1/2 tommers sider sammen på toppen slik at du ender opp med en 8 1/2 x 5 rektangel.
 3. 3
  Hold den brettede siden av papiret i venstre hånd, holder den oppreist. Hold i midten av folden.
 4. 4
  Deretter med høyre hånd, åpne opp på høyre side av papiret og skyv fold motsatt vei mot venstre side av papiret, slik at du er invertere fold, og skyve de riktige sidene kaste inn i venstre side av brettet papir.
 5. 5
  Ikke skyv den helt til venstre fold. Du må slutte å skyve omtrent 1/3 av veien inn i den andre siden. Du vil begynne å se at en trekant er forming. Egentlig vil høyre side begynner å se ut som to trekantede vinger. Trykk disse kan legges ned.
 6. 6
  Når du ser at du har de på høyresiden trekanter, ta resten av venstresida og brette den opp som du gjorde riktig side. Den nederste fold vil gå opp for å møte de rette folder av de to fløyene.
 7. 7
  Dette bør resultere i en perfekt justert trekant - Sidene bør alle overens, bør poenget være nede og toppen bør ha taggete poeng fra hjørnene av papiret.
 8. 8
  For å gjøre sekssidede snøfnugg, ta trekanten av papir og brett den i to slik at du får en tynnere trekant. Poenget vil fortsatt være det samme punktet, bare av en tynnere trekant.
 9. 9
  Du er nå klar til å kutte ut snøfnugg. Skjær langs kanten av trekanten som har flere folder som viser (ikke taggete topp, ikke den single-fold side). Sørg for at du begynner å klippe langt nok ned på siden for design skal vises på hvert snøfnugg spiss. Du vil se den laveste delen av papiret folder når du ser på den siden du skal kutte på. Det er sannsynligvis en 1/2 til 2 inches fra toppen.
 10. 10
  Begynn med å sage et veldig enkelt mønster - Prøv en diamant form på slutten. Lag en snarvei ned diagonalt bort fra kanten, en andre kutt tilbake mot kanten, men ikke helt (si 1/4 "fra kanten). Deretter skar en rett linje ned parallelt med kanten til ca 1/2" fra punkt. Deretter kuttet ned diagonalt, helt over.
 11. 11
  Utfolder tar litt tålmodighet, men du vil ha din første seks-sided snøfnugg.

Tips

 • Hvis du ikke ønsker å klippe en sirkel ut eller kan ikke klippe en god en, prøv å bruke et kaffefilter i stedet, er alt du trenger å gjøre kaste det halve, og følg trinnene.
 • Hvis du slå et hull i din snøfnugg, knytte litt garn i hullet og dekke snøfnugg i lim og glitter, det gjør en flott ornament.
 • Vær forsiktig med saks de er skarpe alle måter har en ansvarlig voksen hjelpe deg
 • Resirkuler bitene av papir du kuttet av.
 • Eldre barn og voksne gjør dette håndverket kan være lurt å skissere et design før du skjærer. Dette bidrar til å skape snøflak med mer intrikate mønstre enn tilfeldig kuttet former.
 • Når det gjelder tid til å holde brettet i to papir i midten, kan det være lurt å brette den i to igjen og lage et merke for å vise hvor midten er.
 • Du vil ha mye overflødig papir som kan gjenvinnes.
 • Bygging papir snøflak, mens vanskeligere å kutte, vil bli sterkere. Dette betyr at hver av de seks ledende delene vil være litt forskjellig, definitivt ikke helt symmetrisk. Så ikke forvent perfeksjon.
 • Du ønsker kanskje å gjøre dette over en papirkurv kan / bin, siden å lage papir snøfnugg betyr å ha små biter av papir faller over alt.
 • Du kan bruke resten av snøfnugg å lage en krone for barnet ditt. Hold leftover brettet, kuttet en avrundet kant på toppen, brette og sett den på hodet. Du kan undersøke andre måter å gjøre dette mer effektivt - som å kutte så det er en lang stripe og deretter lime den stripen på mer solid papir eller skum, slik som å gjøre en reell krone. Både prinsesser og prinser vil nyte disse.
 • Dette er kjempebra for små barn i jula!
 • Snøflak laget fra kopipapir vil være mer symmetrisk men ikke helt. De vil være bra for hengende men kan henge. Prøv laminering dem når du er ferdig for å gjøre dem mer holdbare. På denne måten kan du bruke dem år etter år.
 • Du kan brette papiret i to ganger for et annet design.

Advarsler

 • Tilsyn av voksne til små barn er svært viktig i skjærende stadier som de kan kutte seg selv.

Ting du trenger

 • Paper
 • Saks
 • Markører (valgfritt)
 • Klistremerker (valgfritt)