Wkino

Hvordan lage en gummistrikk gitar

Enten å lage denne morsomme leketøy for deg selv eller for ungen din, er en hjemmelaget gitar en enkel og kreativ måte å gjøre litt musikk fra husholdningsartikler.

Trinn

Hvordan lage en gummistrikk gitar. Lag et stort hull i legemet av gitaren.
Hvordan lage en gummistrikk gitar. Lag et stort hull i legemet av gitaren.

Gjør kroppen

 1. 1
  Lag et stort hull i legemet av gitaren. Legemet kan lages av et lite pappeske, en saft kartong, papp eller et lignende objekt som er ikke lenger nødvendig. Skjær den åpen med et verktøy kniv eller et håndverk så. Du må kanskje punktere materialet først, i så fall bruke en blyant, spiker eller en annen skarp gjenstand for å få hull i gang.
  • Hvis du ønsker å bruke en tykk tinn canister, bare fjerne lokket, som å kutte et hull vil ikke bare være vanskelig, men også la taggete og potensielt skadelig kanter.
 2. 2
  Lag små hull i hoveddelen av gitaren hvorigjennom å plassere strengene. I en rett linje under den sentrale hullet gjorde du i trinn 1, stikk et hull for hver gitarstreng. Gjenta på den motsatte side av hullet, slik at plassen til hullene på samme måte som gjorde på den første side, slik at hver streng løper tvers over det sentrale hull.
  • Hvis du bruker en tykk tinn canister, bore hull med en elektrisk drill.
 3. 3
  Male kroppen på gitaren hvis ønskelig. Dette er lettest å gjøre før du har hengt den, som maling vil endre lyden og elastisitet av gummistrikk.

Fest strengene

 1. 1
  Skjær fire dybler noe lengre enn avstanden mellom de ytterste streng hull. Du trenger to plugger for hver side av den sentrale hull, og disse kan være laget av selve doweling, blyanter, eller skrap tre. Mål avstanden fra helt til venstre strengen hullet til høyre streng hull, og deretter klippe pluggene tilsvarende.
  • Hvis du har malt kroppen på gitaren, kan det være lurt å male pluggene også. For en mer slående virkning, male dem på en annen måte enn hoveddelen av gitaren.
 2. 2
  Skjær gummi band åpen. I stedet for loopet gummistrikk, vil du gummistrikk strenger; kutte en sløyfe åpen for hver streng du trenger.
 3. 3
  Tie ene enden av hver gummi strengen til en av pluggene. Kontroller at alle knutene er på samme side av pluggen. Ikke gjør knutene for nær endene av band eller endene kan slippe gjennom og løse knutene.
 4. 4
  Plasser knyttede plugg i kroppen av gitar og mate gummibåndene opp gjennom strengen hullene. Dowel vil holde gummistrikk sikkert på plass.
 5. 5
  Strekk hver streng på tvers av den sentrale gitar hull og inn i det tilhørende hull strengen på den andre siden.
 6. 6
  Plasser en annen plugg inne i kroppen på gitaren og knytte den løse strengen slutter til det. Gjør dette en streng av gangen for maksimal tilgjengelighet. Sørg for å gjøre hver streng litt løsere enn du ønsker ideelt, da du vil bli stramme dem senere. Dersom det er ønskelig, må hver streng en annen lengde for å oppnå ulike notater.
 7. 7
  Lim de siste to pluggene til forsiden av hver side av det sentrale hull gitar under strengene. Plasser den første plugg under midten av strengene ved å skyve det til den ene enden, som limes på plass for å løfte denne enden av strengene; gjentas på den andre siden. Når du er ferdig, vil strengene ikke bare løftes av ansiktet på gitaren, men har også en strammere lyd.

Fest en hals (valgfritt)

 1. 1
  Finn et langt stykke materiale som lett vil feste til kroppen på gitaren. For eksempel kan dette være et stykke tre, lengde på PVC-rør, eller papprør, avhengig av hvor solid du vil at sluttresultatet skal være.
  • For å gjøre papp rør mer solid, bruke flere rør. Skjær alle unntatt én av dem i midten på langs, sette dem inn i hverandre, og lim dem sammen.
  • Hvis du bruker PVC-rør, prøve å finne noen med en gjenget ende. Dette vil gjøre det enklere å feste til kroppen på gitaren (se trinn 4).
 2. 2
  Male halsen hvis ønskelig. Merk at hvis halsen er et annet materiale enn kroppen, kan den malte resultatet ikke samsvarer (selv om du bruker samme maling).
 3. 3
  Skjær en hals hull i legemet av gitaren om nødvendig.
 4. 4
  Fest halsen til kroppen på gitaren. Den enkleste måten å gjøre dette på er med et sterkt lim. Hvis du bruker PVC-rør, først skru en PVC ring på den gjengede enden, så hold den gjengede enden gjennom hullet du kutte i trinn 3, og deretter tett skru en annen ring (eller cap) på røret, fangst toppen veggen av gitar organ mellom de to ringer. Merk at dette bare vil fungere hvis kroppen på gitaren er et solid materiale og hullet er veldig koselig.
 5. 5
  Nå du er ferdig, gå gi din nye gitar noen klimprer!

Tips

 • Bruk seks strenger og stemme dem akkurat som en gitar. Du har nå et fungerende gitar modell
 • Hvis gummi band er lang nok, kan du strekke dem helt opp i nakken.
 • Ta noen hule bokser (for trommer), foreta en skoeske gitar med en mye lavere pitch (for en bass), ringe opp venner og danne en hjemmelaget instrument band.
 • Lag flere gitarer. Hver og en av dem vil høres annerledes. Velg den som gjør den beste melodien og spille den.

Advarsler

 • Alltid holde boksen vekk fra ansiktet, spesielt når knytte strengene. Du vet aldri når den strikken kan ryke og treffer deg i øyet! Prøv å bruke vernebriller når det er mulig.

Ting du trenger

 • En liten boks (for eksempel sigar boksen, tinn canister, plastbeholder)
 • Passende skjæring instrument (for eksempel verktøy kniv, taggete blad, så håndverket)
 • Passende piercing instrument (for eksempel blyant, spiker, drill)
 • En gummistrikk for hver streng (det er seks på en ekte gitar)
 • Fire plugger
 • Lange materiale for halsen (for eksempel tre, PVC-rør)
 • Paint (valgfritt)