Wkino

Hvordan kjøpe puter for småbarn

Det rette miljøet kan bidra til en mer avslappet søvn for småbarn. For noen småbarn, kan et kjent teppe eller pute gir komfort under naps eller om natten. Mens det er noen debatt om når du skal begynne å bruke puter med småbarn, anbefaler National Institute of Child Health and Human Development unngå puter til barn er minst to år gammel. Bruk disse tipsene for å kjøpe en trygg og komfortabel pute for pjokk.

Trinn

Hvordan kjøpe puter for småbarn. Vurder om din pjokk er klar til å bruke en pute.
Hvordan kjøpe puter for småbarn. Vurder om din pjokk er klar til å bruke en pute.
 1. 1
  Vurder om din pjokk er klar til å bruke en pute. Ikke bruk puter i Cribs, hvor de kan være en kvelningsfare. Den beste tiden å introdusere pjokk til en pute er når barnet begynner å sove i en seng. Når en barnets skuldre er bredere enn hodet, barnet vanligvis vil være mer behagelig å sove med en pute.
  • Observere tegn på at din pjokk er klar til å bruke en pute. Barnet kan hvile hodet på et kosedyr eller teppe, eller legg deg ned på en pute i en eldre søsken rom.
 2. 2
  Velg en pute med fast og behagelig støtte. Trykk i midten av puten for å evaluere hvor raskt det får tilbake sin form. Hvis puten ikke beveger seg (eller beveger seg bare litt) når du trykker på den, er det for myk og utrygt for pjokk bruk. Hvis puten tar flere minutter å gjenvinne sin form, kan det være for fast og ubehagelig for barnet ditt.
 3. 3
  Bestem hvilken størrelse som er mest hensiktsmessig for pjokk.
  • Vurdere en pjokk pute. Flere produsenter tilbyr puter laget spesielt for småbarn. Småbarn puter er mindre i størrelse enn standard puter, med dimensjoner rundt 12 inches med 16 inches og en tykkelse på ca 2 til 3 inches. Den mindre størrelse eliminerer den overskytende stoff som kan være en fare for kvelning. Putene også er fastere enn vanlig voksen størrelse puter.
  • Velg et standard-sized pute hvis en pjokk pute er ikke tilgjengelig. En standard pute, som er den mest vanlige størrelse, er 20 ved 26 inches. Ikke la din pjokk å sove med mer enn en standard pute på en gang. Hvis pjokk sover i en dobbeltseng, fjerne ekstra puter så det er bare en pute i sengen under søvn ganger.
  • Unngå konge, dronning og euro-sized puter. Deres store størrelser gjør dem usikre for pjokk bruk.
 4. 4
  Vurdere innholdet i puten. Puter kan fylles med naturlige eller syntetiske materialer.
  • Sats på 100% polyester allergivennlige polyfill å unngå potensielle allergiske reaksjoner. Polyester, et syntetisk fiber som består av tre-dimensjonale klynger, er allergi og luktfri. Polyester er mer holdbart og holder det forme lengre enn naturlige fibre.
  • Velg 100% bomull fylling for sin myke stoff og pusteevne. Bomull fylling skaper en flatere, fastere pute som er ideell for småbarn. Imidlertid kan naturlige stoffer som bomull forårsake allergi problemer og er ikke like holdbare som syntetiske stoffer.
  • Vurdere en pute laget av hypoallergenic skum. Noen ganger referert til som holdning puter, skum puter bidra til å justere rygg og nakke for å fremme sunn holdning mens du sover.
  • Unngå fjær eller ned puter fordi de er typisk for myk og utrygt for pjokk bruk. De kan også bidra til allergier.
 5. 5
  Kjøp din pjokk pute. Når du har vurdert de attributtene som passer best for din pjokk pute, gjøre noen sammenligning shopping. Småbarn puter og standard puter er tilgjengelig i butikker og på nettet. Prisene varierer fra mindre enn 10€ til mer enn 60€ avhengig av stilen og fylle du velger.

Tips

 • Dekke barnas pute med en avtagbar, vaskbart putetrekk. Putevar er tilgjengelig i et bredt spekter av stiler og farger. Å involvere barnet i overgangen til en pute, la pjokk plukke ut putetrekk.
 • Har din pjokk prøve noen puter i en tilbakelent posisjon til å finne ut hvilken som gir best støtte for hodet og nakken.

Advarsler

 • Aldri plassere en baby på en pute. Puter øker risikoen for krybbedød (Sudden Infant Death Syndrome), og kan muligens kvele en baby eller lite barn.
 • Før innføring av en pute, ta kontakt med ditt barns barnelege for å avgjøre om pute bruk er trygt for barnet ditt. Selv om den generelle alder anbefaling er 2 år gammel, kan barneleger anbefaler venter på å innføre en pute hvis et barn er liten i størrelse eller lider av allergi.