Wkino

Hvordan har katter uten å være en katt dame

Hvis du er en middelaldrende enslig kvinne som tilfeldigvis eier en katt (eller enda noen katter), trenger du ikke å bli hylla inn i den gamle "cat lady" ordtaket. Med et økende antall kvinner som velger å leve et selvstendig livsstil, å ha en katt gir de samme fordelene med kjæledyr eierskap, men uten de mer avhengige forviklinger forbundet med å ha en hund eller et annet høyt engasjement følgesvenn dyr. Selv om "cat lady" stereotypen hersker, kan du fortsatt ha en katt og ikke være en katt dame.

Trinn

Hvordan har katter uten å være en katt dame. Forstår hva det tar å unngå at begrepet "cat lady" brukes til deg.
Hvordan har katter uten å være en katt dame. Forstår hva det tar å unngå at begrepet "cat lady" brukes til deg.
 1. 1
  Forstår hva det tar å unngå at begrepet "cat lady" brukes til deg. Hvis du er en singel, middelaldrende kvinne som eier en katt, som ikke automatisk gjøre deg den fryktede "cat lady".
  • Vanligvis en katt dame, mens middelaldrende og singel, eier så mange katter som er ansett å være et tilfelle av dyr hamstring. Cat damer pleier ikke å ha nok eiendom til å trygt ta vare på mange katter heller, eller de pakke kattene inn i ett rom eller lite område for all tid. Så, hvis du bor på en gård eller flere hektar med land, eller har et stort hus og hage, kan du definitivt eie flere katter og ikke betraktes som en katt dame.
  • Cat damer pleier også å ha noen grenser mellom mennesker og dyr samhandling. Ofte en katt dame vil referere til hennes katter som hennes "barn" og gjøre sosiale og selv økonomiske beslutninger basert på hvordan det vil påvirke hennes katter. Men dette er en egenskap som deles av mange kjæledyr elskere, vise sine kjæledyr i rollen som barn, og mens det kan føre til at noen mennesker til å avvise deg, vil det være mange andre kjæledyr elskere som støtter denne holdning til et kjæledyr. Det som teller trolig mest er hvordan du demonstrere dette hengivenhet for dine katter når du snakker med andre mennesker.
 2. 2
  Undersøke din egen oppførsel og signalene du gir ut. Har du for tiden modellere enhver cat lady atferd? Tenk på hvordan du lever ditt liv - snakker dere overdrevent om dine katter og referere til dem som babyer? Vil du ta opp de mest kjedelige detaljer om kattene dine når sosialt samvær eller på jobb? Unngår du å sosiale situasjoner som dating eller å ha en kveld med venner for å være hjemme med kattene, frykter de vil være ensom eller trist uten deg? Holder du mange av kattene på skrivebordet på jobben, kanskje til og med en stor vegg collage av dem? Hvis du svarte "ja" på noen av disse spørsmålene, kan du bli trår farlig nær cat lady territorium. Det er på tide å gjøre endringer før du går til den mørke siden!
 3. 3
  Husk at din katt er et dyr mens vennene dine er medmennesker. Selvfølgelig elsker deg og elsker din pus, men ser katten deg som sin eier eller ledsager og ikke som sin mor. Dette er viktig å huske på fordi du vil mest sannsynlig overleve dyret. Tenker på katten som noe mer enn bare et kjæledyr ikke bare setter deg i cat lady territorium, kan den sende deg inn i en dyp depresjon når dyret går bort.
 4. 4
  Reduser antall innrammede bilder av katten din rundt hjemmet eller på skrivebordet. Det er greit å opprettholde et lite innrammet bilde av katten din på skrivebordet på jobben eller på inngangen bordet hjemme, men å ha flere innrammede bilder skriker "Jeg er en katt dame."
 5. 5
  Velger å være sosial over bor hjemme med pus. Grunnen til at å ha en katt er flott er at han ikke trenger å bli gått eller tatt til badet. Katter er veldig fornøyd å være på egen hånd i lange timer - kapitalisere på det faktum og gå ut i stedet for å bo hjemme å kose opp til din lodne venn. Han vil forstå hvis du droppe ham for en hot date.
  • Katten din bør ha ting å gjøre mens du er ute, slik som leker å leke med. Det er også en god ide å ha to katter, slik at de kan underholde hverandre og ikke føle seg ensom.
  • Hvis du har valgt en siameser eller lignende rase som ikke kan overholde være igjen alene og festes til et enkelt menneske, er du sannsynligvis kommer til å finne forlate ham mye vanskeligere. I dette tilfellet er det svært lurt å ha en katt eller å få en pet-sitter når du er ute for lange timer. Denne type katt er best i en husholdning der noen er alltid rundt, så hvis det ikke er din sak, sørg for å få ham til en kamerat.
 6. 6
  Unngå å snakke om katten din når du er på en dato eller med venner. Hvis katten din gjorde noe ekstremt morsomt eller søt, for all del fortelle venner om det en gang, og bare nå og da. Men, for eksempel hvis en venn er å fortelle en historie om hva hennes baby gjorde her om dagen, ikke rumpe på med en historie om katten din. Det høres ut som du sammenligner katten din til din venns baby - total cat lady atferd.
 7. 7
  Stopp ved to katter. Så hardt som det kan høres, er alle som eier mer enn to katter overgå tittelen "pet eier" og inn til "pet samleren" sonen. I noen tilfeller kan du være i stand til å komme unna med muligens tre eller fire katter på det meste, hvis du bor på en stor eiendom, eller om det er formildende omstendigheter som for eksempel en redning situasjon. Utover dette, er du oppretter en katt koloni og alle de problemene, lukter, rot og hvisket rykter som kommer med det.
 8. 8
  Aldri kle katter i klær eller kostymer. Med mindre du ønsker å være en katt dame, ikke kjøpe, lage eller motta gaver av klær å kle opp din katt. Selv på Halloween, motstå engel katt Halloween kostyme. Det samme gjelder for garderoben din. Enhver katt t-skjorter eller gensere må treffe Goodwill haug ASAP.
  • Det eneste unntaket til dette er av helsemessige årsaker rettet av dyrlegen, for eksempel et teppe frakk eller en elisabethansk krage å slutte å klø eller bite. Dette er medisinske hjelpemidler, ikke motetilbehør.
 9. 9
  Spay eller kattene dine. Bidra til løsning og har dyrene dine kastrert når de er unge. En del av problemet med et samfunn overkjørt av husdyr er at hundeeiere ikke kastrere eller kastrere dyrene sine. Og en katt dame bruker ofte den unnskyldning at katter fortjener deres morsomme og at fjerning deres seksualitet er grusom. Å ha for mange vonbrotne kattunger rundt er grusom. En del av å ikke være en katt dame er å være en ansvarlig pet eier.
 10. 10
  Omfavne begrepet. Det er et annet alternativ, en som enhver selvrespekt kvinne har rett til å forfølge, og det er å slå tabellene på nedsettende konnotasjoner av å være en "cat lady" og å bare omfavne den. Forutsatt at du er en ansvarlig katteeier eller ledsager, så er det mye å si at det er godt om å være en katt dame:
  • Fortell folk at du holder uønskede katter av gaten og sikre de har en god og sunt liv.
  • Bare le av frekke kommentarer og ta det i en godmodig måte. Kanskje finner quirks av uhøflig kommentator og peke dem ut som i sin tur. Tross alt, er ingen perfekt.
  • Forklar at det å ha katter som babyer er ditt bidrag til å sikre verdens befolkning får ikke noe høyere. Og egentlig er det ingen virksomhet uansett.
  • Finn en gruppe andre katt entusiaster som deler din slektskap med feline hengivenhet. Dette vil gi deg et utløp for din interesse for katter uten galne datoer eller andre venner.
  • Husk det er Cat Gentlemen der ute som elsker sine katter så mye som du elsker din og flørte med dem ved meowing, hip-bumping og purring. Dette er uimotståelig for en Cat Gentleman. Gifte seg en vil øke antall katter i husstanden, så endre det "to cat" regel til "to eller tre per menneske" så lenge dere begge er ansvarlig om kull pan plikt og spay / neuter politikk. En multi-katt hjemme kan være hyggelig hvis hver katt har sitt eget kull pan og det er en ekstra for deling.
  • Sitere berømt eller kjendis katt dame eiere som støtte, for eksempel Florence Nightingale og Brigitte Bardot.
  • Innse at enkelte kritikere kan være sjalu på konsekvensene av livsstilen din - du er fri til å gjøre egne valg, er kattene dine ikke fortelle deg hvordan du skal oppføre seg eller hva de skal gjøre hele tiden, og du har ikke-fordømmende kameratskap.

Tips

 • Hvis du elsker å ha nye kattunger hver nå og da, bør du vurdere frivillig med et kjæledyr ly å sosialisere kattunger en gang eller to ganger i året i stedet for å holde kattene dine fruktbar. Forlatt eller feral kattunger trenger å lære å samhandle med mennesker å finne gode hjem, så du gjør dem mye bra ved å spille med dem, betaler oppmerksomhet til dem og ha det gøy. Voksen feral kattene noen ganger trenger sosialisering også, så dette er en god måte å hengi hvis du liker å ha for mange katter - ta i fosterhjem katter og bidra til å forberede dem for deres for alltid hjem. Dette vil også gi deg menneskelige kontakter med ly mennesker og andre frivillige, ingen av dem vil synes du er dum.
 • Hvis katten går livet, slappe av og akseptere det. Hun gjør en god jobb med emosjonell støtte og hennes behov er mye enklere enn sjefen din, dine foreldre, noen av vennene dine.
 • Cat vitser er mer morsomt å andre katten mennesker enn folk flest, så tone dem ned og plukke opp noen andre humor emner når du arbeider med hundeelskere og folk som ikke liker katter. Som en katt, ta hensyn til hvem du er sammen med til enhver tid og akseptere at vi er alle forskjellige, ta dem for hvem de er og tar stolthet i deg selv for den du er. Det finnes langt verre ting å være i livet enn en Cat Lady!
 • Hvis du liker katter bedre enn mennesker, prøver å utvide dine menneskelige kontakter ved å bli med katt grupper på sosiale medier, møte katten folk offline på dyrebutikker og utstillinger, slik at dine menneskelige kontaktene er så høflig som katter. Cat mennesker har en subkultur skapt ved å svare på kattenes instinktiv høflighet. Katter holder grenser godt, er selvsikker og mange er sosialt dyktige.
 • Den store forskjellen mellom "eksentriske cat lady" og "ytterst ubehagelig cat lady" er hvordan rene og sunne katter og hjem er.
  • Pass på å gi nok kull kokekar og endre eller øse dem daglig, ikke hamstre søppel og holde alle katt trær, spille tunneler og andre katten møbler rent og velstelt. Broken katt trær og for mye katt møbler for et menneske å bevege seg rundt er for mye.
  • Sørg for at du rydde opp i eventuelle kjæledyr søl. Ingenting sier "cat lady" som et hjem som lukter søppel boksen.
 • Publisering av katt bilder og videoer på din Facebook-side og andre sosiale medier kan hjelpe deg å finne andre katteeiere. Ikke vær sjenert om det. Når e-post fremover skjønt, lage en egen liste over alle katteeiere du kjenner og bare sende den søte katten fremover til dem. Andre folk ikke setter pris på dem.
 • Vurder å bruke en Roomba. Mange katter som riding Roomba mens du rydde opp. Noen av dem selv lære å styre den ved å slå i hjel trykksensorene med deres poter.
 • Unngå barnet å snakke med katten din. Han har ingen anelse om hva du sier uansett. På den annen side, noen menneskelig observere du vil anta at du er crackere. Endearments som kjæreste og litt kjærlighet er fine skjønt.
 • Hvis du ikke kan gå "cold turkey" fra cat lady atferd, prøve å eliminere noen få om gangen. For eksempel redusere antall innrammede katt bilder og grøft katten ferie genser i år.

Advarsler

 • Hvis du trenger å lesse katter, aldri slippe dem ut i naturen. Enten finne et passende hjem eller ta kontakt med et dyr redning organisasjon for å ta dem.
 • Hvis du bare kan forholde seg til dyr, kanskje du liker å vurdere terapi for å hjelpe deg å overvinne eventuelle følelsesmessige barrierer eller mentale blokker som får deg til å føle ubehag i samspill med andre mennesker. Ikke begrense sosialisering unødvendig, lindrende din frykt, kan angst og smerte være frigjørende og kan tillate deg å balansere din kjærlighet til dyr med å tilbringe mer tid på sosialt samvær med menneskelige venner. Starter ut med andre katteeiere kan gjøre dette mye enklere - du allerede liker kattene sine, så det må være noe kult om dem.
 • Husk at personen ringer deg en "Cat Lady" trolig passer noen like vanlig stereotypi som "video game addict" eller "sport fan" eller "fashion politiet" og når deres emne av interesse kommer opp vil de irrasjonelt forvente deg å respektere det, bli fascinert av det og glemme alt om katter å ta hensyn til fotball bassenget eller skoene de fant på salg. De fleste mennesker har lidenskaper i livet.
 • Enhver form for stereotypi av en person er et forsøk på å begrense kritisert personens egen følelse av mening og tilfredsstillelse, og er et forsøk på å kontrollere den personen og gjøre dem se verden fra den negative faktoren synspunkt. Være skeptisk til motivene til alle som ringer deg en "cat lady" og en forutsetning om at de er normal mens du ikke. Som med alle stereotyper av mennesker, er "cat lady" stereotypen om generalisere og gjøre antakelser om at detractor står i en posisjon av hva som er normalt og har rett til å dømme noen andre for deres aktiviteter. Det er en ganske vanskelig krav å opprettholde!