Wkino

Hvordan du gjør din katt lykkelig

Hvis du er som noen eier, du alltid vil ditt kjæledyr til å være lykkelig. Akkurat som mennesker, katter streber etter å være lykkelig, her er noen måter å hjelpe katten din å finne lykke. Husk, ikke over disse tingene som katten din kan føle ubehag eller ulykkelig. Lykke til!

Trinn

Hvordan du gjør din katt lykkelig. Katter elsker frihet, slik at de ønsker å leve et sted bred og åpen.
Hvordan du gjør din katt lykkelig. Katter elsker frihet, slik at de ønsker å leve et sted bred og åpen.
 1. 1
  Klappe katten: Noen katter har forskjellige preferanser enn andre, slik at noen kanskje har lyst til å bli klødd mens andre liker å være alene før de føler at de ønsker menneskelig hengivenhet.
 2. 2
  Beskyttelse: For deres sikkerhet er det noen ganger nødvendig for katten din å være en innekatt (f.eks hvis katten din er en sjelden rase og kan være stjålet eller har en medisinsk tilstand). Alle katter, inne eller ute må ha masse leker og menneskelig oppmerksomhet. Også (om mulig) å bli ledsaget av et annet dyr kan være gunstig (en annen katt er ideelt, men en ny kattunge kan opprørt eldre katter). Dette kan bidra til å holde katten opptatt når du ikke kan være hjemme. Det er også viktig at du har dine katter vaksinert da dette vil hindre dem å plukke opp sykdommer fra omverdenen når de begynner å gå utenfor. Vaksiner er ufarlig og gitt av en veterinær omtrent hver 6. måned.
 3. 3
  Fôring: Gi katten din en konsekvent diett som plutselige endringer kan opprørt sine delikate magen. Tørr mat kan ha alle de næringsstoffene katten trenger og vil bidra til å holde tennene sterke og rene, men med tørr kattemat produkter forsiktighet bør tas for å sikre friskt vann er alltid tilgjengelig. Gi katten en godbit en gang i blant, men ikke over det da dette kan føre til problemer, inkludert vektøkning og "masete matvaner". Dessuten er menneskemat ikke gunstig for en katt kosthold.
 4. 4
  Freedom: Mens katten din sover, prøv å unngå å våkne opp, spesielt hvis de er kattunger som dette er når de gjør det meste av voksende deres. Når du lar din katt utenfor du bør sikre at dyret er mikrochippet, vil dette hjelpe folk til å gjenforene deg med kjæledyret ditt bør noe skje eller katten bli tapt. Hvis du nettopp har flyttet huset og planlegger å slippe katten ut, bør du holde ham / henne innendørs i minst seks uker. Kattunger bør ikke la utsiden Til en alder av minst seks måneder etter at de har blitt sterilisert / kastrert. Det ville også være i din pets interesse hvis du ikke la ham / henne utenfor hvis du bor på en trafikkert vei eller hvor de ville være sannsynlig å bli truffet av et kjøretøy.
 5. 5
  Forholdet: Et positivt forhold til sine eiere er avgjørende for en katt følelsesmessige velvære. Disiplin med en skvett flaske kan fremmedgjøre katten din og gjøre den nervøs rundt mennesker. Med katter den beste form for disiplin er forebygging og hver omsorg bør tas for å unngå "dårlige vaner". For å sikre dette skrape innlegg bør gis og søppel boksen må alltid være ren. Hvis du flytter eller katten din blir stresset er det en god idé å gi ham / henne sin egen plass, et stille rom som ikke er ofte brukt, med tilgang til en sandkassen er ideelt.
 6. 6
  Underholdning: Når du ikke klarer å være sammen med katten din en radio med myk musikk som klassisk musikk kan hjelpe dem til å slappe av, men noen talkshow vil hjelpe katten din føler at noen er hjemme. De fleste katter takle svært godt på egen hånd, er at det som gjør dem til et ideelt kjæledyr for noen som jobber lange dager. Hvis du vurderer å få en ny kattunge, bør du alltid vurdere å få to fra samme kull som de vil ha limt og vil holde hverandre med selskap. Selv om to kattunger fra forskjellige kull vil bindingen hvis de blir introdusert i ung alder. Cat leker er lett tilgjengelig til enhver dyrebutikk og de fleste dagligvarebutikker for svært lite penger. Disse kan gi ditt kjæledyr timer med underholdning og bidra til å forhindre kjedsomhet.
 7. 7
  Kull: Endre søppel regelmessig, som katter ikke liker å bruke skitne søppel boksene. De er veldig renslige dyr og setter pris på rent toalett så mye som vi gjør. Noen katter foretrekker ulike typer søppel i min erfaring. Hvis katten din er vant til en bestemt type søppel det er en god idé å holde seg til det. Dette vil også hindre tilsmussing i hjemmet.
 8. 8
  Kjærlighet: Kontroller at du tilbringe kvalitetstid med katten din. Dette kan hjelpe deg til å slappe av så mye som det kan kjæledyret ditt. Det vil være gunstig for både deg og hjelpe deg å bånd med hverandre. Prøv å holde katten i en rutine, som alle dyr elsker en rutine, hjelper det å få dem til å føle seg trygge og stabile i miljøet du gir for dem.
 9. 9
  Helse: Har katten din sterilisert eller kastrert. Å gjøre dette vil gjøre katten din sunn og glad, vil det også gjøre ditt kjæledyr mindre sannsynlig at kontrakten noen sykdommer som katten HIV-viruset (dette kan ikke formidles til mennesker!). Gå til en god veterinær. Hvis du kan, gå til en anbefalt av en venn eller den personen du kjøpte katten / kattungen fra. Hold deg oppdatert med vaksinasjoner. Regelmessig ormekur og loppe behandlinger er viktig, spesielt hvis katten din tilbringer tid utendørs og er sannsynlig å plukke opp disse vanlige parasitter.
 10. 10
  Frihet: Hvis katten er en innekatt, er det normalt at katten din til å spise gress, en spesiell type katt gress kan dyrkes innendørs for ditt kjæledyr. Dette er bedre for en katt (selv utendørs katter) som det hjelper fordøyelsessystemet og ikke forårsaker oppkast som hage gress kan indusere.
 11. 11
  Katter elsker frihet, slik at de ønsker å leve et sted bred og åpen. Hvis du bor et sted hvor dette ikke er mulig, eller eier du en katt som er en sjelden rase og kan være stjålet eller en katt som trenger medisiner, noen mennesker bygge et utendørs penn for sine kjæledyr. Det er best å utstyre området med grener og skrape innlegg for dem å spille på. Katter bør aldri holdes i disse hele tiden og et areal på ly bør alltid bli gitt, samt tilgang til friskt vann. Det er best å bare la dem ut i pennen på dagtid. Hvis du ønsker å gjøre dette må du huske at katter er strålende klatrere, og det bør sjekkes og fullt sikret før du lar hunden din inn i den.
 12. 12
  Jakt: Det er normalt for katten å fange fugler, insekter, mus og annet dyreliv. Det er ikke rettferdig å straffe katten for dette som de bare viser naturlig atferd.

Tips

 • Børste katten din daglig for å bli kvitt noen løs pels. Den stopper også pelsen faller av i huset. LOVE YOUR CAT!
 • Gi katten din tilgang til vinduene, som de elsker å se på fugler og ekorn utenfor.
 • Katter liker ikke skitne water.Always ha friskt vann tilgjengelig for dem.
 • Regelmessig rense søppel boksene, kan de få stinky!
 • For å gjøre katten din elsker deg, bør du gni hodet mot his.That er hva en mor katt ville gjøre.
 • Alltid være tålmodig n kosete.
 • Før du lar din katt utenfor, sørge for at han / hun er passe, sunn, up-to-date med vaksinasjoner, loppe behandlet, og sterilisert / kastrert.
 • Hvis katten din blir borte, må du huske å sjekke hage skur (selv de av naboene). Ringe alle lokale veterinærer fordi hvis dyret ble skadet, kan den ha blitt levert i. Også telefon LRS som de har en eierperiode bare i tilfelle eiere ta kontakt. Husk å få katten din mikrochippet, det vil hindre mange av disse problemene.
 • Sette flere søppel boksene i huset.
 • Angående tørr mat: Tørr mat kan påvirke katter negativt, spesielt de utsatt for urinveisinfeksjoner.
 • En matskålen og søppel boksen bør ikke bli satt side ved side som en katt ikke vil spise i nærheten av deres toalett.
 • Invester i et kjæledyr fontene. Katter elsker rennende vann. Rennende vann og filter er også mer hygienisk for katten din.
 • Pappesker og katter er en kamp laget i himmelen.
 • La katten din sove i sengen din kan være vanskelig fordi katten kan vekke deg. I stedet gi katten sin egen plass å sove borte fra rommet ditt, men sørg for at du har en tid når du våkner opp om morgenen som katten vil vente sin mat.
 • Fra nå og da gi katten en godbit f.eks: catnip eller en ball av garn.

Advarsler

 • Aldri de-klore et utendørs katt. Katter trenger klørne for å beskytte dem i naturen mot andre dyr.
 • Ikke mate katten din et vegetarisk kosthold. Katter er rovdyr og må spise kjøtt. En meatless diett vil til slutt drepe katten som de lever på en ren protein diett. Alle katter bør bare matet på en diett utviklet for dem, slik som noen kvalitetsmerke kattemat.
 • Det kan være en god idé å holde en krage på katten din, men noen katter kan bli karret på gjerder av kragen sin som kan resultere i kvelning. En microchip er et mye tryggere alternativ, og alle redningsmenn og veterinærer nå søke etter dem før de går videre med håndtering av dyret.
 • Vær oppmerksom på hundemat ikke inneholder vitaminer og mineraler katter trenger for å overleve.

Ting du trenger

 • En kjærlig katt
 • Riktig boareal
 • Beskyttelse og frihet