Wkino

Hvordan lage katt leker

Katter elsker å leke og katteeiere kan tilbringe mange timer tapt i jakten på å holde pus underholdt. Som de fleste gode ting i livet, trenger du ikke å bruke en formue for å sikre kattens lykke og underholdning. Ikke bare er en katt ikke dømmer deg etter hvor mye du har klart å bruke - eller ikke bruke - men katten vil være lett fornøyd med et utvalg av hjemmelagde leker, pluss din tilstedeværelse og engasjement i stykket. Making katt leker er en lek, så involvere barna, finne ressurser om huset, og ikke kaste bort mer tid på å bekymre underholdende din katt, og katten din vil nyte de nye lekene!

Trinn

Hvordan lage katt leker. Lag en streng leketøy.
Hvordan lage katt leker. Lag en streng leketøy.
 1. 1
  Gjør late byttedyr. Ganske mange ting kan dukke opp som offer for din lekne katt, fra papirlapper, til dinglende strenger. Her er noen forslag for å komme i gang:
  • Scrunch opp et stykke papir. Fest en hyssing til scrunched opp papir. Dingle den over pus å gjøre "bytte" kommer til liv.
  • Bruk en lommelykt til å fungere som raske byttedyr. Katter kan jage strålen for aldre, og de kan til og med stilken det. Det kan være lett for pus å kjøre inn i ting når du bruker en lommelykt for byttedyr, så sørg for å spille der det er trygt.
  • Gjør byttedyr fra gamle sokker med hull i dem. Bare uavgjort en gammel sokk på en streng og vrikke den rundt bakken. Det er en god idé å vaske sokker først.
  • Bruk en pinne fra hagen din og knyt en hyssing til hver ende så tett som mulig. Deretter legger en leke eller papir ballen til slutt. Katter elsker dette.
  • Lag en fugl. Hvilken katt er ikke fristet til å jage en fugl? Lag en base for fuglen ved hjelp av en tennisball og en golfball. Lim golf ball på tennis ball i en posisjon som ligner et hode på en fugl kropp. Hvis du har stoff, lim dette rundt tennis og golf baller med ikke-giftig lim. For en hale, bruker biter av bånd eller hyssing og fest dem til den andre siden av tennisball. Legg pompom baller for øynene eller tegne din egen med en giftfri markør. Fest fiske ledning til toppen av tennisball og knytte den andre enden til en pinne.
  • Lag en mus. Den mest typiske byttedyr av alt, må du ha en mus leketøy for katten din! Ta to store pompom baller (disse sikkert er hendig!) Og lim dem sammen. Så en stor firkant av grå filt og brett den i to. Skjær en dråpeform som er stor nok til å dekke pomponger. Når du er ferdig med å kutte, bør du ha to teardrop figurer som er festet på den ene siden. Plasser pompom baller inne, som om du skulle lage en taco. Sikre den åpne siden med ikke-giftig lim eller sy åpningen lukket. Tegn (med giftfri markører, selvfølgelig!) To øyne og legger en streng eller bånd hale.
  • Lag en slange. Gitt sjansen, noen gård og utendørs katter dreper slanger, så det er en medfødt instinkt for å jage etter en slange. For å gjøre en slange for pus, ta minst tre toalettpapir ruller (eller hvis du ønsker en større slange, tørkepapir ruller). Finn en hyssing som er lenge nok til å bli matet gjennom alle kastene og lim den inni hver av de papirhåndkle ruller for å koble dem. Dette gjør at slangen å bøye fleksibelt. Dekk hele slange med grønn duk og dekorer som ønsket. Forlate en åpning og den ene enden slik at du kan plassere godbiter inne for din pus å oppdage.
 2. 2
  Lag en streng leketøy. En tre-eller-flere-fot lange stykke at stoffet vridd-ledningen fra stoffet avdeling, med en knute knyttet tett i hver ende, kan du interaktivt spille "streng" med katten din. Eller, kan to eller flere katter bruke den til å spille sammen trekke og kjører med det. Jo tykkere strengen er, jo tryggere kattene er med det. Trekke den sakte over gulvet eller sengen, deretter pause, deretter "rykninger" det nå og da vil underholde de fleste katter for aldre - selv de eldre som har mindre rip-og-tåre i dem ofte bli involvert!
  • For barnesykdommer kattunger, er alt du trenger båndet fra en badekåpe. Noen badekåper har strimler av materiale som binder rundt midjen. Trekke dette over gulvet, slik at det blir pus oppmerksomhet. Disse er perfekt fordi kattungen kan bite i det med letthet og uten risiko for skade.
  • Alltid plukke opp strengen etter kattene er ferdig å spille med det under ditt oppsyn og sette det bort. Katter, lite folk og andre kjæledyr kan bli viklet inn i den hvis igjen alene med hyssing.
 3. 3
  Bruk lyset for å underholde katten din. Lommelykter og laserpekere er gode måter å underholde katten din (og deg). Slå av lyset og skru lommelykt eller laser på. Katter vil jage de opplyste prikker eller bekker av lys i lang tid hvis de er i humør.
  • Gitt at katter kan kjøre inn i andre ting når jage, utvise forsiktighet når du flytter lommelykt for å sikre at du ikke vil skade katten i hennes forsøk på å slå ned på lyset.
  • Når du bruker en laserpeker, være forsiktig for ikke å sikte pekeren i kattens øyne.
 4. 4
  Vær kreativ med husholdningsartikler. En papirpose fra dagligvarebutikk, tomme sy-trådsneller, tomme beholdere (vasket grundig på forhånd) krøllete papirlapper, og så videre kan alle bli satt til god bruk som en katt leketøy. Tomme toalettpapir ruller gjøre store leker på egen hånd, eller med elementer stappet inni dem.
  • Lag en selvbetjent godbit leketøy. Ha litt tørr kattemat eller katt godbiter inni en uncapped drikke plastflaske. Kjæledyret ditt vil treffe og rulle flasken rundt får sin mat ut litt etter litt. Bruk en flaske som har en bred lue.
  • Kaste en ping-pong ball for katten din å jage og slå rundt. Bare vær klar over at dette kan være ganske høyt på fliser og parkett, så hvis noen er napping, prøve det senere.
  • Bruk små bokser som leketøy huder. Skjær ut dører og vinduer at katten kan nå. Henge leker fra toppen av boksene og kaste i noen løst. Du katten vil komme i å bat lekene inni. Hvis du bruker enda større bokser, kan katten din dykke i dem for å leke og gjemme seg inne. Katter elsker å gjemme seg og tror de er usynlige, så springe ut på intetanende bytte, så watch out!
  • Katter elsker den lille plast sirkel ringene som er en del av plastlokk med en gallon melk jug. De er bare rett til å slå ned på og bite de små grove riller på innsiden vil ikke skade pus i det hele tatt. Men alltid overvåke dette stykket, som utilsiktet svelging av et slikt element kan være svært skadelig!
 5. 5
  Oppmuntre kattens fiske instinkter ved å gjøre en katt fiskestang. Fest en snor og dusk eller liten leke på en hage stokk. En enkel fjær bundet med en tre-fot (91cm) lengde av mint tanntråd til slutten av en tre-fot (91cm) langt stykke tre dowel stang gjør en flott leketøy. Dette gir timer med pus cross over sofaen, på sengen i løpet av de utstoppa stoler. Dens stor oppgave for deg og din tiger. For den saks skyld, kan en lang fjær lage en morsom, billig leketøy på egen hånd.
  • Eller, prøve denne metoden: Sy noen skrap materialer sammen og træ noen fiske ledning gjennom. Fest til en tre-polet eller stang. Katten din kan bli skremt av dette objektet første gang. I så fall slår ham over på ryggen og la ham prøve å bite hånden. Når dette er gjort, bare plassere skrap materiale linjen over ham i stedet for hånden. Timer og timer med endeløs moro for gratis.
 6. 6
  Blåse bobler for katten din. I utgangspunktet katter som noe som beveger seg, slik at bobler er en fin måte å ha det gøy med katten din. Barn elsker bobler også, så dette kan være stor underholdning for både katter og barn på en gang.
 7. 7
  Gi baby leker et nytt liv. Noen baby leker gjøre stor katt leker. Vanligvis leker som er trygge nok for spedbarn er trygge nok for katter, fordi det er ingen små deler som kan komme av lett. Eksempler på egnede baby leker inkluderer: klar plast baller med spinnere inne at snurre når ballen slutter å rulle, eller små utstoppede dyr som rangle. Du kan også bruke gamle, lys, utstoppede dyr eller finger marionetter som leker for katter.
 8. 8
  Play "mus under teppet". Stikk hånden under et teppe og flytte det tilfeldig. Katten din vil angripe din hånd! Dette kan også arbeide for å sette bena under et teppe om natten når cozying opp på sofaen, så vær forsiktig!
 9. 9
  Prøv wiggling og kaster om skolisser. Katter elsker dem. Hvis skolissene er ubundne, og kattunger spesielt, bør jage den rundt.
 10. 10
  Samle gjenstander fra utendørs. Elementer som er ren, ikke skarp og at roll eller flytte lett vil underholde katten din gratis. Spesielt katter liker kongler, og disse er ofte lett å finne i lokale parker. Hvis du vil, legge ved et stykke bånd til kongle for dobbelt så moro!
 11. 11
  Plassere katten foran et speil i full størrelse. Dette gir timer med gratis underholdning fordi katter elsker å samhandle med seg selv i et speil. Kitty kan bli interessert eller skremt med refleksjon henne. Ikke alle katter vil reagere på et speil, men hvis katten din gjør det, se på moroa utfolde seg!
 12. 12
  Knyt gummistrikk sammen og svinge dem rundt. Katter elsker å bite det og dra det ned og se det slå tilbake. Du kan også knytte det til noe som kan være trygt for en katt å leke seg.

Tips

 • Belønn katten med sin favoritt snack etter at han fanger leketøy. Men ikke belønne ham for ofte, eller katten risikerer å bli overvektig.
 • Husk at kattunger er mer leken enn eldre katter. Men eldre katter fortsatt setter pris på din bedrift.
 • Med eldre katter, sørg for at du ikke overtax dem. Hold leketøy innen rekkevidde, ikke prøv å gjøre dem kjøre over hele kroppen som yngre katter.
 • Eksperimentere med ulike husholdningsartikler. Kjedelige, hverdagslige elementer til oss, kan være ganske interessant for en katt.
 • Ikke alle kattunge vil ønske å spille med deg. Ikke ta det personlig, det er bare pus personlighet på denne dagen. Hvem vet, kanskje pus har vært våken jage møll hele natten mens du sov, og han er rett og slett bein sliten. Noen katter liker bare å sitte og slumre eller se du ser på TV. Selv om pus ikke synes å ønske å spille, elsker din pus fortsatt du mye og trenger samme omsorg som en mer leken pus.
 • Skjul leken bak noe når du spiller med katten din, men la ham vite hans "bytte" er der fortsatt. Katter elsker hide 'n søker.
 • Å oppmuntre katten til å spille med leketøy, flytte den rundt i nærheten av kattens poter og ansikt.
 • Slå på en takvifte og kaste sammenkrøllet papir opp i det. Viften vil kaste papiret ball et sted i rommet og katten din blir nødt til å se nøye for å se hvor det går!
 • Prøv å spille interaktivt ofte når katten er i papirposer og esker - la ham lære å "følge" med ørene skrape lyd du gjør med neglen på utsiden. Dette skjerper sine byttedyr følgende evner og tillater deg å hjelpe ham å fokusere nok at når du peker på, og trykk noe, vil han ha en bedre sjanse til å forstå at fingeren er å hanke noe han trenger å undersøke. Katter kan ikke se ting virkelig nær nesen deres, så de dra nytte av dette når du er, si, peker litt av sølt mat ut til dem.
 • Kjøp sparkly pongponger. Du kan kjøpe dem for en lav pris på håndverket butikker.
 • Ikke lek med katten din for ofte! La katten slappe av noen ganger, trenger du ikke ønsker å overarbeide ham / henne.

Advarsler

 • Plukk opp alle leker av en potensielt skadelig natur (streng, gummiaktig elementer, etc.) før stans tilsyn. Leker som kan stå rundt inkludere ting som toalettruller, skrape innlegg, bokser og godt sydd myke leker, etc.
 • Ikke la en katt lek uten tilsyn med en leke dingler fra en streng som er knyttet til noe. Det er en risiko for at objektet blir pakket rundt kattens hals og kveler ham.
 • Streng eller tråd kan svelges, så aldri forlate det om og aldri tillate lek med slike elementer uten tilsyn. Hvis string når tarmen, kan det fungere som en kniv på intestinal vegger og lage en livstruende situasjon. Katter har nødvendig operasjon eller har dødd av å svelge streng og tråd. (Hold sying og kunsthåndverk fra katter.)
 • Cat spill bør alltid være under tilsyn når tilby dem små gjenstander, streng, eller andre elementer som kan være potensielt svelging, bitt i stykker eller som kan forårsake floker. Ikke gi katten leker som han vil tygge på mindre han blir overvåket.
 • Sørg for at katten ikke kan spise bitene av leketøy som han trekker av. For eksempel er gummistrikk lett spist og kan drepe hunden din ved å forårsake en intestinal blokkering.
 • Ikke bruk noe med sjokolade, brus, kaffe eller te på den. Koffein og sjokolade er giftig for katter.
 • Ikke bruk plastposer som leker. Katter kan bli fanget i håndtakene eller choke på små biter av plast de bite eller klore ut av posen. Katter som blir fanget opp i håndtakene av en pose (plast eller annet) kan ende opp med å dra elementet rundt, miste balansen og falle igjen, kanskje ned trapper eller av en høy hylle.
 • Unngå å bruke elementer som blør dye lett. Kattens spytt når tygge og bite vil føre til at fargestoff å lekke inn i deres munn og hele din tepper og møbler.
 • Se etter klør! Selv den mest skånsomme og kjærlig katt kan bli revet med når opphisset, så ikke få hendene for nær i løpet av spilletid. Hvis du gjør det, vask med en antiseptisk skyll umiddelbart og bandasje. Hvis du føler deg syk eller feber, bør du oppsøke lege.

Ting du trenger

 • * Feathers
 • Paper
 • Små utstoppede dyr
 • Pongponger
 • Ringene fra melk mugger
 • Cap dekker fra pille flasker (grundig vasket)
 • Filler, tøystykker, bånd (ikke for lite eller tynn), stoff tau bundet på endene
 • Bells (stor nok til ikke å være en kvelningsfare eller knyttet til noe større!)
 • Aluminiumsfolie
 • Lommelykt
 • Bokser med dører kuttet ut. De kan komme inn å slå andre leker inne - og enda større som de kan gjemme seg i og dykke inn for å spille.
 • Sokker - Stuffing en gammel sokk med pute stuffing og kattemynte er flott, klem de den og sparke den med bakbeina.
 • Balls of string