Wkino

Hvordan fikse en lekk vaskemaskin

Er vaskemaskinen lekker? Her er hvordan du skal gå om å fikse det.

Trinn

Hvordan fikse en lekk vaskemaskin. Finn ut hvor lekkasjen kommer fra.
Hvordan fikse en lekk vaskemaskin. Finn ut hvor lekkasjen kommer fra.
 1. 1
  Finn ut hvor lekkasjen kommer fra. Betyr det lekker hele tiden eller under ett De to andre alternativene er når skiven agitere eller pumping bak eller foran vil gå av slik at du kan observere hvor lekkasjen kommer fra. ADVARSEL. Du arbeider med et bevegelig, elektrisk varm maskin som kunne flom. Du må ta deg tid og ikke hånden eller hår i et sted som kan ta deg. Du bør ikke ha for å komme inn den øvre kontrollsenter, og dermed redusere støt.
 2. 2
  Før du slår på maskinen, må du ta en cover. På noen skiver, er det to skruer på undersiden L & R fremre hjørner som tar frontpanelet løs. Når skruene er fjernet, er frontdekselet hengslet på toppen og du bare dra den nederste delen bort fra maskinen før det kommer un-hekta, og sett dekselet til side. # Det bør ikke være mange synlige ledninger eller slutter, men noen. Ikke berør terminalene eller legge noe av metall i maskinen som kan falle på terminalene.
 3. 3
  Ta en lommelykt, se etter åpenbare lekkasjer eller bedre, flekker rundt nøtter, slangeklemmer, osv.. Mest sannsynlig vil du se noen vann rester her og der, og det ville være normal som en vaskemaskin er våt. Se etter vanndammer, lange hvite striper, kalsium innskudd. Mest sannsynlig vil du ikke finne stående vann, men noen ledetråder om hvor du bør se når maskinen er i gang. Med mindre denne lekkasjen er så opplagt at du kan se hva som er galt, trenger du ikke å starte den, og du bør reparere problemet. Når mulige områder er identifisert, bør du starte maskinen som om du hadde en last i det og begynne å se etter lekkasjen. ADVARSEL-Pass på at du ikke har noen verktøy legging i maskinen og du er ute av veien. Det er spinning deler og live ledninger når du slår på maskinen. Hold avstand, og se ditt hår og hender. Når maskinen er full og begynner sin syklus, se etter lekkasjer. La maskinen gjøre sin syklus, og som det går inn i hver del av syklusen, se etter lekkasjen. Når du finner et drypp, stopp maskinen ved å løfte lokket eller trekke ut på bryteren, og nå observere nærmere. Husk, renner vannet ned, hvor det drypper er ikke nødvendigvis stedet for opprinnelse.
 4. 4
  Finn lekkasjen og gjøre de nødvendige justeringer (som vil være alt som er nødvendig mesteparten av tiden). Hvis det er en del du trenger, får merke, modell og serienummer av vaskemaskinen og ringe et apparat deler forhandler eller reparasjon tjenesten hvis du ikke tror du kan reparere problemet.

Tips

 • Når trekke skiven fra veggen, bør det være tomt. Vær forsiktig så du ikke river eller riper i gulv.
 • Prøv ikke å sette vaskemaskinen helt flat på den ene siden.
 • Hvis denne vaskemaskinen er ganske nytt, vil få saken off være den største utfordringen.
 • Slangene er fortsatt koblet, slik at vaskemaskinen vil bare komme ut så langt til avløpet er trukket ut av veggen eller renne hull.
 • Hvis en slange er brutt, pumpe sprakk, etc., må du bytte produktet.