Wkino

Hvordan winterize en ledig hjem

Når du forlater huset om vinteren for en lengre periode, eller lukke opp en sommerferie hjemme, er det viktig å winterize din eiendom for å hindre at det forverret mens du er borte. Ta forholdsregler for å unngå å bruke unødvendige verktøy, holde ut dyr og insekter, og holde dine eiendeler trygt fra tyveri. Enten du reiser for noen uker eller et år, vil følgende forslag hjelpe deg å planlegge og gjennomføre en vinterkonservering ned til siste mutter og bolt.

Trinn

Hvordan winterize en ledig hjem. Åpne alle kraner og tapp alle vannlinjene.
Hvordan winterize en ledig hjem. Åpne alle kraner og tapp alle vannlinjene.
 1. 1
  Lag en sjekkliste. Se nøye rundt eksteriør og interiøret i hjemmet ditt og bestemme hva som må gjøres. Skriv det ned for å lage en "handlingsplan". Dette vil komme godt med når det er på tide å åpne opp huset igjen, fordi uten den, har du sannsynligvis ikke vil være i stand til å huske alle de tingene som må være "un-done." Dele din sjekkliste inn i følgende kategorier.

Verktøy og VVS

 1. 1
  Slå av vannet. Sørge for at vanntilførselen er slått helt av på de viktigste forsyning punkt. Hvis ovnen skal svikte på en meget kald dag, kunne vann i et rør fryse og sprenge røret.
 2. 2
  Åpne alle kraner og tapp alle vannlinjene. Hvis du bor i et område hvor frysing rør kan være et problem, tømme toaletter, varmtvannsberederen (slå av gass eller elektrisk forsyning først) og utvidelse tank.
  • Eliminere eller fortynne vannet i avløp feller ved å helle en "RV" type frostvæske løsning i dem, som oppgitt i instruksjonene.
  • Lukk vask og badekar avløp.
  • Hvis et hus skal være tomt i lengre tid, kan det hindre vann i et toalett felle fordamper (og dermed tillater kloakk gasser å komme inn i hjemmet) ved å heve toalettets lokk og sete og dekker skålen med saran vikle.
  • Hvis du har en innendørs eller utendørs svømmebasseng, drenere vannet.
  • Slå av og tøm fontener og andre kilder til stillestående vann.
  • Tapp vann fra oppvaskmaskiner, kjøleskap (med en vanndispenser eller en ismaskin) og vaskemaskiner, og følg produsentens anvisninger. Fjern vannfilteret fra innsiden av kjøleskapet.
  • Ta ut og tøm noen "hele huset" eller "in line" filter av typen beholderen.
 3. 3
  Skru ned termostaten. Still inn termostaten til et nivå tilstrekkelig til å holde innsiden temperatur over frysepunktet, og å holde ting tørt. Hvis boligen ligger i et varmt, fuktig klima, bør du ha en hygrostat installert og satt til å ha en forholdsvis tørr innvendig.
 4. 4
  Trekk ut alle apparater. Hvis du lar den elektriske strømmen, koble fra elektriske apparater, inkludert mikrobølgeovner og TV, for å unngå risiko for brann i tilfelle en defekt bryter eller en gnager gnager ledningene.
 5. 5
  Ikke glem gassen. For lange fravær, noen eksperter anbefaler å stenge av gass varmtvannsberedere helt.

Forbered kjøkkenet

 1. 1
  Rens ut av kjøleskapet. Ikke holde noe som sannsynligvis vil gå dårlig i løpet av tiden du er borte.
  • Tømme fryseren. Ikke la noe i det, i tilfelle strømmen er slått av for en lengre periode, vil du ikke nødvendigvis være klar hvis dette skjer, og maten vil ha tint og hvis, som er svært farlig.
  • Hvis du må holde frossen mat, her er en metode for å avgjøre om din fryseren har varmet om vinteren: fryse en beholder med vann solid, deretter plassere en mynt på overflaten av isen, hvis mynten har sunket inn i isen når du tilbake, så fryseren varmet, la isen smelte og deretter fryses.
  • Vask kjøleskapet og fryseren grundig. Prop åpner sine dører, jo bedre for å hindre mugg og mugg (som liker å vokse i mørket) og deres lukt, som kan overføre til kjøleskapet plastdeler.
  • For ytterligere å hindre lukt, plasserer en åpen pose med kull på innsiden av den åpne kjøleskapet.
 2. 2
  Fjern all mat fra pantry. Tørre matvarer som fortsatt skal være låst i tinn-eller aluminium-lined skap eller skap, og frø og korn bør lagres i metallbeholdere med stramme lokk.
 3. 3
  Vakt mot insekter og gnagere.
  • Vask kjøkken søppel containere og satt bort såpe, svamper, stearinlys og andre mulige kilder til mat for skadedyr.
  • Spray en langvarig insektmiddel langs gulvlister og under vasken.
  • Plasser insektfeller under vasken og på kjøkkenbenker og bruke kjemiske gnager avskrekking under vasken og i garasjen også.
 4. 4
  Fjerne elementer som kan fryse. I områder som er utsatt for frost, må du fjerne alle flasker væsker, som mineralvann, brus, øl og maling, fordi deres beholdere kan briste når innholdet fryser. Tom vann fra krukker, vaser og selv dekorative innendørs mini-fontener.
 5. 5
  Ta all søppel ut av hjemmet ditt før du reiser.

Forbered resten av hjemmet

 1. 1
  Vaske alt. Hvis sengetøy, sengetøy, håndklær og lignende forbli, bør de vaskes eller renses og deretter lagret i esker, fortrinnsvis gnager-bevis seg. Stripe senger å la madrasser å lufte ut. Åpne tomme skuffer og skap, bruke møllkuler i de andre.
  • Støvsug tepper og gulv. Dette vil sikre at ingen smuler eller andre kilder til mat igjen for skadedyr.
 2. 2
  Fjern alle brannfare. Kast eller flytte potensielt brennbare gjenstander som oljefiller og stablet papirer, før du reiser.
 3. 3
  Lukk røykkanaler og dempere.
 4. 4
  Ordne for innendørs planter som skal vannes ved behov.

Uteområder

 1. 1
  Beskytt tunet og hagen.
  • Planlegger å ha plenen klippes og busker beskjæres.
  • Dekke eventuelle planter som er frost intolerante.
  • Sørger for at hagen vannet om nødvendig.
 2. 2
  Lagre utemøbler. Plasser bord, stoler, hengekøyer, delikat hage ornamenter og andre utendørs tilbehør i en garasje, bod eller lagring.
  • La ingenting utendørs som kan blåses om av en sterk vind.
 3. 3
  Låse bort dyre biler. Fritidsbåter som båter, ATV, sykler, kanoer, kajakker og biler skal være låst i en garasje eller lagring skur. Blokkere vinduet utsikt inn i denne lagringsplass.

Sikkerhetstiltak

 1. 1
  Låse huset ved alle innganger. Høy kvalitet låser for dører og vinduer er et must. Sjekk at alle vinduer og dører er lukket og låst.
  • Lukk vindu skodder. Bortsett fra bedre sikkerhet, vil skodder, sammen med gardiner, persienner og gardiner, holde tepper og tekstiler fra falming.
 2. 2
  At det ser ut som noen er hjemme. Kjøp et par lys tidtakere og sette dem opp for å slå på automatisk på kveldene. Hvis det er en sommerferie hjemme, kan dette være mindre levedyktig. I stedet har naboer holde et øye med hjemmet ditt og til.
 3. 3
  Ikke la verdisaker i en ferie hjemme som kan tiltrekke tyver. I det minste, flytte dem ut av linjen av syne fra vinduer.
  • Ta alle små verdisaker med deg.
 4. 4
  Stopp post. Dette kan gjøres online på USPS.gov. Slutt med andre rutinemessige leveranser også.
  • Betal regningene dine før du går. Du kan også ønske å lage ordninger for å betale eksternt via internett.
  • Be en nabo til å være på utkikk etter pakker som kan komme til deg av UPS, Fedex eller noen annen tjeneste.
 5. 5
  Har noen lage vanlig innsjekkinger. Hvis det er en nabo som vil forbli i området mens du er borte, la dem med en nøkkel for beredskap oppføring hvis noe skulle gå galt. Også la dem med din mobiltelefon nummer, hjem telefonnummer, e-postadresse

Tips

 • Hvis du eier en ferie hjemme i et avsidesliggende område, vurdere å forlate mat og en tilførsel av tørr ved å hjelpe dem å overleve i tilfelle en uventet, tunge snøstorm tråder turgåere, jegere og snowmobilers. Selvfølgelig betyr dette forlater hjemmet ulåst, så dette bør bare gjøres hvis du ikke har verdisaker i huset.
 • Sørg for at din forsikring er tilstrekkelig for å være fraværende i løpet av vinteren. På grunn av økt potensial for noe å gå galt (for eksempel burst vannrør, lekker gass varmesystemer, etc.), kan forsikringsselskapene være tøffe ferie huseiere. Noen til og med kreve å ha noen sjekke hjemmet ditt regelmessig hvis du er mer enn 72 timer borte fra hjemmet ditt. Dette uvennlig liten klausul kan annullere din forsikring hvis du ikke har ordnet for noen å sjekke. Sjekk også en alder av varmesystemet, hvis det er over en viss alder, kan du ikke bli dekket av forsikringen. Gi deg selv god tid til å få det byttet, om nødvendig.
 • Vær forberedt på å tilbringe noen timer å få hjemmesiden din klar før du og familien permisjon, din innsats vil opprettholde hjem verdi og sikre dens fortsatte nytelse.

Advarsler

 • Vannlekkasjer som utvikler mens du er borte kan kjøre opp vannet regningen betraktelig, og kan også føre til massive skader. Dette gjelder spesielt for en poppet vaskemaskin tilførselsslange. Når disse tingene brister, er det ingenting å holde tilbake den store strøm av vann som vil begynne å strømme. Slå av vannet på de viktigste er den beste måten å gardere seg mot slike lekkasjer.