Wkino

Hvordan fange sirisser

Det er mange forskjellige arter av gresshopper, men de mest vanlige er feltet cricket, en mørk brun farge, og huset cricket, en lys brun eller brun farge. Enten du ønsker å fange sirisser for fiske agn, bruke dem til å mate dine reptiler eller bare fjerne skadedyr fra hjemmet, tilbyr denne guiden du flere enkle, rimelige måter å gjøre det.

Trinn

Hvordan fange sirisser. Bland like mengder sukker og vanlig brødsmuler sammen.
Hvordan fange sirisser. Bland like mengder sukker og vanlig brødsmuler sammen.

Fange sirisser med sukker, brød og avis

 1. 1
  Bland like mengder sukker og vanlig brødsmuler sammen.
 2. 2
  Dryss denne blandingen på bakken der du har sett sirisser samler seg. Gjør dette i skumringen, siden sirisser er nattdyr.
 3. 3
  Dekk med et enkelt lag av avisen.
 4. 4
  Tilbake i morgen før duggen tørker med en beholder for å holde sirisser og løft avisen, ved hjelp av hendene eller en scoop å løfte sirisser inn i beholderen. En papirpose eller et lokk boks vil sikkert holde dine sirisser i noen timer. Hvis du ønsker å beholde dem lenger, legg dem i en lidded glasskrukke med et lag av sand eller skitt på bunnen og noen blader og kvister slik at de har et sted å gjemme seg.

Fange sirisser med en brus flaske

 1. 1
  Skjær toppen 1/3 fra en 2 liters brusflaske.
 2. 2
  Snu toppen, og plasser den inne i flasken med helletut peker til bunnen. Forsegle kantene med duct tape
 3. 3
  Strø sukker i bunnen gjennom tuten, og plasser flasken på sin side i et punkt der du har sett gresshopper. Gresshopper vil krype gjennom tuten å nå sukker, men overraskende mange av dem vil være i stand til å finne hullet for å komme ut igjen.
 4. 4
  Tilbake i tidlig morgen for å samle dine sirisser.

Fange sirisser med duct tape

 1. 1
  Legg en stripe med tape, klebrige siden opp, på gulvet langs gulvlister eller på vinduskarmene i rom hvor du mistenker at sirisser gjemmer seg. De vil bli fanget i limet som de prøver å gå over, noe som gjør det enkelt for deg å plukke opp og kast dem. En dyrere alternativet ville være å bruke klissete feller eller "moteller" laget for å fange kakerlakker.
 1. 1
  Spray en fin tåke fra slangen på stein eller betong fundament av ditt hjem. Crickets vil bli tiltrukket av vannet og komme ut å drikke. Denne metoden for å fange sirisser vil også arbeide i en stein hage.
 1. 1
  Plasser en liten mengde mat i et papprør, for eksempel de som kommer med papirhåndklær eller toalettpapir.
 2. 2
  Plasser rørene i områder der du mistenker sirisser kan skjule, og gå tilbake tidlig neste morgen for å samle gresshopper.

Fange sirisser med et brød

 1. 1
  Skjær en lang brød i to på langs, og hule ut de to sidene.
 2. 2
  Bland litt av brødet du fjernet med sukker, og legg blandingen i bunnen uthult delen.
 3. 3
  Sett på toppen, og holder brødet sammen med gummistrikk eller tannpirkere.
 4. 4
  Skjær av endene av brødet, utsette uthult delen, og legg den i cricket territorium. I morgen, bør du ha en full brød av sirisser.

Tips

 • Vanlige hekkeplasser for sirisser inkluderer tre hauger, bygg stiftelser, kompost hauger, innvendig vegger og nesten alle steder der det er vann tilgjengelig.
 • Crickets vil ligge i dvale eller dø av i kaldt vær.

Ting du trenger

 • Sukker
 • Brødsmuler
 • Avis
 • 2 liter brus flaske
 • Duct tape
 • Hageslange
 • Papprør
 • Brød av unsliced ​​brød
 • Gummistrikk eller tannpirkere