Wkino

Hvordan du kan øke dine egne sirisser


Er du lei av å gå til dyrebutikk og kjøpe sirisser hver uke for å mate skjellete, squirmy, eller hårete lille venn? Hvis du er en ekte do-it-yourselfer, så du kan være interessert i å øke din egen koloni av sirisser, som vil gi en jevn - og gratis - kilde til sirisser rett i din egen stue.

Trinn

Hvordan du kan øke dine egne sirisser. Kjøp 50 eller flere sirisser.
Hvordan du kan øke dine egne sirisser. Kjøp 50 eller flere sirisser.
 1. 1
  Bygg en container. Du trenger en container for å holde sirisser i. Det er lettest å ha minst to beholdere, en for avl voksne og ett for modning unge gresshopper. Bestemme hvor mange sirisser du ønsker å heve og kjøpe en beholder (e) av passende størrelse.
  • Kjøp en klar tote bin med en sikker lokk for å holde sirisser i. Høy tosidige plast oppbevaringsbokser er et vanlig valg. En 14 gallon (53 L) beholder kan inneholde en koloni av over 500 sirisser med tilstrekkelig papp eller egg kasser å klatre på. Glatt overflate Totes vil redusere antall rømminger.
  • Skjær ett eller to 6 "hull i lokket på tote bin for ventilasjon. Dekk toppen med en metall mygg skjermen for å forhindre rømming (sirisser kan tygge gjennom plast skjermen). Prøv et varmt lim pistol for å sikre skjermen. Du kan eksperimentere med variable ventiler hvis du ønsker mer kontroll over varmen.
  • Plasser 1-2 "av vermikulitt i bunnen av tote bin. Dette vil gi noe sirisser å gå på som vil holde beholderen tørt for å hindre bakterier og redusere lukten. Spesielt med tettere kolonier, vil dette må skiftes hvert 1-6 måneder, så får litt ekstra.
  • Plasser en engangs plast container fylt med svært fuktig løs matjord i tote bin. Prøv å gjøre det bare litt høyere enn vermikulitt slik at sirisser kan få i beholderen. Hunnene trenger dette for å legge sine egg i. Sørg for at matjord er gjødsel og plantevernmidler gratis. Du kan sette skjermen på overflaten av jorda for å hindre sirisser fra graving eller spise eggene. Kvinner kan sette inn egg gjennom skjermen ved hjelp av deres egglegging spike (ovipositor).
 2. 2
  Kjøp 50 eller flere sirisser. Kontroller at du har nok sirisser å mate kjæledyret ditt med 30-50 ekstra å rase. Det er viktig å ha en blanding av mannlige og kvinnelige sirisser men helst, flere kvinner enn menn.
  • Kvinnelige sirisser har tre lange profiler på deres bak med det viktigste en (kalt ovipositor) som den bruker til å sette inn eggene i bakken. Kvinnelige sirisser vil også vokse fullt utviklede vinger.
  • Mann sirisser har to profiler. De har korte underutviklet vinger som de bruker til å produsere den kjente cricket kaller vi hører om natten.
 3. 3
  Sett sammen din koloni. Legg alle dine sirisser i den utfylte cricket container. Plasser et grunt fat av kommersielle cricket mat eller erstatning (knust premium tørr kattemat fungerer bra) i beholderen bort fra jorda. Plasser en omvendt flaske krypdyr vann dispenser med en svamp i reservoaret for å forhindre drukning i tote hyllen. En skål med vann gel (også solgt som jord erstatning; polyakrylamid) eller uten smak jello vil også være nok. Du kan behandle kolonien til frukt, til potetskiver, grønnsaker og annet vegetabilsk materiale supplere kosten. Pass på å fjerne uferdige ferske matvarer før de mugg eller råte.
 4. 4
  Varm dine sirisser. Crickets må holdes varm for å fremme avl og inkubasjon for sine egg. Varmen kan leveres av ulike metoder som en reptil varmeapparat, en varme pute, eller en lyspære. Plassere en plass varmeapparatet i et walk-in closet vil varme opp hele skapet, og gir varme for dine sirisser og ruger sine eggs.When parring til rase, hanner bare kvitre mellom 55-100 grader Fahrenheit. Crickets gjør best når holdt på varmere side av 80-90 grader Fahrenheit.
 5. 5
  La dine sirisser å avle. Gi dem om to uker for å avle og legge egg i jorda. Deretter erstatte beholderen med en ny beholder med matjord. Dette er hvordan du får en jevn tilførsel av unge sirisser. Dette hjelper deg også dele sirisser basert på deres alder.
 6. 6
  Ruge eggene. Sirisser trenger varme for å ruge eggene før de klekkes. Plasser disponibel container i en større beholder som kan forsegles tett og plassere den der temperaturen er 85-90 grader Fahrenheit. Etter ca to uker (lengre ved lavere temps), vil eggene begynner klekking og knappenålshode sirisser på størrelse med et sandkorn vil dukke opp i hundrevis daglig i ca to uker. Samle dem og plassere dem i en beholder med mat og vann for å vokse til de er en passende størrelse for ditt kjæledyr. Hold litt satt til side fra hver gruppe til å erstatte avl sirisser som de dør av.
 7. 7
  Gjenta. Følge fremgangsmåten ovenfor med dine nye sirisser vil produsere hundrevis på tusener av sirisser, som vil være nok til å mate kjæledyr og kanskje til og med alle dine venners kjæledyr.

Tips

 • Hver sjette måned, bør du kjøpe nye sirisser å starte denne prosessen på nytt med. Dette reduserer problemene som kan oppstå med innavl. Dette er også en god tid for å erstatte vermikulitt matjord med ferskt materiale.
 • Fjern alle avdøde sirisser - sirisser vil spise sine døde, spre bakterier, og ender opp med å skade cricket koloni.
 • En stripe av klar pakking tape rundt innsiden av den tote vil hindre rømming fordi det er for glatt for sirisser å klatre.
 • Hvis du har lite mat og vann til dine sirisser, kan du erstatte både for en bit av en potet.
 • Skum strimler som benyttes for å forsegle de trekk fra dørene kan brukes til å forsegle lokket for å hindre sirisser rømmer.
 • Erstatte bomull i vannet rett en gang annenhver uke eller som det blir skittent. Dette vil hindre bakterier fra å vokse i vannet.
 • Gjøre noen ekstra undersøkelser på cricket omsorg og kosthold. Dette vil hjelpe deg å gi den ekstra forsiktighet for å sikre at du har lykkes i å øke dine egne sirisser.

Advarsler

 • Se etter skadedyr som invaderer dine sirisser som mugg, midd, fluer og bakterier. Ta riktige forholdsregler for å forhindre og eliminere slike skadedyr å holde en sunn tilførsel.
 • Bare bruke matjord som er gjødsel og plantevernmidler gratis. Dette forhindrer at sirisser, egg og kjæledyr fra å bli forgiftet.
 • Når eggene klekkes er pin hodet sirisser omtrent på størrelse med et sandkorn. Sørg for at de ikke kan unnslippe sin innhegning. (De bør ikke være i stand til å klatre glass eller klar plast)
 • 50 avl sirisser bør gi 2000 + pin hodet sirisser over sine avl syklus. Du kan ende opp med flere sirisser enn du vet hva du skal gjøre med.
 • Til slutt noen sirisser vil komme løs. Hvis du ikke liker tanken på å ha sirisser går amok i huset ditt, sette opp feller.
 • Mann sirisser kan lage mye støy når de kvitre. Du bør kanskje vurdere å holde dem der du ikke vil høre dem.
 • Ikke hold det for fuktig. Hold en vannskål for drikking, men prøv å holde luftfuktigheten lav. Dette vil redusere cricket dødelighet, mugg, midd og fluer.