Wkino

Hvordan ta vare på en kneler

En fascinerende insekt, er pinnedyr utbredt i verden og gjør en fantastisk valg for et kjæledyr. Selv folk som ikke liker en masse bugs kan overtales til å nyte påfunn av et pinnedyr, som det svinges hodet å se bak skulderen sin på deg (ja, det er den eneste insekt som kan gjøre dette!)

Praying mantises (eller mantids) kommer i mange farger som rosa som en blomst (orkide pinnedyr - Hymenopus coronatus) og hvit, selv om de fleste er brune eller grønne. Den type Taijiquan arter vil du være i stand til å holde, vil avhenge av hvor du bor og om du innhente pinnedyr fra den store utendørs eller din lokale eksotisk dyrebutikk. Oppdra et pinnedyr er ganske grei, mye moro, og det er sannsynlig at du vil lære mye mer om denne unike og underholdende insekt bare ved å observere sine daglige påfunn.

Trinn

Hvordan ta vare på en kneler. Få en container for mantis din.
Hvordan ta vare på en kneler. Få en container for mantis din.
 1. 1
  Finn en kneler. Praying Mantis er funnet i mange deler av verden, og noen ble introdusert til Europa i begynnelsen av forrige århundre og har siden blitt naturalisert. Hvis du vet at du har dem i ditt lokale område, vurdere å finne en fra naturen. Praying mantises er vanligvis ca 3 inches (7-8cm) i lengde og for det meste brun eller grønn, og de ​​ser mye ut som pinner og blader, noe som gjør dem gli godt inn i miljøet.
  • Se på steder der det er mange grønne busker, og sommerfugler. Dette er noen av de mantises 'favoritt mat.
  • Se nøye. Disse små bugs er mestere av. De fleste er lange og grønt. Noen kan være fett og grå, eller selv har en rosa fargetone. Noen ser ut som blomster, men de er stort sett funnet i Afrika og Asia. Prøv å forestille deg hvordan det pinnedyr er sannsynlig å dukke opp når det utgir seg for å være en del av et anlegg og det vil være litt lettere å finne en.
 2. 2
  Få en container for mantis din. Få en liten beholder til å sette mantis i når du finner den. Det trenger ikke å være veldig stor - bare en 6 "x 6" kvadrat (15,2 cm x 15,2 cm) bør gjøre for de fleste mantises. Beholderen bør være godt ventilert og helst laget av mesh, eller hønsenetting, for å gi mantis og dens byttedyr noe å holde på. Det bør også ha en sikker topp. Bruk aldri en container som hadde kjemikalier i det.
 3. 3
  Fange din Mantis. Mer enn sannsynlig, vil du ikke trenger noen hansker, med mindre du er kvalm om berøre bugs. Bare plassere åpningen av beholderen din foran Mantis. Overtale mantis inn i beholderen ved hjelp av en kvist, eller hånden din hvis du er ok med det. Snart skal han eller hun villig gå inn i beholderen. Lukk det øvre, fordi mantises er smart, og de vil gripe enhver mulighet til å unnslippe.
 4. 4
  Kjøpe en kneler. Hvis du ikke kan finne en eller de ikke er i ditt område, gå til din lokale dyrebutikk og be om råd om hvorvidt de kan få en bestemt pinnedyr for deg. Dette kan gi deg større muligheter for ulike arter, avhengig av lovene i landet ditt som å importere og holde dem som kjæledyr.
  • Hvis du kjøper et pinnedyr, de er vanligvis solgt som nymfer. Hver nymfe kommer pakket i liten beholder.
 5. 5
  Forbered hjem for pinnedyr. For pinnedyr å forbli lykkelig og sunt, vil hun trenge et godt miljø i ditt hjem. Velg en egnet struktur for å huse din pinnedyr, for eksempel en vivarium. Strukturen bør være stort nok for en voksende mantis hvis du har kjøpt en nymfe, og det må holdes varm, rundt 24 º C (75 º F), og noen mindre grader om natten.
  • Gi klatring elementer. Praying Mantis må være i stand til å klatre opp på ting som kvister, greiner, små stolper, etc.
  • Dekorer med løvverk, kvister og andre naturlige elementer som gjør at pinnedyr å klatre og klatre rundt. Noen mennesker plassere en levende plante eller to i skjermen, som mantis vil nyte å være i stand til å klatre den.
  • Varme kan gis ved hjelp av en flekk lampe eller et varmeapparat pad. Snakk med ditt kjæledyr forsyninger spesialist for å se hva de har på lager.
 6. 6
  Hold pinnedyr atskilt fra eventuelle andre som du har tenkt på å holde. Praying mantises har glupske appetitt for insekter, inkludert hverandre. De er topp-predatorer i insekt riket og vil forfølge eller vente til sjansen kommer, så ikke gi dem sjansen til å også være en kannibal. Har separat boks for hver pinnedyr du har tenkt å beholde.
 7. 7
  Mate mantis riktig. Maten kravene til en kneler vil variere avhengig av deres vekst scenen:
  • For en nymfe kjøpt fra dyrebutikk: Fôr med, mikro sirisser, mygg, bladlus og andre mini bugs.
  • For en mantis som har vokst og er molting eller Shedding, (den instar scenen): Start å øke insekt størrelse, så for hver Shedding periode, fôr normalt, men fjerne noe hun ignorerer fordi hun ikke kan spise i løpet molting.
  • For en fullvoksen pinnedyr, får opptatt: Catch sommerfugler,, gresshopper eller huset fluer. I vill bedende mantises vil forbruke noe de kan fange og holde. De er også kjent for å spise bier og veps i naturen, men du sannsynligvis ikke ønsker å rote med dem.
  • Kjøpe sirisser fra dyrebutikk er ikke nødvendig, selv om noen mennesker vil fortelle deg at det å bruke wild sirisser kan gjøre ditt kjæledyr syke. Dette kan eller ikke kan være sant for butikk-hevet mantises, men for villfanget seg, bør noen skade kommer til dem. Som for butikk-kjøpte sirisser eller noen dyrebutikker enn mate sine sirisser, noen skal utvises forsiktighet. Mange dyrebutikker ikke mate eller skal ta vare på sirisser, og eventuelle sykdommer de sirisser har som et resultat kan overføres til mantis din. Hvis du ikke er sikker, tilbringe noen dager fôring butikk-kjøpte eller villfanget sirisser høye ernæring dietter for å håndtere bakteriene i tarmen, og de bør være i orden.
  • Ikke gi mantis levende mat som er større enn det eller mantis kan være den som blir spist.
  • Sprøytetåke kabinettet, for å gi vann til pinnedyr.
 8. 8
  Clear uspist mat ut av Mantis "hjem. Mantises er ikke den tidiest av diners og de vil forlate bak alle slags rusk inkludert bein, vinger, seig eller harde biter de ikke liker, etc., og du må fjerne disse daglig. Når dette rusk hoper seg opp, vil pinnedyr stress ut og vil ikke håndtere godt i hennes kunstig miljø.
  • Ved rengjøring ut restene fra hennes måltider, også fjerne pinnedyr 'avføring (pellet formet).
 9. 9
  Handle with care. Din pinnedyr er delikat uansett hvor sterk hun synes. Unngå å plukke henne opp så er det flere faremomenter, hun kan bli knust av en over-entusiastisk grep, eller hun kan forsvare seg mot forsøk ved knivstikking deg med hennes underarmene. Det vil du sannsynligvis mer enn skade deg, men det vil definitivt understreke henne og satt på defensiven. Svaret er å tillate henne å klatre på din utstrakte håndflate, finger, eller toppen av hånden din, på fritiden hennes. Vær tålmodig!
  • Praying mantises har vinger når de er voksne, noe som betyr at de kan fly. Hvis du ønsker å holde henne, nær alt og dører før du fjerner henne fra hennes hjem.
  • Når skifte ham, la pinnedyr alene og ikke røre henne. Hun vil kaste sin gamle exoskeleton og få en ny. Når den nye er på plass, kan du håndtere henne igjen.
 10. 10
  Vurdere avl bedende mantises hvis du vil ha flere bedende mantises over tid. En pinnedyr har en kort levetid, for rundt seks måneder fra nymfe til voksen alder, og ytterligere seks måneder som en voksen. Med god omsorg, kan dette bli utvidet opp til et og et halvt år i den enkle hjem liv du gir. Identifiser av pinnedyr først - hunnen har seks segmenter på undersiden henne mens hannen har åtte. Hvis en kvinne er parret, hun kan produsere flere egg tilfeller (oothecae), og kan godt spise den mannlige (og være klar over at unmated kvinner vil trolig fortsatt legge egg, de bare ikke vil klekkes).
  • Være forberedt for barnehage plikt hvis du fange eller parre en kvinnelig insekt. Hun vil vokse en stor mage, og mister evnen til å fly. Når mantis legger egg, bør det være i tidlig høst, eller sent på våren. Ikke bekymre deg. Du vil få god tid til å forberede seg eggene klekkes neste vår.
  • Egget tilfelle vil ha en rygg langs midten av den. Det er ikke til alles smak å se på, men skrinlegge din squeamishness!
  • Kom våren, eggene skal snart klekkes, og nymfene bør dukke opp gjennom små hull i egget saken. Et ord av forsiktighet - de kan, og vil ofte spiser hverandre hvis de ikke er separert, og når de når molting stadier, vil mange mantises slutte å spise for en dag eller to, så det er lettere å presse ut av det gamle skallet.
  • Mate som skissert ovenfor.
  • De du ikke har tenkt på å holde kan bli satt fri i hagen din.
 11. 11
  Opprettholde hygiene. Vask hendene etter å ha håndtert ditt pinnedyr, dets bur, eller tilleggskort.

Tips

 • Alltid behandle alle dyr med forsiktighet.
 • Med riktig pleie ber mantises kan leve opptil ett og et halvt år.
 • Bruk en fluorescerende lys over vivarium hvis du ønsker å se din pinnedyr om natten. Dette vil også gi ut lys som noen levende planter du vokser vil sette pris på.
 • Det kan være en fordel å bare observere de bedende mantises i din nærhet heller enn å ta dem til fange. De er så vakre å se på. De vil se deg også. En pinnedyr besøk er lykke. Drepte en kan gi deg dårlig hell.
 • Noen web-butikker vil selge deg et egg sac som kan plasseres i hagen din til å luke. Dette vil øke den lokale mantis befolkningen, redusere bug forsyning, og gi deg flere muligheter til å observere dem i deres naturlige miljø.
 • Alltid behandle alle dyr med forsiktighet, og vaske hendene etter håndtering av sine bur eller bur tilbehør.
 • Praying mantises har svært skjøre egg tilfeller, så vær veldig forsiktig.
 • Du ville være bedre å kjøpe en mantis fra en dyrebutikk, trekker en ut av naturen kan være svært stressende, og det kan muligens drepe dem.
 • Praying mantises er ufarlig for mennesker selv om de er engstelig fiender til andre insekt-kind.
 • I motsetning til det mange tror, ​​mantises er ikke truet, og det er ikke ulovlig å drepe en. Men det betyr ikke at du bør! I Europa, kan du ikke slippe ut ikke-stedegne arter, sjekk din lokale lover uansett hvor du bor.
 • Sjekk ut Wikipedias liste over mantis arter: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mantis_genera_and_species hvis du er interessert i å vite mer om de ulike typer av arten.
 • Pass på at du ikke berører din pinnedyr når det er skallskifte!

Advarsler

 • Det er egentlig en dårlig idé å huse to eller flere mantises sammen. De vanligvis ikke kommer godt overens som voksne, og man kan fort bli en snack for den andre.
 • Bruk ikke gift (soppmidler, plantevernmidler, insektmidler) på planter eller plante-materiale du bruker i din mantis "hjem, det vil drepe insekt.
 • Hvis du klarer å avle dyrebutikk ber mantises, ikke slipp dem ut i naturen med mindre du er sikker på at de artene du har avlet er urfolk i ditt område. Slippe en rekke som ikke allerede er etablert kan forstyrre balansen allerede i ditt område, og er generelt ulovlig.
 • Ikke la en kneler utenfor over natten, det kan fryse i hjel hvis du bor i et kaldt klima.
 • Ikke rengjør vivarium med noe giftig. Bruk varmt vann og en mild flytende såpe om nødvendig. Eller spør på dyrebutikk for rengjøring råd.
 • Igjen, aldri bruke en container som hadde noen form for kjemisk i det.

Ting du trenger

 • Container for fanger (hvis relevant)
 • Vivarium eller lignende for hjemmet
 • Kvister, greiner, osv., for klatring
 • Byttedyr, som for eksempel insekter, fluer, etc., som beskrevet ovenfor
 • Varme pute eller annen varmekilde for å opprettholde riktig temperatur
 • Fluorescerende lys (valgfritt)
 • Levende planter (valgfritt) eller løvverk
 • Hansker (valgfritt)