Wkino

Hvordan få din kone til å elske deg igjen

Hvis du ikke kan tenke på noe annet enn: "Hvorfor ikke min kone elsker liker meg at hun pleide å?" ikke bekymre deg - her er noen tips for å hjelpe deg ut.

Trinn

Hvordan få din kone til å elske deg igjen. Hvis du ikke er sikker på hvorfor du tror din kone har sluttet å elske deg, må du finne ut av dette til slutt.
Hvordan få din kone til å elske deg igjen. Hvis du ikke er sikker på hvorfor du tror din kone har sluttet å elske deg, må du finne ut av dette til slutt.
 1. 1
  Hvis du ikke er sikker på hvorfor du tror din kone har sluttet å elske deg, må du finne ut av dette til slutt. For nå bare husk at hvis hun fortsatt er med deg, er at en indikasjon på at hun ikke elsker deg fremdeles. Hvis hun ikke gjorde det, ville hun være et annet sted nå.
 2. 2
  Uansett om din kone sier hun ikke elsker deg eller oppfører seg som om hun ikke elsker deg ingen rolle i dette øyeblikk. Kvinner er mangefasetterte skapninger som gjør mange ting for familien din. Deres sinn er i konstant bevegelse og tenker på måter å holde en stram husholdning kjører effektivt. Sammensatte dette enda mer hvis det er barn i miksen. Det gamle ordtaket om, "en kvinnes arbeid er aldri gjort" er virkelig sant i tankene hennes.
 3. 3
  Så nå som du har denne kunnskapen under beltet, spør deg selv noen spørsmål. Har du vært å gi henne den oppmerksomheten hun fortjener virkelig og trenger på en daglig basis? Setter du alt som hun gjør på daglig basis? Respekterer du henne som sin egen person med egne ideer og interesser?
 4. 4
  Det kan være en belastning på ting å tenke på en gang, men svare på disse spørsmålene vil være nøkkelen til å få din kone til å elske deg igjen. Være sløv med deg selv i å svare på disse spørsmålene fordi det vil gi deg en idé om hvorfor du ikke tror at din kone elsker du liker hun vant til.
 5. 5
  Tenk på alle de små tingene som din kone gjør for deg å vise deg at hun bryr seg. Dette er en perfekt mulighet for deg å la henne få vite hvor mye du setter pris på de tingene hun gjør for deg og din familie. Det er også et flott lead-in for deg å se om hun trenger hjelp med noen av hennes daglige plikter. Din kone kan bare være for overveldet med arbeidsmengden henne til å vise deg at hun elsker deg.

Tips

 • Bare hør på henne. Det er sannsynligvis alt hun ønsker i første omgang.
 • Fokusere på å ta vare på deg selv og gi henne den plassen hun trenger. Du vil snart se hvordan alt vil begynne å falle på plass. Kvinner elsker orden i sine liv.
 • Gi henne den oppmerksomheten hun fortjener ved å la henne vite hvor fint hun ser. De små tingene er viktige.
 • Fawn ikke over henne ved å spørre henne hva som er galt hele tiden. Kvinner er altfor uavhengig for det.
 • Spør deg selv om du har vært verdsette alle de tingene som din kone gjør på daglig basis. Hvis du har vært uaktsom i dette området, gjøre en innsats for å la henne vite at du setter stor pris på henne ved å fortelle henne.
 • Hjelp ut rundt huset på en jevnlig basis.