Wkino

Hvordan overbevise din ektefelle å følge dine forventninger

Noen sa det største aktivum for enhver person er en støttende partner. Hvordan bygger du og vedlikeholde et slikt forhold?

Trinn

Hvordan overbevise din ektefelle å følge dine forventninger. Respekter din partner.
Hvordan overbevise din ektefelle å følge dine forventninger. Respekter din partner.
 1. 1
  Lede ved eksempel. Din partner vil observere dine vaner og atferd og begynner å imitere dem. Hvis du viser et dårlig humør og stygt språk, vil din partner lære av deg. Hvis du viser respekt og hengivenhet, vil din partner returnere det samme til deg. Ta avgjørelser som er til det beste for begge. Ingen kan pålegges å gjøre budgivning av en annen, men han eller hun kan samtykke i følge når din kjærlige lederskap er observert.
 2. 2
  Respekter din partner. Din ektefelle ikke love å bli din slave. Du har ikke love å følge hans eller hennes budgivning heller. Når din ektefelle ikke gjøre som du vil, bør du alltid svare med respekt og kjærlighet, aldri fiendtlighet. Når du var gift, du har gjort visse løfter om lojalitet: til ære, kjærlighet, verne og så videre. Ved din uselvisk oppførsel, overbevise din ektefelle oppriktig lojalitet og respekt.
 3. 3
  Snakk oppløftende ord. Aldri satt ned din ektefelle. Støtt din partner i det offentlige og i det private. Snakk ord velsignelse, aldri finne feil. Når du spør partneren din til å gjøre noe, bruker en tone i stemmen fylt med respekt og hengivenhet. Bruk ord som gjør at din partner å gjøre hans eller hennes egen beslutning og ikke føler seg presset eller manipulert. Snakk som du vil at partneren din til å snakke med deg.
 4. 4
  Hør. Den sanne hemmeligheten til effektiv kommunikasjon er ikke å vite hvordan du skal uttrykke deg, men å lære oppmerksomhet. Når din ektefelle begynner å snakke, si, "Bare et øyeblikk." Slå av alle distraksjoner, overfor partneren din, få øyekontakt, så si: "Kom igjen. Jeg lytter." Oppmerksomhet er noe som du kan gi eller holde tilbake. Det er mulig å høre ord og ikke faktisk være å lytte mentalt. Lytt til både ord og hensikten med partneren din. Hør som du vil at partneren din til å lytte til deg.
 5. 5
  Nyt deg selv. Lysere opp. Hvis hvert øyeblikk av hver dag er tung og dyster, må du vurdere å endre stil tilnærming til fagene. Tilbringe tid med din ektefelle når du ikke diskutere "business". Utpeke en tid på dagen eller sted at du snakker bare om personlige forhold. Partneren din trenger en pause fra beslutninger for å gjøre klartenkte beslutninger.
 6. 6
  Gir en følelse av trygghet. Bygge et hjem miljø hvor det er trygt å være uenige. Oppmuntre din ektefelle å oppleve personlig utvikling og uavhengig vekst. Et sunt forhold handler ikke om dominans av én person eller bøye viljen til en annen, men enkeltpersoner kommer til en avtale om å sende til hverandre.

Tips

 • Det handler ikke om å ta bort noens uavhengighet, men i stedet gi denne personen frihet til å velge å følge.