Wkino

Hvordan være en perfekt par

Til alle par som alltid kjemper og har noen misunderstandings.Hope dette hjelper deg.

Trinn

Hvordan være en perfekt par. Vær deg selv og akseptere hva din partner er.
Hvordan være en perfekt par. Vær deg selv og akseptere hva din partner er.
 1. 1
  Vær deg selv og akseptere hva din partner er. Et godt forhold starter med aksept. Ikke tving din partner til å være noen andre fordi han / hun ikke vil gjøre det helt bra og vil føre til problemer.
 2. 2
  Være å gi. Hva er ditt hører også til partneren din og hva som hører til din partner er også din.
 3. 3
  Ikke stoppe ham / henne fra å gjøre hva som gjør ham / henne lykkelig. Hvis partneren din er fornøyd henger ut med gutta, la ham. Men han må sørge for at han kommer til et trygt sted, være hjemme i tide og ikke gamble som inkluderer røyking, drikking osv. Og hvis partneren er glad i salongen, la her.But sørge for at hun er sammen med noen som kan beskytte henne.
 4. 4
  Jeg elsker det du elsker. I noen tilfeller, noen par hater hverandres venner eller slektninger. Men du må takle det! Det er som en pakke som når du får din par fra en butikk, de andre dratt.
 5. 5
  Yin og yang. Gjennom alle forskjeller, kan du lage vakker things.Like hvordan solen og månen veksler, de gjør en god day.Like bladene på stammen av treet gir deg en deilig frukt. Som sement blandes med vann for å bygge en sterk building.Differences kan gjøre gode ting.
 6. 6
  Ikke over sjalusi. Sjalusi er en normal ting. Men ikke over gjør det føre i noen tilfeller, påvirker det tilliten. Og spesielt forholdet.
 7. 7
  Du gjør dagen min. Partneren din gjør dagen og bør være en for å fullføre det. Ikke noen gang sove når du fortsatt har problemer fordi det gjør det enda verre.
 8. 8
  Ta det med ro. Du har en partner å gjøre deg lykkelig. Og du er en partner for å gjøre ham / henne lykkelig.
 9. 9
  Ikke hold tett. En god partner bør alltid tenke på partnerens feelings.If du ta bort din partner fra hans / hennes gamle hobbyer, venner og slektninger, er det helt feil.
 10. 10
  Alltid være søt til hverandre. Kiss, sier jeg elsker deg, klem eller holde hverandre i hendene ofte, slik at følelsen av kjærlighet vil fortsatt forbli.
 11. 11
  Kompromiss. Det høres bedre og mer avslappende å høre din partner forklare enn mase.
 12. 12
  ALDRI jukse. Juks ruiner alt.
 13. 13
  Hold alle dine løfter. Det kalles et løfte om å forsikre at han / hun vil gjøre det.
 14. 14
  Hold kontakten så mye du kan. Slik at du ikke får følelsen av at han / hun ikke er der for deg.

Tips

 • For gutter: Jenter elsker å bli verdsatt.
 • For jenter: Gutter elsker å bli akseptert for det de er, og å bli belønnet for en god gjerning.
 • Gi ham / henne gifts.Cheap men meningsfull vil alltid fungere hvis han / hun virkelig elsker deg.Bare ens som ikke er alvorlige ber om store ting.

Advarsler

 • Ikke gi etter jomfrudom forårsaket av trykket. Sørg for at han / hun er den som du skal leve med for alltid.