Wkino

Hvordan du henter nøklene låst inne i en bil

Den beste måten å komme inn i bilen din hvis nøkkelen er låst inne, er å ha en ekstra nøkkel eller annet sted på din person. Dette er spesielt viktig hvis du er parkering bilen i et risikofylt område, eller hvis det er dårlig vær. Men hvis du holder rett forsyninger på hånden - eller er innen gangavstand fra et hjørne stoffet butikken - du kan åpne bilen opp uten å ty til en bergingsbil samtale.

Trinn

Hvordan du henter nøklene låst inne i en bil. Bekrefter at alle dører i bilen din er låst.
Hvordan du henter nøklene låst inne i en bil. Bekrefter at alle dører i bilen din er låst.
 1. 1
  Bekrefter at alle dører i bilen din er låst. Mer enn én person har brutt gjennom førersiden døren for å hente nøklene låst inne, bare for å finne en annen døren ulåst.
 2. 2
  Hekte fingrene inn i leppe nær toppen, høyre hjørne på førersiden dør. Trekk til du har et gap som er 1/4 tommer (0,64 cm) bred.
 3. 3
  Skyv en blodtrykket cuff inne tomrommet du har laget. Slipp døren når mansjetten er fast inne.
  • Hvis du mangler finger styrke til å gjøre dette med bare hendene, kan du bruke en plast spaken for å skape gapet du trenger. Ikke bruk en metall hendel, da det kan ødelegge lakken på bilen din dør. Hvis bare en metall hendel er tilgjengelig, pakk den i en t-skjorte eller håndkle for å minimere skader.
 4. 4
  Klem blæren pære av blodtrykket cuff. Som det utvider, bør det utvide gapet på hjørnet av døren. Fortsett å presse til du har en 1/2- til 1-tommers (1,27 til 2,54 cm) gap. Ikke over-blåse opp ballongen. Over-oppblåsing kan bøye metallet i døren din, bryte vinduet eller slå det av sporet.
 5. 5
  Untwist en wire kleshenger for å lage en lang, tynn sondering verktøy. Hvis du ikke har en kleshenger, kan du bruke en pinne eller lignende gjenstand.
 6. 6
  Skyv kleshenger inn i gapet du gjort med blodtrykket cuff. Bruk den til å hekte på låseknappen, eller bruke den til å trykke den automatiske lås for å låse opp bilen.
  • I noen tilfeller kan det være lettere å hekte og hente nøklene du har låst i bilen - eller å trykke ned dørlåsen knappen på nøkkelen fob. Det hele avhenger av strukturen i enkelte bil.

Tips

 • Hvis stammen er åpen, se etter en utløseren på veggen i bagasjerommet nærmest passasjersetene. Mange moderne biler har en nødsituasjon utgivelse som vil kaste setet ned og la deg gjennomgå inn i bilens passasjer området.
 • Dette er metoden ofte brukt av bergingsbil drivere som vil komme å låse opp bilen. Medlemskap i AAA og veihjelp pakker med ditt forsikringsselskap eller billån kan gjøre dette til en gratis, profesjonell service.

Advarsler

 • Hvis bilen din har en alarm, kan denne prosessen sette den av

Ting du trenger

 • Blodtrykket cuff
 • Wire kleshenger
 • Plast spak