Wkino

Hvordan å male respatex benkeplater

Tålmodighet, god forberedelse, og god ventilasjon er nøkkelen til omlakkering dine benkeplater for mindre enn 75€.

Trinn

Hvordan å male respatex benkeplater. Rengjør tellerne grundig, ved hjelp av en ammoniakk-baserte renere.
Hvordan å male respatex benkeplater. Rengjør tellerne grundig, ved hjelp av en ammoniakk-baserte renere.
 1. 1
  Ta alt av tellerne. Planlegg å omgå kjøkkenet i minst to hele dager.
 2. 2
  Rengjør tellerne grundig, ved hjelp av en ammoniakk-baserte renere. Skyll godt og la tellerne tørr. Det ville ikke skade å rengjøre dem igjen. Gjør det samme på benken, hvis du planlegger å male det, også.
 3. 3
  Slip overflatene på benken (og backsplash, hvis det er en del av prosjektet). Dette trinnet vil fjerne eventuelle innebygde fett og vil gi overflatene litt av en "tann" som hjelper primer holder seg. Tørk av overflatene helt å fjerne alt støv.
 4. 4
  Tape av alt du ikke vil male. Dette inkluderer backsplash, hvis du ikke ønsker å male det (selv om det egentlig kan se flott hvis du inkludere det i prosjektet), samt gulv, vegger og skap under og over. Malingen anbefales vil gå overalt.
 5. 5
  Påfør en god primer, som Kilz. Bruk en skum roller og jobbe sakte for å unngå luftbobler. La dette tørke som anvist på produktet. (Hvis du kan gjøre trinn 1-5 på en dag, flott. Stopp. La alt tørke.)
 6. 6
  Sand gang veldig lett. Igjen, tørke ned overflater for å fjerne alt støv.
 7. 7
  Rustoleum gjør et produkt som kalles stein kreasjoner som holder opp vakkert. Det er mange farger. Den har litt av en ruglete effekt som gir en interessant tekstur. Få minst tre bokser, så du har nok av samme farge mye for touch-ups. Påfør et første strøk og la det tørke helt.
 8. 8
  Påfør et andre lys frakk, fylle eventuelle hull som nødvendig. La dette tørke helt, også.
 9. 9
  Påfør polyurethene med skum roller, igjen å jobbe sakte for å unngå luftbobler. Dette er ferdig kan gjentas så mange ganger som du er villig til å bruke den, men la hvert program tørke grundig.
 10. 10
  Unn dine nye benkeplater som du ville noen andre nye benkeplater. Kniver vil kutte i mål, så ikke kutte direkte på den. Rengjøres regelmessig med vann, og tørk vann søl så snart du kan.
 11. 11
  Du kan søke på nytt de polyurethene ferdig måneder senere, bare sørg for at overflaten er ren og tørr.

Tips

 • Bruk malerens tape og avis å dekke gulvet, skap og tilstøtende vegger. Den tiden du bruker forberede dine overflater vil være mye mindre enn oppryddingen tid hvis du ikke er grundig.
 • Behandle det som du ville en dyr avslutning - ikke kuttet i den, og ikke sette varme kokekar på den. Rydde opp søl før de tørke på det, og ikke la vannet samler seg på det i lange perioder av gangen. Bruk et ikke-slipende rengjøringsmiddel.
 • Hvis sprøyting et stort område, bruk en engangs plast dråpe klut for å beskytte tilstøtende overflater. Dette er svært billig (mindre enn 5€ for 9 'x 12') og kan klippes til riktig størrelse.

Advarsler

 • The Stone Creations maling inneholder partikler som vil fly om når malingen er sprayet, hold dekket noe du ikke ønsker malt (som skap).
 • De fleste sprøytemalinger er giftige. Isoler arbeidet ditt område, understreker god ventilasjon, bære en maske, og hold barn og kjæledyr unna. Bedre ennå, fjern benkeplate og male det utendørs. Dette kan ikke være realistisk med et stort benkeplate, men er meget lett å gjøre i tilfelle av et lite sminkeområde toppen. (Ref: http://www.ehow.com/how_4911418_remove-laminate-countertops.html )

Ting du trenger

 • En ammoniakk-baserte renere
 • Fint sandpapir
 • Lite skum maling valse og flere reservedeler valser
 • Kilz primer (hvit for lys benkeplate maling farge, mørk for de mørkere farger - hvis du finner den)
 • 3-4 bokser med Stone Creations spraymaling av Rustoleum
 • Vannbasert polyurethene klar utførelse