Wkino

Hvordan du enkelt kan vokse marihuana hydroponically

Enten du kaller det luke, cannabis, pot, marihuana, eller noe annet, er anlegget kjent som Cannabis Sativa faktisk lett å vokse hjemme når du vet hva du må gjøre. Voksende hydroponically vil gi deg høyere rente og en kortere vokse tid i forhold til dyrking i jord, men det kan ofte være vanskelig for begynnelsen dyrkeren å komme i gang med hydroponics. Men folk flest tenker på planter som vokser i vann når de tenker "hydroponics", men faktisk plantene dine vil få mange av fordelene med hydroponics så lenge de får sine næringsstoffer direkte i sin vannforsyning. Men på grunn av overlegen luft til vann forholdet i hydroponics, er det fortsatt bransjestandard

Denne veiledningen vil vise deg steg-for-steg hvordan du kan utvide marihuana i 3-4 måneder med (kanskje) enkleste hydroponic metode: hand-vanning i en jord-mindre medium. Dette vokse systemet er utviklet for nybegynnere som en enkel innledende metode for å dyrke marihuana som er lavt både kostnader og innsats, og likevel produsere 1-3 gram tørkede knopper per plante. Alle elementene som trengs kan kjøpes på enten en jernvarehandel, online, eller på ditt lokale hydroponic butikken for under 225€ for inntil fem planter. Hvis du vokser mindre anlegg, vil kostnadene bli enda mindre.

Trinn

Hvordan du enkelt kan vokse marihuana hydroponically. Få alle de nødvendige elementene.
Hvordan du enkelt kan vokse marihuana hydroponically. Få alle de nødvendige elementene.
 1. 1
  Få alle de nødvendige elementene. Hvis du er nøye med å shoppe rundt, bør du være i stand til å få alt du trenger for fem anlegg for 225€ -375€. Du bør forvente å få 1-3 gram av hver plante på slutten.
 2. 2
  Sett opp dine vokse lysene. De bør starte ut litt høyere enn høyden på dine potter, og skal ha plass til å heves til den endelige høyden på plantene dine. Det er en million måter å sette opp eller henge lysene og du må gjøre det som fungerer for din vokse området. Den enkleste metoden er å enten henge dem fra baren i skapet ditt, eller du kan også klemme lysene på noe i nærheten som er riktig høyde.
 3. 3
  Begynne å mate plantene dine med vann (filtrert eller bank) blandet med næringsstoffer og justeres for å ha en pH på 5 0,5 til 6,0.
  • I begynnelsen, gi dine planter næringsstoffer i kvartalet styrke og jobbe deg opp til full styrke næringsstoffer i løpet av en uke eller to. En av de største feilene mange nye dyrkere gjør er å gi sine anlegg for mange næringsstoffer som kan skade anlegget ditt. De fleste merker av næringsstoffer vil komme med en hydroponic fôring tidsplan som kan vanligvis bli fulgt nøyaktig. Du kan få Fox Farms Hydroponic Nutrient Trio og følge deres følger instruksjonene nøyaktig hvis du ikke er sikker på hva du får for næringsstoffer. The Fox Farms hydroponic Nutrient Trio fungerer bra for dyrking av marihuana. Etter at du har lagt til dine næringsstoffer til vann, vil du ønsker å justere pH av løsningen på rundt 5,5 til 6,0 for å sikre riktig næringsopptak.
 4. 4
  Vann plantene dine med ph'ed og nærings-fylt vann når toppen av coco kokos starter følelse tørr.
  • Dette vil starte ut med deg vanne plantene hver par dager når de er små, og kan ende opp med at du vanne dem en gang om dagen mot slutten av plantens blomstring syklus. Sørg for at minst litt ekstra avrenning vannet kommer ut i bunnen av beholderen når du vann plantene dine for å sikre at ubrukte næringsstoffer ikke bygge opp i ditt medium. Coco kokos og perlitt er veldig tilgivende hvis du tilfeldigvis over eller under vann anlegget ditt, men sørg for å justere vanning tidsplan tilsvarende hvis du legger merke til er din plantens blader visner eller hengende.
 5. 5
  Hold marihuana planter i den vegetative fasen av vekst før de er omtrent halvparten av sine endelige ønsket høyde ved å gi dem 18-24 timer med lys om dagen.
  • Din marihuana har to store vokse faser etter at den er en frøplante, de vegetative og blomstrende etapper. Du vil behandle anlegget forskjellig avhengig av hvilket stadium den er i. Under den vegetative fasen, er dine marihuana planter bare bekymret for å vokse og bli stor. For å holde plantene i den vegetative fasen, vil de trenger for å få minst 18 timer lys i døgnet. Dette simulerer "sommer" når dagene er lange. Du kan gi plantene dine så mye som 24 timer lys per dag i løpet av vegetative stadiet, men du vil finne suksess så lenge du holder deg innenfor at 18-24 timer eller lys per dag rekkevidde.
  • Høyden på planten er ofte den viktigste faktoren når man skal avgjøre hvor lenge du skal holde marihuana planter i den vegetative fasen. Din anlegget kan doble sin høyde i blomstring stadiet, så du vil ønske å holde anlegget i den vegetative fasen før det er omtrent halvparten det er ønskelig slutthøyde. Hvis vokser i et skap, er det en god idé å holde plantene i den vegetative fasen før de er 6-18 "høye.
 6. 6
  Når de har nådd riktig høyde, fortell dine cannabisplanter å starte blomstring stadium av livet deres, slik at de begynner å produsere knopper ved å endre til en 12/12 lys tidsplan.
  • I blomstring stadiet, plantene dine slutte å bekymre deg om å vokse så mye, og begynne å sette sin energi inn i voksende blomster / knopper. Du må fortelle plantene dine når det er på tide å starte blomstring. I vill tilstand, marihuana planter starter blomstringen når dagene begynner å bli kortere fordi det er et tegn på at vinteren kommer. For å simulere samme vilkår, må du bytte lys timeplanen slik at lysene er på i 12 timer i døgnet, og av i 12 timer i døgnet.
 7. 7
  Bestemme kjønnet på plantene dine 1-2 uker etter første skiftende lysene for blomstring scenen og bli kvitt noen hanner.
  • Etter at bryteren i lys planen, vil du begynne å merke de første tegn på anlegget ditt kjønn ca 1-2 uker. Kvinnelige planter vil vokse hvite hår og menn vil begynne å vokse drue-kuler som til slutt blir pollen sekker. For å maksimere på mengden av knoppen du får, vil du ønsker å sørge for at du fjerner alle mannlige planter slik at de ikke pollinere dine hunner. Hvis mannlige og kvinnelige planter bo sammen, vil enn dine kvinner ender opp med å lage masse frø i stedet for knopper. Du kan heller ikke får noen brukbare bud ut av en mannlig plante, bare pollen.
 8. 8
  Vente tålmodig mens plantene dine modnes i blomstring stadiet. Dette er ofte den vanskeligste delen for begynnelsen dyrkere. Blomstring stadiet kan vare fra seks uker til 12 uker eller lenger avhengig av marihuana belastningen som du vokser med.
 9. 9
  Begynne å mate dine marihuana planter bare ren, ph'ed vann 1-2 uker før det er på tide å høste. Ellers kan du faktisk være i stand til å smake på næringsstoffer i den endelige knopper (har en kjemisk ettersmak).
  • Mot slutten av plantens blomstring syklus, kan du legge merke til at noen av de eldste bladene begynner å snu gule og faller av. Dette er helt normalt og er et tegn på at planten tar nitrogen ut av bladene og sette dem inn i knopper / blomster. Dette er et signal om at det nærmer seg tid for innhøsting, og du vil vanligvis ønsker å slutte å gi dine planter næringsstoffer med deres vann for de siste 1-2 uker for å sikre en best mulig smak av den endelige bud.
 10. 10
  Høste plantene dine (når de er klare) ved å kutte ned hele anlegget eller kutte av biter av knopper på en gang.
  • Det finnes mange metoder for å bestemme riktig tidspunkt å høste anlegget ditt. I utgangspunktet ønsker du å høste når 50-75% av de hvite støvbærere / hår har slått gul / brun. En annen måte å fortelle er når trichomes (også kjent som krystaller eller harpiks kjertler) er enten helt hvitt / melkeaktig eller halvt hvit og halvt gult. Høsting tidligere vil gi en mer gjennomtenkt eller in-your-head marihuana opplevelse mens høsting senere vil gi deg en tyngre eller mer avslappende marihuana opplevelse. Du vil ønske å eksperimentere for å finne det tid for innhøsting er det beste for deg.
 11. 11
  Trimme anlegget slik at det ikke er noen blader som stikker ut fra knoppene. Bladene vil gjøre den endelige røyk mye mer skarpt og inneholder ikke mye THC, slik at du ikke vil ha dem i den endelige produktet. Du kan fortsatt bruke dem til å lage hasj, smør, eller Green Dragon.
 12. 12
  Henge trimmet knopper opp ned på et kjølig, mørkt sted og la dem tørke før knoppene sprette av rent (i motsetning til bare bøying) når du legger press på dem.
 13. 13
  Plasser knopper i en lufttett beholder, og la dem på et kjølig, mørkt sted i to uker til en måned med mer for å "kurere" din knopper. Åpne glasset en gang om dagen for å få litt luft ventilasjon og sørg for at du slipper eventuell fuktighet. Fuktighet er din fiende når herding og vil føre til mugg, så sørg for at knoppene er skikkelig tørket før herding dem.

Tips

 • Det er mange fordeler med å vokse dine marihuana planter innendørs i en jord-mindre medium som er en blanding av kokos kokos (også kjent som coco kokos) og perlitt (gir god lufting og drenering). Verken medium tiltrekker bugs, og fordi plantene dine røtter få tilgang til overlegne mengder av både oksygen og vann, vil plantene vokse mye raskere og få høyere avkastning enn om de ble dyrket i jord. Planter også få høyere avkastning og vokse raskere når de får sine næringsstoffer ut av deres vann (hydroponically) i stedet for å prøve det ut fra jorda.
 • Hvis du oppdager at bare tuppen av bladene begynner å snu gul eller brun, så din anlegget viser de første tegn på næringsstoff brenne (for mye næringsstoffer). Hvis dette skjer, mate plantene med halv styrke næringsstoffer for en uke eller så deretter sakte gå tilbake til det normale. Noen stammer av marihuana kan suge opp mye av næringsstoffer, mens enkelte andre er utsatt for næringsstoff brenne. En plante kan også vise tegn på næringsstoffer brenne hvis du ikke opprettholde riktig pH, så sørg for å alltid pH vannet ditt!
 • Som plantene bli høyere og begynne blomstringen, kan du trenger for å få et par flere cfls å tenne dem fra sidene. I utgangspunktet, hvis du ser en skyggetilværelse spot, så din plante ville ha nytte av en ekstra lys der.
 • De fleste nye dyrkere har en tendens til å høste sine planter for tidlig på grunn av spenning. Dine knopper vil få ca 25% av sin endelige størrelsen i de siste to ukene, så det er viktig å prøve å være tålmodig og vente til rett tid. Knopper som er høstet for tidlig er også ofte for "edgy" for noen mennesker. Som knopper utvikler, begynner de å produsere kjemikalier som har en tendens til å være mer avslappende og 'stonier'. Mange mennesker liker å skjære av bare et par stykker av sine anlegg om gangen og la resten av anlegget fortsetter å vokse. Dette vil tillate deg å teste ut bud på ulike stadier..
 • De fleste steder kan du kjøpe frø på nettet som vil bli levert på døren. Imidlertid er det opp til deg å avgjøre om det er lovlig eller ikke for deg å vokse marihuana der du bor. Disse dager, mange steder er decriminalizing marihuana, eller legalisering medisinsk marihuana, så sørg for å se nærmere på hvilke lover gjelder for deg.

Ting du trenger

 • Marihuana frø eller Clones
 • Høy kvalitet hydroponic næringsstoffer. Jeg anbefaler å bruke Fox Farms hydroponic Flytende næringsstoff trio og følge de medfølgende instruksjonene nøyaktig
 • Pots å sette plantene dine i. Jeg anbefaler å få 1-5 gallon potter avhengig av størrelsen på din vokse området og hvor stor du vil at plantene til å vokse. Husk at du må vannplanter oftere hvis de er holdt i en liten gryte, men større potter trenger mer lys.
 • Coco kokos (blanda halvt om halvt med perlite for de beste resultatene) som både kan kjøpes billig på nettet eller på en hydroponic hage butikken. Jeg personlig brukte en coco kokos hydroponic potting mix som er en del av Roots Organics linje for Aurora. Dette potting mix allerede har perlite lagt til det og koster mindre enn 20€ for en stor pose.
 • CFLs (Compact Fluorescent Lights). Du kan finne en 42 watts CFL pære på din lokale jernvarehandel for rundt 10€ og skal starte, bør du ha minst to av de 42 watts pærer per plante.
 • Nok lys stikkontakter for alle dine lyspærer (de er mindre enn 5€ per stykk på min jernvarehandel, vanligvis de kommer også med en slags klipp du kan bruke til å feste lys overalt.
 • En timer for å gjøre dine lysene går av og på når du vil. Du kan få en billig en for 5€ eller bruke opp til 25€ å få en fin digital en du ikke nødvendigvis trenger en å starte, men du må få en tidtaker etter når du starter blomstring din plante (om en måned i).
 • En pH testing kit. Du finner disse i dyrebutikker i akvariet delen, men det er en bedre idé å få en spesielt for voksende (fortsatt under 15€) som det tester for pH i en mer nyttig utvalg for dyrking.