Wkino

Hvordan bygge en sprangridning gymnastikk trening

En gymnastikk trening er noe relatert avstanden mellom to eller flere hopp som brukes til å forbedre hopping teknikken for både hest og rytter. Mens det finnes tusenvis av gymnastiske øvelser tilgjengelig, er den øvelse som brukes i denne artikkel er spesielt nyttig på grunn av dens effektivitet i:

-Forbedre handlingen av en hest både foran og bak

-Forbedre styrken på galopp på landing

-Bedre rytter posisjon

-Bedre trygghet for både hest og rytter.

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du enkelt kan gjenskape denne øvelsen hjemme for å bidra til å utvikle og styrke din teknikk i sprangridning ring.

Trinn

Hvordan bygge en sprangridning gymnastikk trening. Plasser en stang på bakken i midten av den ene siden av din flat plass eller arena, men minst 10 meter fra kanten eller gjerdet.
Hvordan bygge en sprangridning gymnastikk trening. Plasser en stang på bakken i midten av den ene siden av din flat plass eller arena, men minst 10 meter fra kanten eller gjerdet.
 1. 1
  Plasser en stang på bakken i midten av den ene siden av din flat plass eller arena, men minst 10 meter fra kanten eller gjerdet. Dette kalles "å plassere stangen '.
 2. 2
  Tar målebånd, måle en avstand på to 0,5 meter parallelt med din plassere stangen og sette den første Cavaletti der.
 3. 3
  Plasser de andre Cavaletti tre meter foran den første.
 4. 4
  Ta din siste Cavaletti og plassere den tre 0,5 meter etter den andre. Sørg for på dette punktet at Cavaletti og plassere stangen er i en død rett linje.
 5. 5
  Mål en avstand på 6 0,5 meter i rett linje ut fra begge ender av den tredje Cavaletti, og merke dette sted. Du kan bruke boot å gjøre dette i sand, eller spraymaling om arbeider på gress.
 6. 6
  Sett en stang på bakken mellom de to punktene du har merket.
 7. 7
  Ta to av dine hoppe stands og sette dem på hver side av denne stangen. Sett dem opp slik at koppene er vendt innover og er direkte i tråd med pol.
 8. 8
  Løft stangen inn i hopp stå kopper. På dette punktet kan du legge til fyllstoff, for eksempel lavt porter eller en liten vegg. Dette vil spare deg fra å måtte legge til ekstra polene når du går til å gjøre det. Dette hoppet kalles en "oppreist".
 9. 9
  Sagt på en annen pol direkte i front av stenderen. Pass på at det er rett i nærheten av bunnen av hoppet. Denne stangen vil være din "groundline '.
 10. 10
  Tar målebånd, måle en avstand på 7 meter i rett linje ut fra begge ender av oppreist. Merke disse stedene på samme måte som du gjorde med den oppreist (enten med boot eller spray maling).
 11. 11
  Plasser en stang mellom de to merkene, og legge et hopp stand på hver ende av stangen som du gjorde med oppreist.
 12. 12
  Plasser stangen i hopp stå kopper, og sette koppene ganske lave. Plasser en annen stang i samme hopp stativ, men i kopper ovenfor.
 13. 13
  Sagt på en annen stang ned som en groundline på samme måte som før.
 14. 14
  Ta to siste hopp stands og sette dem parallelt, men rett opp mot hoppet du nettopp har bygget. Sett en stang i kopper. Dette hoppet kalles en 'Oxer'.
 15. 15
  Tar målebånd, strekke den ut fra den ene ende av stangen til å plassere på enden av bunnen av Oxer. Sjekk at avstandene er 2,5, 3, 3,5, 6,5, og 7 meter mellom alle hindringer.
 16. 16
  Slå målebånd til den andre siden og kontroller at avstander er de samme.
 17. 17
  Sett høyder av hoppene. Den Cavaletti bør være på den høyeste innstillingen. Til å begynne med, bør den øverste polen oppreist ikke være mer enn 90 centimeter over bakken. Sett Oxer i samme høyde.

Tips

 • Bruk denne øvelsen for å presse deg selv eller hesten til å hoppe høyere: plassere stangen sikrer at hesten vil alltid finne den riktige take-off spot, og de relaterte avstander betyr at du kan konsentrere deg om din rider posisjon over større hopp uten å bekymre deg for å få den skride rett.
 • Trinnene ovenfor skal fortelle deg hvordan du setter opp eller bygge en show-hopping gymnastikk trening. Men det er svært viktig at du også vite hvordan du bruker denne øvelsen. Denne øvelsen er designet for deg å trave inn til enhver tid. Det er svært viktig at du trav i fra vekslende sider. Hvis du kan, prøv å stoppe i en rett linje etter hver repetisjon. Det finnes en rekke "faser" for å bruke denne gymnastikk.
 • For det første sørge for at hesten din er kjent med Cavaletti trening - sekvensen av avstander som brukes her kalles en "bounce". Fordi det ikke er plass til en full steg mellom hindrene, må hesten løfte sitt front end igjen nesten like fort som hans hind end land. Noen hester kan ikke forstå at dette er det vi ber dem om å gjøre og kunne prøve å hoppe alle Cavaletti på en gang.
 • Hvis du er usikker på hvordan hesten vil reagere, er en god idé å ta alle polene (og fyll, hvis du brukte noen) ut av oppreist og Oxer og hoppe gjennom Cavaletti sekvensen på egen hånd. Ikke bekymre deg om - de fleste hester vil hoppe øvelsen riktig, og trene over en bounce er svært gunstig for deres hopping teknikk.
 • Når du er sikker over sprett trening, kan du stikke stengene (og fyll) tilbake i oppreist hopp (men ikke Oxer). Gå gjennom mosjon, får en frivillig til å gjøre oppreist hoppe høyere med hver repetisjon. Du kan gjøre dette hoppet så høyt som 1,20 meter, avhengig av hva du er komfortabel med.
 • Når du har gått så høyt som du vil med den oppreist, senk den ned igjen til ca 90 centimeter og stikke stengene inn i Oxer.
 • Gå gjennom øvelsen, være sikker på å veksle den retningen du trav i fra, får den frivillige å gjøre begge skinnene i Oxer høyere med hver repetisjon. Du kan ta Oxer så høyt som 1,30 meter, avhengig av hva du er komfortabel med.
 • Når du har gått så høyt som du vil med Oxer, senke høyden (med rundt 10-30 centimeter, mer hvis du har hoppet ganske høyt) og skifte tilbake rail ut, noe som gjør det hoppe bredere. Du kan gå så bredt som en meter, avhengig av hva du er komfortabel med.
 • Gå gjennom øvelsen på siste gang fra begge retninger - hesten din bør gi deg en vakker endelig hoppe over Oxer!
 • Hvis du sliter med målebåndet selv, bruke en elektrisk gjerde standard å forankre den ene enden av båndet på plass.

Advarsler

 • Distansene er brukt her er for en standard 12 fot skritt, og skal være egnet for alle hacks. De er ikke egnet for ponnier.
 • Bruk alltid en fast, sikkerhetsstandard godkjent hjelm når hopping.
 • Aldri hoppe alene: Ikke bare vil det gjøre det vanskelig å justere høyden på hoppene, kan det redde livet ditt i tilfelle en ulykke.

Ting du trenger

 • En stor flat overflate av gress eller sand (fortrinnsvis omsluttet, slik som en arena), som er minst 50 meter x 30 meter.
 • 3 Cavaletti
 • 6 Justerbar hopp står
 • 7-9 hopp polene, avhengig av hvor høyt du ønsker å hoppe
 • En lang målebånd
 • Støvler eller spray maling.
 • En passform, sunn hest og rytter
 • En slags fylle eksempel små porter, en lav vegg, blomsterpotter, eller fat (valgfritt)
 • En pigtail gjerde standard (VALGFRITT)