Wkino

Hvordan å fortelle hunden din ikke

Hvis du har en hund som ikke vet når du skal stoppe shredding din tøfler, og det er klart at han eller hun bare ikke vil høre, her er noen ting du kan gjøre.

Trinn

Hvordan å fortelle hunden din ikke. Begynn akkurat som hunden din er i ferd med å utføre uønsket atferd, for eksempel når hunden går over til hoppe på noen eller når hunden er bare om å hoppe i sofaen.
Hvordan å fortelle hunden din ikke. Begynn akkurat som hunden din er i ferd med å utføre uønsket atferd, for eksempel når hunden går over til hoppe på noen eller når hunden er bare om å hoppe i sofaen.
 1. 1
  Begynn akkurat som hunden din er i ferd med å utføre uønsket atferd, for eksempel når hunden går over til hoppe på noen eller når hunden er bare om å hoppe i sofaen.
 2. 2
  Fortell ham / henne "nei" ved hjelp av en fast stemme. Klappe i hendene for ekstra effekt, hvis det er nødvendig.
 3. 3
  Hvis hunden slutter med oppførselen og begynner å betale oppmerksomhet til deg, gi en kommando, slik som "sitt" eller "komme".
 4. 4
  Hvis hunden betaler ingen oppmerksomhet til deg, enten fjerne hunden fra situasjonen eller ta gjenstanden fra hunden.
 5. 5
  Sjekk din positur. Hvordan du står foran hunden din som det er shredding din tøfler, tygger dine stoler eller frydefullt chomping TV-fjernkontrollen saker. Hunden vil forstå kroppens signaler bedre enn ord. Være imponerende og stå høyt. Løftet pekefinger og gjenta "Nei" i streng stemme.
 6. 6
  Fjerne det elementet eller kilde til atferd. Skifte stol, sette fjernkontrollen høyere opp, la din tøfler bak låste dører. Prøv å tenke som en hund. Akkurat som med å ha et barn, må du sette bort ting som tiltrekker hunden. Hvis det er møbler som er et problem, se etter hunden frastøtende spray som appelsin olje og legg rundt nærhet av møbler eller gjenstander som hunden oppsøker. Bruk avskrekking metoder snarere enn loping etter din firbente venn i en roping vanvidd. Forebygging er alltid bedre enn kur.
 7. 7
  Send hunden utendørs for en løpetur eller gå ut en tur. Kanskje det er shredding husholdningsvarer og varer fordi du bruker for mye tid på datamaskinen og ikke nok tid tar det for en spasertur. Både mennesker og hunder kan alltid gjør med en ny runde med trening.
 8. 8
  Gjør hva alle gode menneskelige foreldre lærer tidlig - Distrahere hunden stedet for å forsøke å lære den betydningen av "nei". Hyle ut "Walkies", "Dinner", "Din venn Fido er her". Bare sørg for at du forteller sannheten til hunden din selv.

Tips

 • Bruk "nei" med måte. "Nei" er en ganske svak kommando fordi det kan bety forskjellige ting til forskjellige tider. Du hund vet alltid hvordan å "sitte", uansett når eller hvor du gir kommandoen. En hund vet ikke hvordan "nei". Tenk deg om du sitter ved datamaskinen, sjekker e-post, ser på et nettsted, noterer noe ned på en pute av papir, og drikker en brus. Hvis noen kom inn og ropte "Nei!" på deg, vil du vite hva du skal slutte å gjøre? Vil du forstår hva du hadde gjort galt?
 • I stedet for "nei", prøver å tenke på en kommando som forteller hunden din hva du ønsker ham eller henne å gjøre. Hvis hunden går å tygge noe upassende, kan du prøve å lære hunden din å få en hund leketøy når du spør "Hvor er leken?". Hvis hunden løper for å hoppe på folk når de kommer inn i huset, ha hunden "sitt". Dette fungerer spesielt godt fordi den erstatter en negativ atferd med en positiv en.
 • Hvis du prøver å bruke en distraksjon metode - ringer, "Dinner", eller noe annet godt "Walkies!" - Sørg for at du introdusere distraksjon før hunden faktisk gjør noe galt. Distraksjoner fungerer best når hunden er bare å begynne å snuse en sko eller slå opp på sofaen han har ikke lov på. Hvis du gjentatte ganger har en morsom distraksjon mens hunden din er dårlig oppførsel, kan han begynne å tolke det som en belønning: "Hvis jeg tygge på denne skoen, får jeg til å gå ut en tur!" Hvis du ikke klarer å komme gjennom på den lovede distraksjon, vil du hunden lære at du ikke mener det og begynne å ignorere dine forsøk på å distrahere ham.
 • Prøv å unngå å bruke hundens navn når du sier "nei", spesielt hvis du ikke bruker det mye i positive situasjoner. Dette kan føre til at hunden din til å knytte sitt eget navn med at du blir opprørt.
 • Hvis du har mer enn én hund, lage forskjellige "nei" ord for hver av dem. Selv om du dirigere "nei" på et bestemt hund ved å si "Fido, no!", Kan Fluffy ikke forstår at "nei" ikke er ment for henne.
 • Ikke bare gjentar "Nei, nei, nei" hvis hunden ikke lytter til deg. Dette vil bare lære hunden at "nei" betyr ikke noe, og dine forsøk på å fortelle hunden din til å slutte å gjøre noe vil bli noe annet enn bakgrunnsstøy.

Advarsler

 • Aldri truffet eller på annen måte skade hunden din til å motvirke en uønsket atferd.
 • Ikke belabor "Nei" ting. Skjenn fungerer bare i øyeblikket av atferden. Hvis du venter til hunden din allerede har gjort det dårlig oppførsel, eller prøve å skjenne hunden i ettertid, vil hunden ikke knytte de to tingene. Komme i papirkurven var moro. Bli skreket til var det ikke. Det er ingen sammenheng.