Wkino

Hvordan bygge en hest hoppe ett par skolegang standard

Dette er den grunnleggende metoden for å bygge en skole hopp standard. Verktøy som trengs: elektrisk sag (sirkulær eller chop), målebånd, bormaskin, 1/2 "drill bit (en lang en), lite nivå, blyant, (2) 4x4 6 'trykkimpregnert innlegg, (1) 2X8 8' press behandlet, (1) liten boks 3 "dekk skruer (dekk skruer er en smule dyrere, men vil ikke forringes i trykkimpregnert trelast), (1) par hopp kopper

Trinn

Hvordan bygge en hest hoppe ett par skolegang standard. Kutt 2x8 8 'styre i 8 like store lengder på 12 "hver.
Hvordan bygge en hest hoppe ett par skolegang standard. Kutt 2x8 8 'styre i 8 like store lengder på 12 "hver.
 1. 1
  Kutt 2x8 8 'styre i 8 like store lengder på 12 "hver. Disse vil være føttene. (Hvis du ønsker, kuttet en trekant av ett hjørne av hvert bord. Dette skaper fancy konisk titt på føttene. Det er ikke nødvendig, men.)
 2. 2
  Skru meter ned på bunnen av innlegget. For å gjøre dette, må slutten av første 12 "styret i flukt med bakkant av innlegget. Da den andre 12" styret vil stange mot den første. Og de vil fortsette rundt på denne måten, whirly-gig mote. (Se dette bildet: http://www.horsejumps.net/pages/schooling_standards.html ) Bruk fire skruer for hver fot.
 3. 3
  Lag hull for å imøtekomme de hoppe kopper. Dette er vanskeligere enn det kan virke! Hullene må være * helt rett, og sentrert * eller din hoppe kopper vil ikke passe. Selskaper som gjør jump standarder bruke en drill trykk som automatisk gjør et nivå hull som er sentrert. Men siden du bruker en håndholdt drill, må du flate hullene manuelt. Først, sørg for at ditt innlegg står på en jevn, flat overflate. Ditt innlegg må være så rett som mulig. Mål opp stillingen 12 "fra bakken og lage et merke i midten av innlegget. Bruke nivå, tegne en horisontal linje gjennom mark og fortsetter det rundt alle fire sidene av innlegget. Gjenta dette opp stillingen hver 3" til du har 9 linjer trukket.
 4. 4
  Senter hullene. Hvis du har hoppe kopper, bruke som mal for å gjøre dine skjulte merkene på linjene. Hvis du ikke har hoppe kopper, holde lesing. [Hvis du bruker grovt saget innlegg (innlegg som ikke har vært benyttet gjennom en høvel og måle nærmere 4 ") følgende instruksjoner bør oppveie hullene til høyre en bit-så ikke bekymre deg hvis hullene ikke synes å være dødt sentrum av innlegget. Hvis du gjør det hull dødpunkt på en grovt saget innlegg, de fleste kopper bare ikke vil passe-ingen måte, ikke hvordan. Dersom meldingene dine måle nærmere 3 "tykk, kan du trygt gjøre hullet merkene i sentrum.] Mål fra høyre side av stolpen 1 1/2 "og lage en X på den første linjen. På motsatt side, på samme linje, måle i 1 1/2" fra venstre side, for å gi deg en rett skutt gjennom innlegget. Gjenta merkene opp stillingen.
 5. 5
  Starte boring! Når bore hullene går sakte, mål for X på baksiden for å prøve å holde nivået, og stoppe ofte for å sjekke dine mål. Sjansene er du vil rote opp på den første få, men du får taket på det.
 6. 6
  Påfør 2-3 strøk hvit utvendig huset maling for en polert utseende.

Tips

 • Noen øvelser har en liten grad bygd inn i dem. Dette er ikke veldig pålitelig som vibrasjoner i drill skaper for mye forstyrrelser. Det anbefales likevel å gjøre utjevning linjer og merker å sikre at du får brukbare hull.

Advarsler

 • Vær forsiktig hvis du bruker PVC-rør som polene. Når PVC bryter det skaper skarpe spyd! Det er tryggest å bruke sedertre innlegg.