Wkino

Hvordan ta vare på hesten din i vinter

Omsorg for hester oppmerksomt gjennom vinteren vil bidra til å sikre at de får gjennom sesongen med relativt få problemer. Hester er rimelig hardfør i kalde temperaturer og vokse en vinterjakke for ekstra varme. Alle de samme, omsorg fortsatt må tas for å sikre at de avkjøles ordentlig etter å ha ridd, at de ikke er utsatt for trekk, og at de blir matet riktig gjennom vintermånedene.

Trinn

Hvordan ta vare på hesten din i vinter. Fokus på hestens bolig først.
Hvordan ta vare på hesten din i vinter. Fokus på hestens bolig først.
 1. 1
  Fokus på hestens bolig først. Ved utarbeidelsen av stabil eller låven for vinteren, sørge for at hestens kvartalene er rent, varmt, godt ventilert og fritt for trekk. Rent sengetøy er en prioritert og regelmessig endringer av sengetøy bør prioriteres. Fjern alt som kan skade eller friste hesten, slik som lavthengende lamper, negler stikker ut, giftige rengjøringsmidler stoffer osv.
  • Hvis hesten er ute i et temperert vinterklima, være forsiktig med regn. Våt, kald er langt mindre utholdelig enn tørr kald, og du bør vurdere blanketing hesten din, samt å sikre at det er tilgang til noen form for ly for eksempel et skur, for å tillate hesten å komme seg ut av regn.
  • Les Slik winterize en buskap låve for mer informasjon om dette emnet.
 2. 2
  Vet hvordan ta vare på en hest som er ridd i løpet av vinteren. bringer opp to saker - forbereder hesten tilstrekkelig for turen, og kjøling av varme hesten ned trygt i kulden etter turen, og følgende vil omhandle forberedelse, ridning, og etter ridning. Vær oppmerksom på at det er ingen temperatur bar å ri en hest, forutsatt at hesten din har tilpasset seg temperaturen (som krever jevnlige utflukter) og det er ikke for kaldt for deg. Voldsomme kald vind er ikke ideelt for ridning, og heller ikke er alvorlige tordenvær eller snøstorm, så bruk sunn fornuft når man vurderer kjøreforhold. Det er svært viktig å ta godt vare på hestens hover i vinter, fordi gjørma kan forårsake alvorlig trost, og godt trimmet høvene har et bedre grep på isete underlag enn forsømte høvene gjøre!
  • Sikt i fire til seks timer ukentlig på ridetur i løpet av vinteren. Dette er spesielt viktig hvis du er en konkurranse rytter, samt å sikre at unge hester blir vant til det arbeidet som kreves av dem.
  • Planlegge i god tid. Vinter betyr lengre kjøretider, lengre forberedelse ganger, og kortere dager. Vær oppmerksom på tidspress påvirker din evne til å ri på hest og omsorg for ham.
 3. 3
  Forbered din hest for ridning. Selv før du får hesten klar for ridning, sjekk terreng og beite hvor du planlegger å ri på hest. Se etter is eller dyp gjørme farer som kan føre til at hesten å skli eller snuble og lage planer for å unngå disse områdene. Legg de-icing midler som salt eller sagmugg for å glatte soner rundt de stabile og overvinne områder, gateways og døråpninger, osv. I forhold til hesten:
  • Varm opp litt før du tack opp. Løpe varmt vann over den, eller bruke en ikke-toksisk hånd varmere gel. Hvis du ikke har tilgang til heller, fjerne litt fra hodelaget og putte den i lomma tett til huden din mens du forbereder alt annet. Du kan også puste på litt for å varme den.
   • Et annet alternativ er å bruke en søt jern bit, og dette er ikke så harde og ikke blir så kaldt som vanlig stål.
  • Rydd opp i hestens hover godt. Legg et lag med non-stick cooking spray eller petroleum gelé til hestens hover, og dette vil hindre baller av is og snø fra forming i hovene.
  • . Dette er ikke bare bra for oppvarming av hestens muskler, men fungerer som et utmerket varme opp treningen for deg også.
  • Vurder å bruke en øvelse ark for å hindre hestens muskler fra å bli kaldt mens du sykler. Dette er spesielt viktig for en avkuttet eller tynn-skinned hest, eller en hest som så vært begrenset til et stabilt. Bruke den mens overvinne opp samt ridning.
 4. 4
  Tack opp. Finn en klar, ren sted å tack opp, der det ikke er gjørmete eller isete og har godt fotfeste. De samme kravene gjelder for ridning området selv.
 5. 5
  Under ridning, ta bryr seg om hvor du velger å sykle. Fallgruver for ridning om vinteren er varierte avhengig av om du kjører i snø eller i mer tempererte gjørmete, kalde temperaturer. Ting å se opp for er:
  • Dyp snø, spesielt der det skjuler hull, tre brønner, og sprekker hvor hesten kan skli ned.
  • Ice. Eventuell is er potensielt farlig som hesten din har ingen grep eller trekkraft.
  • . Mens litt gjørme er fine, kan mye gjørme føre hesten til å bli overbelastes, eller å reise. Gjørme kan også skjule objekter som kan skade hesten. Store deler av gjørme er best unngås.
  • Våte bakker. Ta vare ri en hest ned en våt bakke, som det er lett å miste grepet, spesielt når det går fort, og flytte over våte steinete eller steinete områder.
  • Aldri galopp eller galopp hesten i snødekket, gjørmete, isete eller glatt terreng.
 6. 6
  Innlegg ridning, kjøle ned hesten din riktig. Dette er en tid da hesten kan få en chill, går fra å være veldig varm og svett, til å være kaldt. Følgende prosedyrer er en viktig del av fornuftig post-riding omsorg i løpet av vinteren:
  • Hvis ørene er varme, gå ham litt rundt. Føler ørene igjen. De bør være kul, ikke kald eller varm. Kalde ører bety en kald hest.
  • . En våt hest bør tørkes etter ridning i vinter, og det kan være snø, regn og svette kombinere å gjøre for en veldig våt hest. Ta et håndkle i hver hånd og gni håndklær over frakken i sirkulære bevegelser. Roughing håret opp vil hjelpe tørke den raskere. Hvis hesten er vant til en hårføner, kan du vurdere å bruke dette også.
  • Børste av snøen. Noen snø som har festet til hesten din (spesielt bena) bør børstes av. Prøv å gjøre dette utenfor for å hindre ta det innendørs der det kan smelte og bli glatte.
  • Rengjør hovene ut og påfør et lag av non-stick cooking spray eller petroleum gelé til hovene.
  • Børst eller karri hesten din når han er tørr. Dette vil skille hårene og bidra til å holde ham varm, som kroppsvarme varmer opp luften mellom pelsen og huden.
  • Hvis du legger et teppe, sørg for at det er et pustende teppe som tillater vanndamp å passere gjennom.
 7. 7
  Returnere hesten til hans stall, låve, eller felt. Sørg for at det er tilstrekkelig mat og vann. Gi ham høyet til å spise, som å spise grovfôr varmer ham raskt, og slipper varmen som det er fordøyd.
  • Pass på å sjekke at drikkevann levert ikke er frosset. Hester vil drikke mer vann hvis den er varmet, noe som reduserer risikoen for brakt videre av dehydrering.
  • Bank hestens sengetøy opp mot eventuelle dører som fører ut til beite så kladder ikke slappe ham.
  • For hester i tempererte vinter soner, sikre at det er tilgang til fortsatt å ly selv når de er igjen utenfor, for eksempel en gapahuk å felle eller et skogholt.
 8. 8
  Sørg for å gi hester som står i stallen eller låver massevis av utendørs tid i løpet av vinteren. Dette bidrar til å holde dem sunnere fordi de puster frisk luft og kan tilpasse seg temperaturendringer på en jevnlig basis.
  • Oppmuntre masse bevegelse og trening for å holde varmen, og dette er hvordan hestene holde varmen i naturen.
 9. 9
  Vær forsiktig med å bruke tepper for å holde hesten varm. Innse at når du berører en hest med bare hendene om vinteren, vil det føles kaldt til deg. På den annen side vil hestens pels og kroppsvarme være å gjøre en fantastisk jobb med isolerende hesten, holde varmen ledes inn i hesten, og din nakne hånd kan ikke føle dette. Dr Joyce Harman anbefaler at tepper bare brukes på hester med spesielle behov, for eksempel klippet hester, gamle hester, syke hester, tynne hester, reddet hester, hester som synes kald av natur, og hester uten ly. Unge, passform, lune hester sannsynligvis ikke trenger dekkgass.
  • Hvis du bruker et teppe, fortsette å bruke den, så hesten tilpasser sin temperaturregulering til seg et teppe.
  • Husk at din ide om kulde er ikke hestens ide om kulde, ikke legg for tung et teppe, eller for mange.
  • Våt, kald er verre enn tørr kald for hester. Tepper er viktig for å hindre regn fra å lage hester for kaldt.
 10. 10
  Vær oppmerksom på mulige vinter onder. Akkurat som oss, hestene blir syke om vinteren, og det er viktig å vite hva du skal være på utkikk etter, og hvordan å håndtere de problemene som menneskelige inngrep kan forårsake.
  • Hester er utsatt for luftveissykdommer i løpet av vinteren. Den ammoniakk bygge opp, mugg og støv inne i fjøs og stall kan bringe på en rekke luftveissykdommer. Gjør ditt beste for å unngå dette ved å sikre tilstrekkelig ventilasjon og gi hesten mange utendørs muligheter til å puste i frisk luft. Rense ut boder regelmessig.
  • Hester er også utsatt for hudsykdommer om vinteren, for eksempel regn-rot, seng kløe, ringorm, lus, og infiserte riper. Hold hesten ren, preparert, og medisinert riktig. Vær forsiktig så du ikke teppe en våt hest eller å bruke tepper som ikke puster, men føre til fukt bygge opp. Se dyrlegen omgående for behandling av hudlidelser.
 11. 11
  Tilbring tid med hesten din i løpet av vinteren. Selv når været er stygt og dyster, sørg for å sitte med hesten din i ly og snakke med ham, stelle ham, og bare være sammen med ham. Han vil sette pris på din bedrift og det holder dere to sammen. Det vil også hjelpe deg å se frem til bedre vinterbilder riding dager, og de varmeste dagene som kommer.
  • Holde en regelmessig stell tid på plass i løpet av vinteren, uansett hva slags vær.
  • Hvis du ikke kan komme til hesten din så ofte som du ønsker på grunn av vinterforhold på veiene, osv., har noen andre sjekke inn på hesten din regelmessig for å sørge for at han er greit.

Tips

 • Mate hester ekstra høy og noe korn å erstatte sitt vanlige beite og hjelpe dem å holde seg varme.
 • Hvis hesten fortsatt er varm når du hoppe av, og du har avkjølt dem av så mye du kan, bør du vurdere å kjøpe en fleece kulere å sette på dem etter tur for å holde dem varme og hjelpe dem avkjøles litt (sakte, som avkjøling av musklene for raskt kan føre til problemer)
 • Bruk sagflis på matter, trailere og inngangen måter å hindre glidning i isete og snøforhold.
 • For deg: Bruk flere lag med klær. Din indre lag bør veke. Du vil svette også når måker ut av stallen, ridning, og jobbe med hesten din. Og ta vann for deg når du sykler, det er vanskeligere å føle dehydrering kommer på i løpet av vinteren, men det er like virkelig et problem som noen annen tid på året, så hold væskeinntak opp.
 • Trim noen kodene hår for å hindre gjørme feber.
 • La hesten gå ute i sin tur ut støvler for å holde bena rene og tørre.
 • Tack bør tørkes i et varmt, tørt sted vekk fra direkte sollys. Vær sikker på at det ikke er fuktig sted, eller mugg kan begynne å vokse på skinn.
 • Sørg for at hesten din har tilgang til rent, friskt drikkevann og fôr hele tiden.
 • Hvis hesten blir svett når blir ridd, bør du ha ham klippet.
 • Bruke litt babyolje i hestens man og hale. Dette bidrar til å holde det ser renere og blankere.
 • Peanøttolje på utsiden av hovene holder dem solid og beholde sin fuktighet i vinter.

Advarsler

 • Hard, permafrost det legger mer stress på hestens bein. Unngå høy effekt arbeid.
 • Ikke mate en hest for mye korn som de kan kolikk av det.
 • Hester som er stall i lengre perioder er mer sannsynlig å være spretten. Lunge dem før du rir hvis de synes å være hyper.
 • Smøring hestens såler, hjelper, men ikke helt forhindre snø balling. Sjekk hovene regelmessig i løpet av turen.
 • Være årvåken om fjøs, stall eller skur sikkerhet. Ikke overbelaste elektriske kretser ved hjelp av kjeler, ovner, maskiner, belysning, etc. og være sikker på at det ikke er noen dingler ledninger som kan snuble over eller tygges.
 • Hester har en hard tid å gå, trav, cantering, og galopperer gjennom snøen. Se hvordan du rir slik at hesten ikke blir sliten i 5 minutter.
 • Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr, inkludert hjelm og støvler.
 • Pass på å sjekke tack før du begynne å ri. Du ønsker ikke å være ridning i langt felt og finne ut at du Stigbøylerem er i ferd med å bryte!
 • Noen hester prøver å beskytte sine eiere og seg selv ved å unngå gjørme pytter og is, være klar over dette, og vær forsiktig så de ikke ta deg på sengen.
 • Sett ned salt ved verftet for å hindre isdannelse.

Ting du trenger

 • Hest teppe (valgfritt) - pustende, med nylon lag for impregnering hvis nødvendig
 • Oppvarmet drikking trough
 • Oppvarming
 • Fersk dråpen for sengetøy
 • Sikkerhet skap for noe giftig, slik at det ikke kan nås av hester
 • Cooking spray eller vaselin
 • Salt, sagflis, etc., for glatt underlag
 • Hoof rengjøringsutstyr
 • Vinter kjøreutstyr
 • Hest grooming utstyr