Wkino

Hvordan bygge en hest hopp


Bygge en hest hoppe betyr å konstruere en jumpable hindring fra de ferdige komponenter. De viktigste komponentene er vinger og staver, og det er mange forskjellige utførelser, fra profesjonelle spesialbygde design til provisorisk. Andre typer komponenter inkluderer fyllstoff og vann skuffer.

Trinn

Hvordan bygge en hest hopp. Lå en stang på bakken i den posisjonen du ønsker hoppe å være.
Hvordan bygge en hest hopp. Lå en stang på bakken i den posisjonen du ønsker hoppe å være.

Grunnleggende konstruksjonen

 1. 1
  Sjekk utstyret. Du må sørge for at hver artikkel har ingen spiker eller skarpe biter som stikker utover, og er solid og uskadet. Utstyr bør omfatte bare trygge hindringer, som for eksempel pre-bygget hopp, Cavaletti, osv. Du bør bruke gamle bildekk, bøtter, baller eller noe annet som kan holde opp et hopp bar. Husk at hopp du konstruere for trening skal være trygt og komme ned lett hvis hesten skulle treffe den.
 2. 2
  Lå en stang på bakken i den posisjonen du ønsker hoppe å være.
 3. 3
  Plassere vingene på hver side av stangen. Hvis de er provisorisk, må du plassere dem frem av stangen og litt tettere sammen slik at polet overlapper med et par inches.
 4. 4
  Stille opp et annet sett med vinger rett bak de første vinger, hvis du ønsker et oppslag. Hvis vingene er ikke identiske, kan det være vanskelig å stille dem opp nøyaktig med den første hopp. I dette tilfellet kan en annen stang for å måle den korrekte avstand mellom vingene.
 5. 5
  Fest kopper til vingene på ønsket høyde. Ikke legg til flere kopper så du skal bruke. Ikke alle typer vinger har kopper og noen som gjør det er ikke flyttbar.
 6. 6
  Plasser polene og andre komponenter avhengig av hvilken type hopp du ønsker. Du kan holde stangen du bruker til å måle avstanden mellom vingene, der det er som et første linje eller bruke den til å bygge hopp.

Typer av gjerde

 1. 1
  Bestem deg for hva du vil gjøre, kan du lese om noen av de typiske hoppe design og stiler, slik at du kan bestemme hva som ville passe best til ridning.
  • A Cross Rail: Dette er en type oppreist gjerdet. Spranget er laget med to poler, hver med én side hviler på bakken, slik at de danner et kors ved senteret. Den kan brukes til å forbedre retthet som det oppfordrer hesten å hoppe i sentrum av hoppet og er derfor nyttige som første element av en spredt eller kombinasjon. Det gjør hesten ønsker å hoppe i sentrum, og det hjelper å få hesten din klar!
  • Stigende Oxer (Trapp): Dette er en type spredning gjerdet. Dette er kan være doble eller diskant bar, med behov for to og tre par vinger henholdsvis. På hvert par av vinger, er en opprettstående gjerde konstruert. Baren (e) foran må være lavere enn den ene bak den. Dette er et fint hopp for hesten som det følger formen av hoppene. Dette hoppet må kun en hoppet måte som den har en falsk jord linje den andre veien.
  • Pyramid (Tiger trap): Dette er en type spredning gjerdet. Dette vil ha tre eller fem vinge sett tett sammen. På hvert par av vinger, er en opprettstående gjerde konstruert. Den midterste bar må være den høyeste og barene hver side stigende eller synkende lik den stigende Oxer. Dette er et fint hopp for hesten som det følger formen av hoppene.
  • Oppreist (vertikal): Dette er en type oppreist gjerdet. Denne består av et hopp til en vertikal stolpe langs toppen. Hvis hoppet er svært lav, bare den ene polen er nødvendig, vil andre stolper under øverste fylle gapet og gjøre i hopp ser mer solid. Disse hoppene kan eller ikke kan ha en stang som jording linje.
  • Sanne Parallel (Square Oxer): Dette er en type spredning gjerdet. Dette har to eller flere par vinger. På hvert par av vinger, er en opprettstående gjerde konstruert. Dette er den vanskeligste hopp for hesten.
  • Kombinasjoner: Disse kan være dobler, tripler eller firemannsrom. De er et sett med to, tre eller fire hopp henholdsvis satt noen få skritt fra hverandre, mer enn tre skritt. De kan inneholde noen av de andre hoppene.

Avstander for kombinasjoner

 1. 1
  Mål avstanden mellom hopp i en kombinasjon i fremskritt. Hver hestens skritt vil være annerledes. Hvis du ikke kjenner din hest skritt du kan bruke 12ft for en hest og 10ft for en ponni.
 2. 2
  Måle din egen skrittlengde og tempo avstanden fra midt i ett gjerde til midten av en annen. Du kan måle avstanden med et målebånd hvis du foretrekker det.

Legge til andre komponenter / bakken staver / falske vinger

 1. 1
  Sett en pol på bakken foran hoppe å lage et rom i første linje. Hestene ser på hopp fra grunnen av, så en grunnlinjen hjelper hesten å finne ut hvor den hoppet er.
 2. 2
  Lene en stang mot vingen å lage falske vinger. Om nødvendig, kan du bringe slutten av stangen fremover. Riktig brede vinger hjelpe hesten til hoppe og unngå å gå tom (hesten går rundt hopp i stedet for over det.) Falske vinger gjør det samme.
 3. 3
  Legg fyllstoff og planker for å gjøre hoppe ser mer solid. Fargerike fyllstoff også hjelpe desensitize hesten til den type hopp han kan se på konkurrentene. En gammel teppe over hoppene kan gjøre det ser veldig solid også.

Advarsler

 • Aldri sette en stang bak hopp, vil dette skape en falsk bakken linje og gjøre hesten tror at hopp er lenger tilbake da det egentlig er.
 • Nærmer stigende oxers fra feil retning skaper også en falsk bakken linje.
 • Hvis du vil hoppe sprer fra begge retninger den bør ha en bakkenivå på begge sider. Men hvis du prøver å etablere passende landingsplass ved hjelp av en bakken stang, sørge for at det er satt på take-off punktet på strak arm som følger landingen. Dette vil tillate hesten å lande før stangen og fortsette på strak arm over det.
 • Dette er best forsøkt ved hjelp av en kvalifisert instruktør.