Wkino

Hvordan bli kvitt jordrotter

Jordrotter er skadedyr som har et talent for å finne din favoritt hageplanter og spise dem, infesting plenen foran samtidig la din nestes eiendom urørt, og ler av deg hele tiden. Prøv ett eller flere av disse metodene for å utrydde dem.

Trinn

Hvordan bli kvitt jordrotter. Sjekk lover om å bli kvitt visse skadedyr.
Hvordan bli kvitt jordrotter. Sjekk lover om å bli kvitt visse skadedyr.
 1. 1
  Sjekk lover om å bli kvitt visse skadedyr. Noen av de nevnte metodene for å bli kvitt jordrotter kan være ulovlig i enkelte land og stater.
 2. 2
  Gass dem. Bruk bilens eksos å oversvømme gopher tunnel nettverk med karbonmonoksid. Finne en måte til å feste en eksosrør til en ende av en hageslange, og sette den andre enden av hageslange i en tunnel. Sørg for at du dekker alle åpne hull med skitt å beholde så mye av eksos fra lekker til overflaten som mulig. La bilen på tomgang i 15 - 30 minutter å oversvømme hele tunnelen nettverket. Gjenta om nødvendig.
 3. 3
  Felle dem. Bruk gopher feller og legg den i tunneler av en aktiv gopher haugen. Grave i haugen og plasser fellen tvers inn i tunnelen, og deretter dekke området med et ark med svart plast eller burlap slik at ikke lys skinner inn i hullet. Det hjelper også å bruke gummihansker eller gni fellen med frisk rosmarin, slik at det ikke lukter av menneskelig duft.
 4. 4
  Forgifte dem. Giften agn som stryknin er svært farlig. Alltid lese alle etiketter og instruksjoner. Vær veldig forsiktig når du håndterer, holde seg borte fra barn. Vask hendene svært grundig etter håndtering. Denne metoden anbefales ikke hvis det er en sjanse for at et annet dyr (for eksempel et kjæledyr) kunne spise gopher etter at den er forgiftet. Hvis kjæledyret spiser en forgiftet gopher, vil det bli forgiftet også.
 5. 5
  Drukne dem. Bruk en hageslange til å oversvømme gopher tunnelen med vann. Vær klar til å drepe gopher med en spade hvis han raskt kommer ut av bakken for å unngå drukning. Denne metoden fungerer omtrent halvparten av tiden, men skaper alltid en gjørmete rot.
 6. 6
  Røyke dem. Kjøp gopher flares. Les instruksjonene, tenne fakler og fylle tunnelen med røyk.
 7. 7
  Slipp et rovdyr. Slipp en vill gopher slange til en aktiv hullet. Slangen vil tømme ut et stort område - en acre eller mer - før du går videre til et nytt område. Noen ganger kan de holde seg i nærheten for et år eller mer. I tillegg har noen huskatter fungere godt mot jordrotter. Jakt tendenser også avhenge av kattens arter.
 8. 8
  Bruk en frastøtende. Insektfordrivende midler er ikke så effektive som andre metoder. I en glasskrukke blande 1/2 kopp av ricinusolje, en teskje av Tabascosaus og noen få dråper av peppermynteolje med omtrent en kopp vann. Rist godt for å lage en emulsjon. Dypp bomull baller inn i blandingen og klistrer baller inn aktive gopher hull nær planter som du ønsker å beskytte. Dog "doo" er effektive også. Pass på å bruke hansker!
 9. 9
  Bruk gopher kurver. Plant grønnsaker og andre sårbare planter i gopher kurver. Dette er kurver laget av hønsenetting som beskytter de unge røttene til de er godt etablert.
 10. 10
  Plant gopher spurge. Dette er en plante som jordrotter synes å mislike. Plant flere i dine gopher infested områder.
 11. 11
  Mate dem juicyfruit tyggegummi. Håndter tyggegummi med hansker bare slik at duften ikke får på den. Vri tyggegummi, folie og alle, og sett det inn i en ny haug eller et hull du har åpnet. Gopher vil spise det og dø i hule sin. Eksperter spotter på dette, kanskje fordi de får sin duft på tannkjøttet før de prøver det. Huseiere sverger til det.
 12. 12
  Leie en profesjonell. En profesjonell Exterminator kan bruke Aluminum Phosphide, som reagerer med fuktigheten i luften og jord til å produsere svært akutt giftig phosphine gass. Det er ingen rester av giften, og det er ingen sekundær forgiftning. Hvis kjæledyret graver opp og spiser gopher kadaveret, det er ikke en sjanse for at kjæledyret ditt vil bli forgiftet også som mange giften agn. Dette er det dyreste alternativet, men mange utrydde selskaper tilbyr garantier.
 13. 13
  Skyte dem. Hvis alt annet mislykkes en god gammel Crosman 760 Pumpmaster fikser vanligvis det meste, bare ca 40€. Billigere enn en profesjonell og mer moro.
 14. 14
  Det er en passe stor produkt tilgjengelig fra http:/ / www.crittergetteronline.com/ som vil tillate deg å bruke eksosen som en gopher fumigant uten å forårsake skade på bilen din. I en rapport gjort av noen folk over på University of Nebraska, ble det funnet at eksosen er 90% effektive for behandling av jordrotter!
 15. 15
  I california, har jeg brukt billig feller å drepe jordrotter enkelt. Jeg har også funnet plassere hunden avføring i sine tunneler for å være en effektiv avskrekkende.

Tips

 • Hold duft av av noe du vil at jordrotter å nærme (feller, agn, etc). Bruk hansker for å håndtere disse tingene, og aldri røre dem med hendene. Jordrotter unngå ting som lukter av mennesker.
 • Hvis du bruker vann i gopher hull mer enn én gang og jordrotter ikke dø, vil jordrotter flytte til en annen del av hagen din. Hvis du bruker vann der, vil de sannsynligvis forlate hagen din helt.

Bruk Mothballs. Hell flere baller inn i gopher hull og dekke den med et stykke plast for å holde lukten i. jordrotter ikke liker Naphthalene blonder. Når de lukter møllkuler, vil de holde seg borte fra den.

 • De fleste av metodene krever at du skal kunne få tilgang til gopher tunnel. Tunnelene er vanligvis 4 til 8 inches under bakken. Sondere rundt i gopher haugen med ugress eller skaftet på en tresleiv. Forsiktig sondere nedover i vinkler til du føler det "gi". Du bør være i stand til å føle at slutten av ugress eller skje håndtaket er faktisk i tunnelen.
 • Gopher tunnel nettverk er omfattende og sammenhengende. Jordrotter er gnagere og reprodusere raskt. Infested områder er alltid mer tilbøyelige til å re-angrep, fordi nye jordrotter liker å bruke gamle tunnel nettverk. Vær oppmerksom på ferske gopher hull og behandle dem raskt.
 • Du kan også åpne en gopher tunnel med en hageslange. Med vannet slått på, stakk enden av slangen inn i haugen og finne retningen hvor hullet "gir" og holde stakk og kronglete. Hvis det er en frisk gopher jordhaug vil du sannsynligvis bryte gjennom skitt plugg i omtrent et minutt og vannet vil begynne å gå ned i hullet (og slå av vannet).
 • Hvis du ikke finner en tunnel etter ca 30 sekunder av sondering, prøv en annen i nærheten jordhaug.
 • Hvis du kjøper en gopher produktet, les og følg instruksjonene.
 • Hvis du bruker bil eksos, alltid sørge for at du har en full tank først slik at bilen ikke mister strømmen før tunnelen nettverket er oversvømmet med eksosen.
 • Hvis en metode ikke fungerer, kan du prøve en annen metode som fungerer for deg.
 • Hvis du foretrekker å ta en mer human tilnærming, ikke drepe dem. I stedet eliminere hva mat kilder du kan og bruke avskrekkende og frastøtende metoder. Disse metodene er mindre effektive, men.

Advarsler

 • Gjør deg kjent med lokale lover. Bruke kjøretøy eksos i den hensikt å utrydde skadedyr kan være ulovlig i ditt område.
 • Hvis du bruker vann, må du være klar til å håndtere en døende dyr som måtte komme ut.
 • Ikke bruk en gift agn hvis kjæledyret kan spise enten gift eller forgiftet gopher. Hvis du bruker et agn, holde seg borte fra barn og kjæledyr, og deretter vaske hendene etter påføring.
 • Ikke forsøk å fange en levende gopher og bringe det inn i ditt hjem. Det er en gnager.
 • Det finnes flere metoder for å bli kvitt jordrotter uten bruk av kjemikalier som fortsatt kan skade dyreliv, dyr og barn.
 • Ikke kast bort vann der vann er mangelvare. Jordrotter bygge hulene sine slik at vannet har et sted å gå hvis det kommer inn tunnel deres. Hvis en gopher ikke kommer ut i et par minutter, slå av springen.