Wkino

Hvordan å tømme og fylle opp svømmebasseng

Basseng vann kan få dårlig gjennom årene, så ille at kjemikalier miste sin effektivitet. Med denne informasjonen og en gratis helg, kan du (og en venn) avløp og refil ditt basseng uten å bruke mye mer enn 150€ (ikke inkludert * nødvendige kjemikalier for nye vann).

Trinn

Hvordan å tømme og fylle opp svømmebasseng. Gå til hjemmesiden depot og leie en nedsenkbar sump pumpe for ca 30€ / 24 timer.
Hvordan å tømme og fylle opp svømmebasseng. Gå til hjemmesiden depot og leie en nedsenkbar sump pumpe for ca 30€ / 24 timer.
 1. 1
  Gå til hjemmesiden depot og leie en nedsenkbar sump pumpe for ca 30€ / 24 timer. Gjør dette tidlig på dagen slik at bassenget er tomt før det blir mørkt. Din utleie bør inneholde gummi Goodyear brannslanger i 50 m lengder. To var nok for meg, men sjekk for å sikre at det ikke er mer enn 100 meter fra bunnen av bassenget til din kloakk / kloakk tilgangspunkt (dette er vanligvis en 3-4 tommers plastrør på din eiendom med skrukork på det som fører direkte inn i kloakken, hvor du vil at bassengvannet å gå. Byen vil bruke dette vannet).
 2. 2
  Senk pumpen i den dype enden (ikke virkelig betyr faktisk til nesten tom) og plugge den inn. Kontroller at slangen er ordentlig festet og sørge for at den andre enden av slangen sitter fast i røret hullet (mine gikk ned ca 3 meter før du trykker noe) før du kobler i pumpen.
 3. 3
  Nå du får se din vann forsvinner på om frekvensen av 50 gal / min. Min Bassenget er ca 10.000 gal, og det tok litt over tre timer å tappe. Enkel matematikk hvis du vet flow rate.
 4. 4
  Hver fot eller så av vannstanden droppage, bør du spraye omkretsen av bassenget tidligere vannlinjen med en slange, spesielt hvis vannet var skittent som min. Gjøre noen børsting mens du er på den.
 5. 5
  Pumpen vil fjerne nesten alt vannet, avhengig av basseng konturer på den dype enden. Drenere den siste fot eller så manuelt med to bøtter.
 6. 6
  Hvis du har en i gulvet rensesystem, er nå et godt tidspunkt å sprenge rusk ut av pop-ups med slangen din, eller du kan kontakte produsenten for spesifikke servicepakker / reparasjon tips.
 7. 7
  Nå er også en god tid for å rengjøre kalsium ring (hvis noen) og eventuelle andre flekker. CLR fungerer, brukte jeg Lime Away.
 8. 8
  Slå på slangen din, og hvis du gjorde en god jobb, bør det være mørkt og du bør være lei / lettet!
 9. 9
  Min bassenget var nesten fylt når jeg våknet, så 10.000 liter vil flyte i ca 12 timer, gi eller ta. Ikke glem og overfylle bassenget. Boo. Ikke bekymre deg, bør vannet ikke være dyrt... Jeg ringte min by og de fortalte meg at de belaste ca 10 cent per 100 liter, så ca 10€ for meg. Noen steder... denne utgiften kan være flere hundre dollar av vann ringe vann avdeling for et estimat samtalen en vann levere tjenesten i ditt område for å finne hva som er det beste alternativet (versus 115€ -200 for en "pro" con -artist/pool person pluss det samme vannet kostnad)!

Tips

 • Du bør ikke tømme bassenget i ekstrem varme, jeg sa.
 • Grunnvann problemer kan føre til at bassenget å stige ut av bakken når tømt jeg leste. Skummelt.
 • Ikke glem å returnere utstyret til Home Depot.
 • Hvis du er lei av klor eller har en dårlige salt system som meg, bør du lese om oksygen / kobber-systemer. Bare kom over dem i dag (ecosmarte.net) og det høres kjempebra. Hvis du ber om informasjon, si at du lese Mike artikkel om Google!
 • Denne informasjonen gjelder i bakken, betong-type bassenger. Jeg vet ingenting om andre bassengene.
 • Hvis du har et basseng selskap eller person du stoler på, spør dem hva de skal gjøre med vann nå. Jeg er ikke der ennå, er min vann 100% ren city vann, og jeg vet for et faktum det er behov for tilsetningsstoffer. Jeg ble fortalt en liste med ca 7 ting jeg bør legge til bassenget mitt, nå. Jeg får en andre mening i morgen! Jeg foretrekker å gjøre det riktig uten å bruke unødvendige tilsetningsstoffer.
 • Du bør ikke gjøre dette mer enn en gang hvert 3-5 år jeg fortalt. Med mindre du har en elendig basseng fyr og / eller som trening.

Advarsler

 • Ikke en god idé å tømme bassenget hvis kan forårsake skade på bassenget og forårsake "pop-off" som vil koste mer. Ring en undersjøisk basseng reparere selskapet hvis du trenger å gjøre reparasjoner til bassenget.
 • Vær forsiktig med elektrisitet rundt vannet. Spesielt ved bruk av en metall-stang.
 • Ikke glem å slå av sikringene til pumpe og annet utstyr.

Ting du trenger

 • Nedsenkbare sump pumpe med slanger å nå kloakk linje.
 • Hageslange
 • Tålmodighet